senarai kedai handphone ninethology

Dscarnia: Pakej Komunikasi Belia (skmm) Dan Ninetology...

Diterbitkan pada Wednesday, 16 January 2013 Pukul 0.37

Maka amoi tu pun berlalu pergi mengambil telefon Ninetology Nia yang handsome tu sementara Nia pula, keluarkan slip cetakan nombor rujukan dan kad pengenalan. Untuk senarai outlet, boleh ke link bawah ni:- kurang pasti. rasanya tu memang kena rujuk dgn ninetology. tapi apa yg pasti, earphone dgn charger dia sama macam hp blackberry atau samsung. so kalau stakat 2 benda tu rosak memang takda masalah laa boleh cari kat mana2 kedai telefon :).

Reviu: Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 16.05

Oh ya, aku beli handphone Ninetology Insight i9430 ini dengan menggunakan rebat RM200 SKMM tu. so harga asalnya RM699, tetapi setelah ditolak rebat SKMM tu, aku beli dengan harga RM499 je. kira ok lah tu, kan? tetapi kalau ada kedai yang baik hati, mungkin mereka tak peduli pun sama ada korang simpan or cabut sim card digi tersebut. so, Ninetology Insight di install dengan Operating System (OS) Android yang diberi nama Ice Cream Sandwich (ICS) 

Ninetology Insight 43 Inci Diperkenalkan Dengan Harga...

Diterbitkan pada Friday, 4 January 2013 Pukul 20.53

Syarikat Ninetology Marketing, sebuah syarikat teknologi peranti mudah alih ASEAN memperkenalkan telefon pintar terbaru mereka iaitu Ninetology Insight (i9430). banyak kali off sendiri.still boleh on cume makan masa.pada 26/9/2013 sekali lagi phone problem tak boleh on.terhentak sikit atas meja pun off..sampai x boleh on terus.saya hantar phone ke kedai telefon & phone saya dihantar ke ninetology centre KL selama 15hari.siap pada 11/10/2013.Masa on 

Ayampenyek: Senarai Kedai Telefon Rebat Rm200

Diterbitkan pada Wednesday, 9 January 2013 Pukul 21.30

Di mana tuntutan rebat RM 200 boleh digunakan? Berikut adalah senarai wakil-wakil penyedia perkhidmatan yang sah untuk tebusan rebat RM 200. senarai telefon yang boleh ditebus untuk rebat. Syarikat penyedia telefon 

.: Review Handphone Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 1.55

Tengok ramai cakap tak ok . rasa macam nak hempuk je henpon tu kat dinding . ok reject ! lepas tu dah give up sebab nak beli ace pon aku rasa tak syok sangat . tengok balik senarai handphone yang boleh guna rebat . ninetology ! apa lagi laju je la aku google . mula-mula berkenan insight . tapi bajet aku 400 je. hahaha . sebab serius aku nak jadikan handphone kedua je memulanya. blh x sy tau kat mana ye beli handset tu?blh guna rebate ke x kat kedai tu.

Ninetology Memperkenalkan Tiga Telefon Pintar Baru...

Diterbitkan pada Wednesday, 31 July 2013 Pukul 12.36

Hari ini, Ninetology telah melancarkan telefon pintar dibawah siri keluarga U9 yang baru, dimana melaluinya tiga buah telefon pintar diperkenalkan, dinamakan sebagai X1, Z1 dan juga Z1+. Ninetology U9. Melalui siri U9 

Nisa Kay: Ninetology Black Pearl 2

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 8.30

Dalam senarai telefon pintar yang boleh dibeli dengan rebat RM200 oleh SKMM, salah satu jenama yang turut tersenarai ialah telefon pintar NINETOLOGY. Mungkin ramai yang belum tahu apakah NINETOLOGY . 8 MP diorg tulis luar salah tapi superb, Boleh beli kat memana je kedai hp semua ade but if yang rebate tuh boleh beli dekat tempat yang offer rebate je and rebate dipanjangkan tempoh mine till 14.04. March 5, 2013 at 12:14 AM · cerita hidup aku said.

Cara Mengatasi Handphone Android Yang Tidak Boleh Start

Diterbitkan pada Sunday, 25 March 2012 Pukul 14.09

Tidak semua tablet / handphone Android memiliki recovery mode, namun pada beberapa tipe Android, hal ini dapat diatasi dengan menginstall recovery mode buatan pihak ketiga, misalnya ClockwordMod recovery atau .. thanks awakalhamdulillah tab kita dah oke balikhikssss sgt berguna entry awak :) dulu first time jd camni sy trus hntr kedai kena charges rm 60 rupanya senang je lahhhhuhuh . ninetology black pearl II mcm mana plak? boleh tolong?

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X