What's New?

seren sumeren panganten istri

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

(Panganten Istri) na oge daek. Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 7.49

Utamina pangersa Al-mukarom al-mukaromah, biyang sareng ramana bakal panganten istri, kalih sadaya kawargiannana. Saur paripaos sepuh tea mah, sim abdi dina ieu sa'at, lambe sambung lemek, ilat sambung talatah, 

Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 14.51

c. Pangjajap Calon Panganten Pameget ku Ramana Calon panganten Pameget. d. Panampi ti Ramana Calon Panganten Istri. e. Seren sumeren cacandakan ti kaluarga calon besan . 2. AKAD NIKAH. a Bubuka (ngaos ayat 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

ayi (Nami Panganten Pameugeut) sareng néng (Nami Panganten Istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami Panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami Panganten Istri) anu satadina dibintian ku 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

3. Seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA 6.

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN PANGANTEN PAMEGET (TIPE 1) Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin, 

Mc Nikahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 17.15

2. seren sumeren bakal panganten, dikawitan ku nyerenkeun bakal panganten pameget. Selenting bawaning angin Panampian calon Panganten pameget ku atas nami kasepuhan panganten istri. Dulur- dulur anu sami 

Niiskeun Pikir: Acara Seren Sumeren Panganten

Diterbitkan pada Friday, 14 November 2014 Pukul 9.18

Laporan ti pihak penjemput panganten pameget. 3. Seren sumeren. a. Lisan pangjajap ti sepuh panganten pameget. b. Lisan panampian ti sepuh panganten istri. c. Seren Sumeren Secara Simbolis ti sepuh panganten pam 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -