senarai kedai handphone ninethology

.: Review Handphone Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 1.55

Tengok ramai cakap tak ok . rasa macam nak hempuk je henpon tu kat dinding . ok reject ! lepas tu dah give up sebab nak beli ace pon aku rasa tak syok sangat . tengok balik senarai handphone yang boleh guna rebat . ninetology ! apa lagi laju je la aku google . mula-mula berkenan insight . tapi bajet aku 400 je. hahaha . sebab serius aku nak jadikan handphone kedua je memulanya. blh x sy tau kat mana ye beli handset tu?blh guna rebate ke x kat kedai tu.

Ayampenyek: Senarai Kedai Telefon Rebat Rm200

Diterbitkan pada Wednesday, 9 January 2013 Pukul 21.30

Di mana tuntutan rebat RM 200 boleh digunakan? Berikut adalah senarai wakil-wakil penyedia perkhidmatan yang sah untuk tebusan rebat RM 200. senarai telefon yang boleh ditebus untuk rebat. Syarikat penyedia telefon 

Nisa Kay: Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 8.30

Dalam senarai telefon pintar yang boleh dibeli dengan rebat RM200 oleh SKMM, salah satu jenama yang turut tersenarai ialah telefon pintar NINETOLOGY. Mungkin ramai yang belum tahu apakah NINETOLOGY . 8 MP diorg tulis luar salah tapi superb, Boleh beli kat memana je kedai hp semua ade but if yang rebate tuh boleh beli dekat tempat yang offer rebate je and rebate dipanjangkan tempoh mine till 14.04. March 5, 2013 at 12:14 AM · cerita hidup aku said.

Reviu: Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 16.05

Oh ya, aku beli handphone Ninetology Insight i9430 ini dengan menggunakan rebat RM200 SKMM tu. so harga asalnya RM699, tetapi setelah ditolak rebat SKMM tu, aku beli dengan harga RM499 je. kira ok lah tu, kan? tetapi kalau ada kedai yang baik hati, mungkin mereka tak peduli pun sama ada korang simpan or cabut sim card digi tersebut. so, Ninetology Insight di install dengan Operating System (OS) Android yang diberi nama Ice Cream Sandwich (ICS) 

Aktiviti Memburu Kedai Yg Boleh Amek Rebat Telefon Skmm

Diterbitkan pada Monday, 18 March 2013 Pukul 19.32

Yang jumpe cume kedai yang menawarkan rebat untuk telefon selain ninetology. Skali dah penat2 round kat Shopping Mall, aku pun try call senarai dealer yang ade dalam list. Dapat la sorang dealer ni, masa tu dia kata dia 

Ninetology Insight I9430 Dengan Rebat Rm200 Pakej...

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 13.55

Oleh sebab Ninetology Black Pearl 2 dah habis stok, awek kedai phone tu hasut aku supaya beli Ninetology Insight. Hasutan dia berjaya lepas aku try godek handphone tu aku pun terus beli. Aku beli Ninetology Insight i9430 

Ninetology Memperkenalkan Tiga Telefon Pintar Baru...

Diterbitkan pada Wednesday, 31 July 2013 Pukul 12.36

Hari ini, Ninetology telah melancarkan telefon pintar dibawah siri keluarga U9 yang baru, dimana melaluinya tiga buah telefon pintar diperkenalkan, dinamakan sebagai X1, Z1 dan juga Z1+. Ninetology U9. Melalui siri U9 

Dscarnia: Faq

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 17.11

Kenapa no telefon tak sah? Semasa nak register M-Warranty pastikan da ON data connection ataupun WiFi. Kalau masih mengalami masalah yang sama pergi semula ke kedai yang beli tu untuk minta guide. 4. Cara nak pindahkan file dari BP2 ke PC? Sambungkan wire USB (wire charger pun boleh) ke BP2 dan PC anda. Nanti di skrin BP2 Klik Sini Untuk senarai Service Centre. 7. Cara nak setting ringtone mengikut Group dalam contacts (cth: Family, Friends) ?

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X