What's New?

seren sumeren panganten

Seren Sumeren Ti Kulawarga Panganten Pameget...

Diterbitkan pada Monday, 28 May 2012 Pukul 2.16

Seren Sumeren Ti Kulawarga Panganten Pameget. Méi 28, 2012 Tunda talatah. Para alim ulama, para kasepuhan, para pajabat, aparat pamaréntahan di ieu wewengkon, dulur-dulur, sobat-sobat, bapa ibu sadaya, 

Blog Urang Bubulak: Acara Seren Sumeren Panganten

Diterbitkan pada Friday, 14 November 2014 Pukul 2.18

saluyu sareng judulna,, kurah koreh manggih urat oret basa ka tunjuk jadi panata acara kanggo seren sumeren panganten,, ah posting keun we sugan mangfaat.. Inalhamdalillah Nahmaduhu Wa Nasta'inuhu Wa 

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 2.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 3.17

waktu ninggang di mangsa nitih wanci nu mustari ayi (Nami Panganten Pameugeut) sareng néng (Nami Panganten Istri) didahupkeun di balé nyungcung Ayi (Nami Panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami…

Panganteur Seren Bakal Panganten

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 4.35

PANGANTEUR SEREN SUMEREN SIMBOLIK Guar pasejaan paragat nemrak,panampian kakuping jentre,namung naon anu kasanggakeun sareng nu katampi nembe babasan,tawis tampan tinampan ti dua pihak,seren 

Seren Sumeren Calon Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2009 Pukul 14.58

Seren sumeren calon panganten. Saha nu tiasa masihan cara seren sumeren panganten sunda? mangga diantos. Diposkan oleh Panglawungan Sundanologi di 06.58. Tidak ada komentar: Poskan Komentar. Posting Lebih 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 0.49

BABASAN PAMASRAHAN BAKAL PANGANTEN PAMEGET. Ass. Wr. wb. Bismillah jadi sekar pangiring catur, ngajadi tuturus laku, muru sampurnaning rahayu, banjaran jatining bagja. Alhamdulillah panyinglar Riya jeung 

Mc Nikahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 10.15

2. seren sumeren bakal panganten, dikawitan ku nyerenkeun bakal panganten pameget. Selenting bawaning angin, kolepat bawaning kilat, manggih beja, aya jajaka rek nyaba, rek nyusul jangji pasini, rek ngaguar subaya 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -