What's New?

senarai kedai handphone ninethology

Dscarnia: Pakej Komunikasi Belia (skmm) Dan Ninetology...

Diterbitkan pada Wednesday, 16 January 2013 Pukul 0.37

Target Nia nak beli dengan TuneTalk atau Clixters tapi sebab dorang lambat update senarai outlets maka Nia pun cuba nasib dan direct terus ke laman web Ninetology. Tengok-tengok dorang ada Nia pun ajaklah Kak Gja pergi cari kedai tu. Sempat jugalah sesat 10 minit Maka amoi tu pun berlalu pergi mengambil telefon Ninetology Nia yang handsome tu sementara Nia pula, keluarkan slip cetakan nombor rujukan dan kad pengenalan. Daftar punya daftar 

Rebat Rm200: Rakyat Kena Troll Dengan Kerajaan??

Diterbitkan pada Thursday, 24 January 2013 Pukul 21.12

Sebab nak puaskan hati, aku dengan adik-adik + abang aku pun pergilah cari mana-mana kedai henfon yang ada rebat rm200. Jumpa Dan yang paling rasa macam takleh nak blah bila senarai tu BUKAN senarai yang SKMM keluarkan tempoh hari. Aku ulangi lagi BUKAN . Sebenarnya, ana pn baru ja guna rebat tue, dan utk rebat tue ana ambil hp jenama Ninetology, hp yg xpnah2 ana dengaq tp xpa la utk sementara pasai baru2 nie hp hilang.. Mmg btui kene 

Nisa Kay: Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 8.30

Dalam senarai telefon pintar yang boleh dibeli dengan rebat RM200 oleh SKMM, salah satu jenama yang turut tersenarai ialah telefon pintar NINETOLOGY. Mungkin ramai yang belum tahu apakah NINETOLOGY ini . 8 MP diorg tulis luar salah tapi superb, Boleh beli kat memana je kedai hp semua ade but if yang rebate tuh boleh beli dekat tempat yang offer rebate je and rebate dipanjangkan tempoh mine till 14.04. March 5, 2013 at 12:14 AM · [Reply to Comment].

Skmm Mengeluarkan Senarai Lebih 20 Peranti Yang Akan...

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 8.39

Melalui Pakej Komunikasi Belia ini, pelbagai syarikat telekomunikasi akan menawarkannya, dengan kerjasama pengedar rasmi, yang mana akan memaparkan banner khas pada kedai mereka, dan mungkin hanya sesetengah model sahaja ditawarkan oleh Seseorang boleh tolang perjelaskan apakah relevannya senarai telefon yang boleh dibeli menggunakan rebat ini dan mengapa ada syarat2 seperti maksimum RM 500 dan beli mengikut kontrak? Mengapa 

.: Review Handphone Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 1.55

tengok ramai cakap tak ok . rasa macam nak hempuk je henpon tu kat dinding . ok reject ! lepas tu dah give up sebab nak beli ace pon aku rasa tak syok sangat . tengok balik senarai handphone yang boleh guna rebat . ninetology ! apa lagi laju je la aku google . mula-mula berkenan insight . tapi bajet aku 400 je. hahaha . sebab serius aku nak jadikan handphone kedua je memulanya. blh x sy tau kat mana ye beli handset tu?blh guna rebate ke x kat kedai tu.

Dscarnia: Tips Penjimatan Bateri

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 23.59

Sebelum ni Nia ada taip entri tentang Pakej Komunikasi Belia (SKMM) dan Ninetology Black Pearl 2 i9400 (boleh terus klik kat link tu), Nia ada juga cerita sikit pasal telefon Ninetology Nia yg hensem tu tapi tak adalah full . hye..thx untuk review, saya baru beli BP 2 semalam di mines which susahnya nk cari yg harga RM299 sebab kebanyakan kedai nak ambil kesempatan terhadapa rebate tu n nak untung lebih. kebanyakan kedai kata kena trad in hp lama baru 

Dscarnia: Faq

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 17.11

Kenapa no telefon tak sah? Semasa nak register M-Warranty pastikan da ON data connection ataupun WiFi. Kalau masih mengalami masalah yang sama pergi semula ke kedai yang beli tu untuk minta guide. 4. Cara nak pindahkan file dari BP2 ke PC? Sambungkan wire USB (wire charger pun boleh) ke BP2 dan PC anda. Nanti di skrin BP2 Klik Sini Untuk Senarai Service Centre. 7. Cara nak setting ringtone mengikut Group dalam contacts (cth: Family, Friends) ?

Ninetology Insight I9430 Dengan Rebat Rm200 Pakej...

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 13.55

Oleh sebab Ninetology Black Pearl 2 dah habis stok, awek kedai phone tu hasut aku supaya beli Ninetology Insight. Hasutan dia berjaya lepas aku try godek handphone tu aku pun terus beli. Aku beli Ninetology Insight i9430 Black dengan harga RM499 selepas menggunakan rebat RM200. .. Cara guna dia just klik2 je kat senarai apps yg ada dalam tu.. Entri terbaru di blog Anarm : Komisyen Affiliate eQurban.com My Profile. fitri says. 15 May 2013 at 1:32 AM.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -