Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

seren sumeren panganten

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget ~ Abikumala

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 7.20

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin.Upacara Seren Sumeren Panganten Sunda. Mapag Jajaka Tandang + Batur jenuk balarea, kadang warga merbayaksa, kiwari dihin pinasti, ayeuna .

Seren Panganten Download Mp3 Song

Diterbitkan pada Sunday, 12 November 2017 Pukul 12.44

Download Seren Panganten file type: mp3 - download Seren Panganten bitrate: 320 kbps Full Album Kualitas HD..

Seren Sumeren Panganten

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

The next video is starting stop. Loading.

Naskah (teks) Seren Tampi Panganten

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 2.12

Naskah (teks) Seren Tampi Panganten BIANTARA NYÉRÉNKEUN PANGANTÉN. Assalamu’alaikum wr. wb..

H. Ahmad Sogiri Af, S.pd, Seren Sumeren Ti Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 17.53

H. Ahmad Sogiri AF, S.Pd, seren sumeren ti panganten pameget di Acara Pangantenan Abdul Mugni SarengPutriana Isnaeni Putri Ust Diding Syamsudin Banjaran.Nanging Insya Alloh, sim kuring seren-sumeren teh ulang-along marga hina, Kukituna saur pun anak salaku calon panganten pameget cumarios ka simkuring: .

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten ~ Mudztova

Diterbitkan pada Monday, 6 November 2017 Pukul 11.47

RUNTUYAN ACARA SEREN SUMERENCALON PANGANTEN PAMEGET : 1. SABADA URANG SAMI-SAMI NGADU'A KA Allah Swt acara resmi seren-sumeren ieu parantos lekasan..

Acara Seren-sumeren Uwa Lengser

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 3.00

Acara SEREN-SUMEREN. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak .

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Friday, 3 November 2017 Pukul 1.28

Pidato Seren Sumeren BABASAN PAMASRAHAN BAKAL PANGANTEN PAMEGET. Ass. Wr. wb. biyang sareng ramana bakal panganten istri, kalih sadaya kawargiannana..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -