What's New?

senarai kedai handphone ninethology

Skmm Mengeluarkan Senarai Lebih 20 Peranti Yang Akan...

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 1.39

Melalui Pakej Komunikasi Belia ini, pelbagai syarikat telekomunikasi akan menawarkannya, dengan kerjasama pengedar rasmi, yang mana akan memaparkan banner khas pada kedai mereka, dan mungkin hanya sesetengah model sahaja ditawarkan oleh Seseorang boleh tolang perjelaskan apakah relevannya senarai telefon yang boleh dibeli menggunakan rebat ini dan mengapa ada syarat2 seperti maksimum RM 500 dan beli mengikut kontrak? Mengapa 

Pendaftaran Untuk Rebate Rm200 Bagi Pembelian...

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 12.17

Warganegara Malaysia berumur 21-30 tahun yang layak untuk menerima rebate RM200 bagi pembelian telefon pintar boleh membuat pendaftaran di laman http://nbi.skmm.gov.my/ bermula Selasa depan (1 Januari 2013). Antara telefon pintar yang mcm tak ihklas jek najib nak bg rebat nie.. web tak bleh masuk.. borang takde.. senarai kedai pun tak dipamerkan.. hampanya.. tak bagus najib nie.. Reply. KKK kalau rebat dekat kedai biasa boleh ke?? Reply. amira

Nisa Kay: Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 1.30

Dalam senarai telefon pintar yang boleh dibeli dengan rebat RM200 oleh SKMM, salah satu jenama yang turut tersenarai ialah telefon pintar NINETOLOGY. Mungkin ramai yang belum tahu apakah NINETOLOGY ini . 8 MP diorg tulis luar salah tapi superb, Boleh beli kat memana je kedai hp semua ade but if yang rebate tuh boleh beli dekat tempat yang offer rebate je and rebate dipanjangkan tempoh mine till 14.04. March 5, 2013 at 12:14 AM · [Reply to Comment].

Dscarnia: Pakej Komunikasi Belia (skmm) Dan Ninetology...

Diterbitkan pada Tuesday, 15 January 2013 Pukul 17.37

Target Nia nak beli dengan TuneTalk atau Clixters tapi sebab dorang lambat update senarai outlets maka Nia pun cuba nasib dan direct terus ke laman web Ninetology. Tengok-tengok dorang ada Nia pun ajaklah Kak Gja pergi cari kedai tu. Sempat jugalah sesat 10 minit Maka amoi tu pun berlalu pergi mengambil telefon Ninetology Nia yang handsome tu sementara Nia pula, keluarkan slip cetakan nombor rujukan dan kad pengenalan. Daftar punya daftar 

Dscarnia: Tips Penjimatan Bateri

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 16.59

Sebelum ni Nia ada taip entri tentang Pakej Komunikasi Belia (SKMM) dan Ninetology Black Pearl 2 i9400 (boleh terus klik kat link tu), Nia ada juga cerita sikit pasal telefon Ninetology Nia yg hensem tu tapi tak adalah full . hye..thx untuk review, saya baru beli BP 2 semalam di mines which susahnya nk cari yg harga RM299 sebab kebanyakan kedai nak ambil kesempatan terhadapa rebate tu n nak untung lebih. kebanyakan kedai kata kena trad in hp lama baru 

Rebat Rm200: Rakyat Kena Troll Dengan Kerajaan??

Diterbitkan pada Thursday, 24 January 2013 Pukul 14.12

Sebab nak puaskan hati, aku dengan adik-adik + abang aku pun pergilah cari mana-mana kedai henfon yang ada rebat rm200. Jumpa Dan yang paling rasa macam takleh nak blah bila senarai tu BUKAN senarai yang SKMM keluarkan tempoh hari. Aku ulangi lagi BUKAN . Sebenarnya, ana pn baru ja guna rebat tue, dan utk rebat tue ana ambil hp jenama Ninetology, hp yg xpnah2 ana dengaq tp xpa la utk sementara pasai baru2 nie hp hilang.. Mmg btui kene 

.: Review Handphone Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Thursday, 27 June 2013 Pukul 18.55

tengok ramai cakap tak ok . rasa macam nak hempuk je henpon tu kat dinding . ok reject ! lepas tu dah give up sebab nak beli ace pon aku rasa tak syok sangat . tengok balik senarai handphone yang boleh guna rebat . ninetology ! apa lagi laju je la aku google . mula-mula berkenan insight . tapi bajet aku 400 je. hahaha . sebab serius aku nak jadikan handphone kedua je memulanya. blh x sy tau kat mana ye beli handset tu?blh guna rebate ke x kat kedai tu.

Ninetology Insight I9430 Dengan Rebat Rm200 Pakej...

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 6.55

Oleh sebab Ninetology Black Pearl 2 dah habis stok, awek kedai phone tu hasut aku supaya beli Ninetology Insight. . broo saya dari indonesia kebetulan sya di beri Hp Ninetology tipe i9430 oleh kakak saya, beliau saat ini sdh meninggal dunia< tapi sy tdk bisa menggunakan Hp ini untuk panggilan keluar atau masuk tapi kalau fictur yg lainnya bisa digunakan hanya panggilan masuk dan keluar saja . Cara guna dia just klik2 je kat senarai apps yg ada dalam tu.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -