What's New?

seribogel69 blogspot

Bazilah Azhar: Kain Batik Oh Kain Batik

Diterbitkan pada Saturday, 9 November 2013 Pukul 0.30

Mother of Muhammad Adam Falahuddin & Puteri Nuraisya Humaira. This blog is about almost everything. . Comel tak gamba ni? Cilok kat dreamstime. Hehe. Banyak-banyak entri dalam blog ni, entri ni yan 2nd Baby Scan.

Nak Tengok Video Penuh Nurul Izzah

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 16.30

networkblog. Follow this blog Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah Nurul Izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam #tolakpakatan #GE13 #PRU13 VIDEO 

Gubuk Kecil Kembara Jalanan: Cikgu Suraya

Diterbitkan pada Wednesday, 8 February 2012 Pukul 16.25

Time kuat main (sukan) dulu, badan pon ringan, maka lutut pon senang tampung. Bila dah asyik melepak depan lappy dan menulis blog ahak ahak berat pon naik dan lutut pon dah tak sanggup nak pikul. Adehh deh deh.

I See I Hear I Study I Think I Write: Apakah Maksud...

Diterbitkan pada Wednesday, 23 June 2010 Pukul 10.13

He is a man of my own heart..He learns what he needs to learn.and a very funny person (copied from http://danial-foo.blogspot.com/2009/04/my-description-of-every-single-person.html). View my complete profile 

Mmi: Panas ! Kisah Awek Baju Kuning

Diterbitkan pada Tuesday, 7 August 2012 Pukul 9.33

Follow this blog . Buy malay first chinese last..sume tlg bt kt sume blog. ReplyDelete · shah 24 July 2013 at 13:11. Terbaek ! i learn so many things from this blog.keep updating.thank you so much. ReplyDelete. Anonymous 

Kenapa Perempuan Suka Pakai Seluar Tracksuit...

Diterbitkan pada Thursday, 7 July 2011 Pukul 1.13

Mlm biase la,waktu2 nk relaks,selesa n santai kan.. Alang2 tu,sy jemput tuan punya blog n tetamu2 blog ni,yuk watch n k0men VIDEO2 sy b'karaoke/main gitar (kalau ada yg pakai boxer je n tak pakai baju tu,maaf la..hehe.

Ayahku Kekasihku

Diterbitkan pada Wednesday, 16 January 2013 Pukul 4.00

Miqael Arshad Online Blog. Novel, Cerpen, Puisi dan DLL. Berkongsi Ilmu Komputer, Blogger Tips, Tricks dan Tutorial . Alexa Certified Traffic Ranking for http://miqaelarshad.blogspot.com. Check Google Page Rank 

Bila Bersalin,kena B***l Juga Ke?

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 3.30

reti apa-apa pun,terkebil2 perati orang katil sebelahgerun pun ada..mujur time akak x sebegitu..biasa jer boleh baca kat sini juga:http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/11/bersalin-sambil-berdiribagus-ke.html.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -