seren sumeren panganten istri

Acara Seren-sumeren

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren-sumeren. Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri, kanggo didahupkeun/ditikahkeun. Ditampi pihak calon panganten istri. Ieu nambihan rumpaka 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 7.49

Utamina pangersa Al-mukarom al-mukaromah, biyang sareng ramana bakal panganten istri, kalih sadaya kawargiannana. Saur paripaos sepuh tea mah, sim abdi dina ieu sa'at, lambe sambung lemek, ilat sambung talatah, 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

3. seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA 6.

Seren Sumeren Ti Kulawarga Panganten Pameget...

Diterbitkan pada Monday, 28 May 2012 Pukul 9.16

seren sumeren Ti Kulawarga panganten Pameget. Méi 28, 2012 Tunda talatah. Para alim ulama, para kasepuhan, para pajabat, aparat pamaréntahan di ieu wewengkon, dulur-dulur, sobat-sobat, bapa ibu sadaya, 

Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 14.51

C. Pangjajap Calon panganten Pameget ku Ramana Calon panganten Pameget. d. Panampi ti Ramana Calon panganten istri. e. seren sumeren cacandakan ti kaluarga calon besan . 2. AKAD NIKAH. a Bubuka (ngaos ayat 

Contoh Naskah Protokol Resepsi Pernikahan ( Basa Sunda)

Diterbitkan pada Monday, 9 July 2012 Pukul 17.44

*Tawis panampian tatamu, tanda kameumeut, kadeudeuh, tawis asih ti kakasih, tanda tresna kanyaah, sumangga mangle di kalungkeun ka calon panganten pamegeut,ku ibu/wawakil ti pihak calon panganten istri, salajeungna dihaturanan linggih ka calon panganten pameget miwah rombongan,di tempat anu Salajengna simbolisasi seren sumeren mangga ka ibu calon panganten pameget kanggo ngadugikeunna di tampi ku ibu calon panganten pameget.

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

Palawargi jaler istri anu mulya utamina ka pangersa saebul bet di dieu, sim kuring atas nami kulawargi bapa ………………………………………….. rawuh rombongan, disarengan ku muji syukur ka Gusti nu Maha Agung, ngahaturkeun 

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

Ayi (Nami panganten Pameugeut) sareng néng (Nami panganten istri) didahupkeun di balé nyungcung. Ayi (Nami panganten Pameugeut) , Sabada ijab kabul diucap nami (Nami panganten istri) anu satadina dibintian ku 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X