What's New?

seren sumeren panganten

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Seren Sumeren Ti Kulawarga Panganten Pameget...

Diterbitkan pada Monday, 28 May 2012 Pukul 9.16

Para alim ulama, para kasepuhan, para pajabat, aparat pamaréntahan di ieu wewengkon, dulur-dulur, sobat-sobat, bapa ibu sadaya, wargi-wargi anu sami hadir. Assalämu 'alaikum war. wab. Innal hamdan lilläh, nahmaduhü 

Seren Sumeren Calon Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2009 Pukul 21.58

Panglawungan Sundanologi. Rabu, 18 Februari 2009. Seren sumeren calon panganten. Saha nu tiasa masihan cara seren sumeren panganten sunda? mangga diantos. Diposkan oleh Panglawungan Sundanologi di 06.58 

Panganteur Seren Bakal Panganten

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 11.35

PANGANTEUR SEREN SUMEREN SIMBOLIK Guar pasejaan paragat nemrak,panampian kakuping jentre,namung naon anu kasanggakeun sareng nu katampi nembe babasan,tawis tampan tinampan ti dua pihak,seren 

Niiskeun Pikir: Acara Seren Sumeren Panganten

Diterbitkan pada Friday, 14 November 2014 Pukul 9.18

saluyu sareng judulna,, kurah koreh manggih urat oret basa ka tunjuk jadi panata acara kanggo seren sumeren panganten,, ah posting keun we sugan mangfaat.. Inalhamdalillah Nahmaduhu Wa Nasta'inuhu Wa 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

waktu ninggang di mangsa nitih wanci nu mustari ayi (Nami Panganten Pameugeut) sareng néng (Nami Panganten Istri) didahupkeun di balé nyungcung Ayi (Nami Panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami…

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 7.49

BABASAN PAMASRAHAN BAKAL PANGANTEN PAMEGET. Ass. Wr. wb. Bismillah jadi sekar pangiring catur, ngajadi tuturus laku, muru sampurnaning rahayu, banjaran jatining bagja. Alhamdulillah panyinglar Riya jeung 

Wilujeng Sumping: Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam...

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

3. Seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA 6.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.