seren sumeren panganten

Mc Nikahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 17.15

2. seren sumeren bakal panganten, dikawitan ku nyerenkeun bakal panganten pameget. Selenting bawaning angin, kolepat bawaning kilat, manggih beja, aya jajaka rek nyaba, rek nyusul jangji pasini, rek ngaguar subaya 

Jampe-jampe Harupat: Diajar Nyieun Pantun

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 2.13

Mun kuring bisa mantun tada teuing euyeubna lamun dina acara biantara, upamana bae dina acara ngalamar, atawa seren sumeren calon panganten lalaki, ngasupkeun sawatara pantun. Ki Adi, ti anggangna keneh geus 

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN panganten PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Waktu ninggang di mangsa nitih wanci nu mustari ayi (Nami panganten Pameugeut) sareng néng (Nami panganten Istri) didahupkeun di balé nyungcung Ayi (Nami panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami…

Panganteur Seren Bakal Panganten

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 11.35

PANGANTEUR seren sumeren SIMBOLIK Guar pasejaan paragat nemrak,panampian kakuping jentre,namung naon anu kasanggakeun sareng nu katampi nembe babasan,tawis tampan tinampan ti dua pihak,seren 

Teks Seren Sumeren Panganten

Diterbitkan pada Saturday, 5 January 2013 Pukul 17.01

Teks seren sumeren panganten. Pidato seren sumeren panganten pameget ~ abikumala, Pidato nyerenkeun panganten pameget (tipe 1) assalamu'alaikum wr. wb. alhamdulillahi robbil aalamin, wabihi nasta'iinu alla umuurid 

Seren Sumeren Calon Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2009 Pukul 21.58

seren sumeren calon panganten. Saha nu tiasa masihan cara seren sumeren panganten sunda? mangga diantos. Diposkan oleh Panglawungan Sundanologi di 06.58. Tidak ada komentar: Poskan Komentar. Posting Lebih 

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren-sumeren. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X