seren sumeren panganten istri

Contoh Naskah Protokol Resepsi Pernikahan Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 9 July 2012 Pukul 17.44

Tawis panampian tatamu tanda kameumeut kadeudeuh tawis asih ti kakasih tanda tresna kanyaah sumangga mangle di kalungkeun ka calon panganten pamegeut ku ibu wawakil ti pihak calon panganten istri salajeungna dihaturanan linggih ka calon panganten pameget miwah rombongan di tempat anu Salajengna simbolisasi seren sumeren mangga ka ibu calon panganten pameget kanggo ngadugikeunna di tampi ku ibu calon panganten pameget

Acara Seren Sumeren Uwa Lengser

Diterbitkan pada Saturday, 22 October 2011 Pukul 15.13

Acara seren sumeren Acara ieu lumangsung nalika calon panganten pameget diserenkeun ka pihak calon panganten istri kanggo didahupkeun ditikahkeun Ditampi pihak calon panganten istri Ieu nambihan rumpaka

Seren Sumeren Dina Kawinan Tatar Sunda Amiezcomel

Diterbitkan pada Tuesday, 28 February 2012 Pukul 10.17

ayi Nami panganten Pameugeut sareng n ng Nami panganten istri didahupkeun di bal nyungcung Ayi Nami panganten Pameugeut Sabada ijab kabul diucap nami Nami panganten istri anu satadina dibintian ku

Padepokan Nurut Tauhid Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Monday, 14 May 2012 Pukul 4.09

pidato seren sumeren BABASAN PAMASRAHAN BAKAL panganten PAMEGET Ass Wr wb Bismillah jadi sekar pangiring catur ngajadi tuturus laku muru sampurnaning rahayu banjaran jatining bagja Alhamdulillah panyinglar Riya jeung Sumah anu Dupi anu kahiji ngadugikeun hatursewu panuhun laksaketining kabingahan manah ka kasih ati miwah ka kulawargi bakal panganten istri Anu kaduana seja nyuhunkeun sihapunteun kasadayana tina

Acara Pernikahan Mr Andy Sman 1 Cibeber Cikotok Blogger

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 14.51

c Pangjajap Calon panganten Pameget ku Ramana Calon panganten Pameget d Panampi ti Ramana Calon panganten istri e seren sumeren cacandakan ti kaluarga calon besan 2 AKAD NIKAH a Bubuka ngaos ayat

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

3 seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku Panampian ti pihak calon panganten istri ku 4 Simbolisasi seserahan 5 Walimatul urusy akad nikah ku petugas KUA 6

Vocational Education Susunan Acara Akad Pertikahan

Diterbitkan pada Wednesday, 14 March 2012 Pukul 19.00

2 seren sumeren calon panganten pameget ku wawakil sesepuh anu dipeto 3 Panampian ku wawakil sesepuh anu dipeto 4 Nyanggakeun tali ka asih tilam katresna ku ibu calon panganten pameget ditampi ku ibu calon panganten istri

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget Abikumala

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN panganten PAMEGET TIPE 1 Assalamualaikum Wr Wb Alhamdulillahi robbil aalamin Wabihi nastaiinu alla umuurid dunia waddin Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X