seren sumeren panganten istri

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren-sumeren. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Mingsays

Diterbitkan pada Friday, 19 July 2013 Pukul 1.20

7. Seserahan/ seren sumeren. Pur ngempur ngempur. Kujang karancang kawani, Dilugas….., Dilugaskembang kaheman. Tutungkusan Pajajaran Kujang, kemben mapasangan…. Ituh …………………………… istri : Deudeuh 

Mc Nikahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 17.15

2. seren sumeren bakal panganten, dikawitan ku nyerenkeun bakal panganten pameget. Selenting bawaning angin Panampian calon panganten pameget ku atas nami kasepuhan panganten istri. Dulur- dulur anu sami 

Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 14.51

C. Pangjajap Calon panganten Pameget ku Ramana Calon panganten Pameget. d. Panampi ti Ramana Calon panganten istri. e. seren sumeren cacandakan ti kaluarga calon besan . 2. AKAD NIKAH. a Bubuka (ngaos ayat 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Ayi (Nami panganten Pameugeut) sareng néng (Nami panganten istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami panganten istri) anu satadina dibintian ku 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

(panganten istri) na oge daek. Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

3. seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA 6.

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

Palawargi jaler istri anu mulya utamina ka pangersa saebul bet di dieu, sim kuring atas nami kulawargi bapa ………………………………………….. rawuh rombongan, disarengan ku muji syukur ka Gusti nu Maha Agung, ngahaturkeun 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X