senarai kedai handphone ninethology

.: Review Handphone Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 1.55

Tengok ramai cakap tak ok . rasa macam nak hempuk je henpon tu kat dinding . ok reject ! lepas tu dah give up sebab nak beli ace pon aku rasa tak syok sangat . tengok balik senarai handphone yang boleh guna rebat . ninetology ! apa lagi laju je la aku google . mula-mula berkenan insight . tapi bajet aku 400 je. hahaha . sebab serius aku nak jadikan handphone kedua je memulanya. blh x sy tau kat mana ye beli handset tu?blh guna rebate ke x kat kedai tu.

Pakej Komunikasi Belia

Diterbitkan pada Saturday, 29 December 2012 Pukul 10.21

Alcatel 993D 02. Alcatel OneTouch Glory 2 03. Alcatel OneTouch Inspire 2 04. The Buzz Phone 05. HTC Wildfire 06. Huawei Ideos X3 07. LG Optimus L3 08. Ninetology Black Pearl II 09. Ninetology Palette 10. Nokia 2730 senarai handphone rebate (499); senarai kedai rebat rm200 (431); handphone rebate (420); daftar rebat telefon pintar (339); skmm rm200 (326); senarai kedai rebat 200 (290); senarai handphone rebate rm200 (241); senarai kedai handphone 

Ninetology Insight I9430 Dengan Rebat Rm200 Pakej...

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 13.55

Oleh sebab Ninetology Black Pearl 2 dah habis stok, awek kedai phone tu hasut aku supaya beli Ninetology Insight. Hasutan dia berjaya lepas aku try godek handphone tu aku pun terus beli. Aku beli Ninetology Insight i9430 

Dscarnia: Pakej Komunikasi Belia (skmm) Dan Ninetology...

Diterbitkan pada Wednesday, 16 January 2013 Pukul 0.37

Maka amoi tu pun berlalu pergi mengambil telefon Ninetology Nia yang handsome tu sementara Nia pula, keluarkan slip cetakan nombor rujukan dan kad pengenalan. Untuk senarai outlet, boleh ke link bawah ni:- kurang pasti. rasanya tu memang kena rujuk dgn ninetology. tapi apa yg pasti, earphone dgn charger dia sama macam hp blackberry atau samsung. so kalau stakat 2 benda tu rosak memang takda masalah laa boleh cari kat mana2 kedai telefon :).

Nisa Kay: Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 8.30

Dalam senarai telefon pintar yang boleh dibeli dengan rebat RM200 oleh SKMM, salah satu jenama yang turut tersenarai ialah telefon pintar NINETOLOGY. Mungkin ramai yang belum tahu apakah NINETOLOGY . 8 MP diorg tulis luar salah tapi superb, Boleh beli kat memana je kedai hp semua ade but if yang rebate tuh boleh beli dekat tempat yang offer rebate je and rebate dipanjangkan tempoh mine till 14.04. March 5, 2013 at 12:14 AM · cerita hidup aku said.

Reviu: Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 16.05

Oh ya, aku beli handphone Ninetology Insight i9430 ini dengan menggunakan rebat RM200 SKMM tu. so harga asalnya RM699, tetapi setelah ditolak rebat SKMM tu, aku beli dengan harga RM499 je. kira ok lah tu, kan? tetapi kalau ada kedai yang baik hati, mungkin mereka tak peduli pun sama ada korang simpan or cabut sim card digi tersebut. so, Ninetology Insight di install dengan Operating System (OS) Android yang diberi nama Ice Cream Sandwich (ICS) 

Ninetology Memperkenalkan Tiga Telefon Pintar Baru...

Diterbitkan pada Wednesday, 31 July 2013 Pukul 12.36

Hari ini, Ninetology telah melancarkan telefon pintar dibawah siri keluarga U9 yang baru, dimana melaluinya tiga buah telefon pintar diperkenalkan, dinamakan sebagai X1, Z1 dan juga Z1+. Ninetology U9. Melalui siri U9 

Ayampenyek: Senarai Kedai Telefon Rebat Rm200

Diterbitkan pada Wednesday, 9 January 2013 Pukul 21.30

Di mana tuntutan rebat RM 200 boleh digunakan? Berikut adalah senarai wakil-wakil penyedia perkhidmatan yang sah untuk tebusan rebat RM 200. senarai telefon yang boleh ditebus untuk rebat. Syarikat penyedia telefon 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X