What's New?

senarai kedai handphone ninethology

Skmm Mengemaskini Senarai Peranti Yang Ditawarkan...

Diterbitkan pada Saturday, 12 January 2013 Pukul 20.07

Senarai Telefon Pintar Daripada laporan rasmi yang dikeluarkan oleh SKMM, mereka mengatakan terdapat lebih 28 jenis telefon yang ditawarkan oleh syarikat telekomunikasi dibawah Pakej Komunikasi Belia ini. Namun, melalui sekim subsidi telepon ni, yang untungnya tokeh jual telepon dan pengendali telekomunikasi, cuba tanya kedai yg ambil bahagian amacam? senangnya bagi je duit tu kepada mereka yg layak , lantak dialah apa telpon dia nal beli…

Rebat Rm200: Rakyat Kena Troll Dengan Kerajaan??

Diterbitkan pada Thursday, 24 January 2013 Pukul 21.12

Sebab nak puaskan hati, aku dengan adik-adik + abang aku pun pergilah cari mana-mana kedai henfon yang ada rebat rm200. Jumpa Dan yang paling rasa macam takleh nak blah bila senarai tu BUKAN senarai yang SKMM keluarkan tempoh hari. Aku ulangi lagi BUKAN . Sebenarnya, ana pn baru ja guna rebat tue, dan utk rebat tue ana ambil hp jenama Ninetology, hp yg xpnah2 ana dengaq tp xpa la utk sementara pasai baru2 nie hp hilang.. Mmg btui kene 

Pendaftaran Untuk Rebate Rm200 Bagi Pembelian...

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 19.17

Warganegara Malaysia berumur 21-30 tahun yang layak untuk menerima rebate RM200 bagi pembelian telefon pintar boleh membuat pendaftaran di laman http://nbi.skmm.gov.my/ bermula Selasa depan (1 Januari 2013). Antara telefon pintar yang mcm tak ihklas jek najib nak bg rebat nie.. web tak bleh masuk.. borang takde.. senarai kedai pun tak dipamerkan.. hampanya.. tak bagus najib nie.. Reply. KKK kalau rebat dekat kedai biasa boleh ke?? Reply. amira

Skmm Mengeluarkan Senarai Lebih 20 Peranti Yang Akan...

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 8.39

Melalui Pakej Komunikasi Belia ini, pelbagai syarikat telekomunikasi akan menawarkannya, dengan kerjasama pengedar rasmi, yang mana akan memaparkan banner khas pada kedai mereka, dan mungkin hanya sesetengah model sahaja ditawarkan oleh Seseorang boleh tolang perjelaskan apakah relevannya senarai telefon yang boleh dibeli menggunakan rebat ini dan mengapa ada syarat2 seperti maksimum RM 500 dan beli mengikut kontrak? Mengapa 

Nisa Kay: Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 8.30

Dalam senarai telefon pintar yang boleh dibeli dengan rebat RM200 oleh SKMM, salah satu jenama yang turut tersenarai ialah telefon pintar NINETOLOGY. Mungkin ramai yang belum tahu apakah NINETOLOGY ini . 8 MP diorg tulis luar salah tapi superb, Boleh beli kat memana je kedai hp semua ade but if yang rebate tuh boleh beli dekat tempat yang offer rebate je and rebate dipanjangkan tempoh mine till 14.04. March 5, 2013 at 12:14 AM · [Reply to Comment].

.: Review Handphone Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 1.55

tengok ramai cakap tak ok . rasa macam nak hempuk je henpon tu kat dinding . ok reject ! lepas tu dah give up sebab nak beli ace pon aku rasa tak syok sangat . tengok balik senarai handphone yang boleh guna rebat . ninetology ! apa lagi laju je la aku google . mula-mula berkenan insight . tapi bajet aku 400 je. hahaha . sebab serius aku nak jadikan handphone kedua je memulanya. blh x sy tau kat mana ye beli handset tu?blh guna rebate ke x kat kedai tu.

Rebet Rm200

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 13.59

Ninetology Palette Nokia 2730. Nokia 7230. Nokia Asha 305. Nokia Asha 308. Nokia C2-03. Nokia Lumia 610. Samsung Galaxy Chat Samsung Galaxy Mini Samsung Galaxy Pocket Samsung Galaxy Y Sony Xperia Tipo Melalui Pakej Komunikasi Belia ini, pelbagai syarikat telekomunikasi akan menawarkannya, dengan kerjasama pengedar rasmi, yang mana akan memaparkan banner khas pada kedai mereka, dan mungkin hanya sesetengah model sahaja 

Dscarnia: Faq

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 17.11

Kenapa no telefon tak sah? Semasa nak register M-Warranty pastikan da ON data connection ataupun WiFi. Kalau masih mengalami masalah yang sama pergi semula ke kedai yang beli tu untuk minta guide. 4. Cara nak pindahkan file dari BP2 ke PC? Sambungkan wire USB (wire charger pun boleh) ke BP2 dan PC anda. Nanti di skrin BP2 Klik Sini Untuk Senarai Service Centre. 7. Cara nak setting ringtone mengikut Group dalam contacts (cth: Family, Friends) ?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -