What's New?

sebutake perangan sesorah

Imam Waluyo: Soal Bahasa Jawa Untuk Sma/smk

Diterbitkan pada Saturday, 3 September 2016 Pukul 6.09

Sesorah kadhapuk saking perangan salam lan perangan inti kemawon. (leres/ lepat) Sesorah limrahipun ngginakaken basa Jawi krama. (leres/ lepat) Tiyang .

Adwa: Tuladha Sesorah Basa Jawi

Diterbitkan pada Monday, 5 September 2016 Pukul 19.28

tuladha sesorah basa jawi SESORAH PERPISAHAN SISWA KELAS XII SMA N 10 Yogyakarta Assalamu’alaikum Wr. Wb..

Bagongjawa05: Babagan Sesorah

Diterbitkan pada Friday, 2 September 2016 Pukul 8.54

Pangertosan Sesorah Sesorah utawi Pidato saged ugi sinebat Tanggap Wacana. Dene werdinipun Sesorah, inggih Asring ngebahaken satunggaling perangan sarira. 2..

Pranatacara Lan Sesorah

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 18.48

Pranatacara Lan Sesorah Sugeng rawuh ing adicara gladhen Sesorah lan Pranatacara • Pranatacara : • Asring ngebahaken satunggaling perangan sarira.

Teknik Komputer Jaringan: Pidato Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 26 August 2016 Pukul 16.48

SESORAH oleh : Prasetyo Adi Tunggal, S.Pd, M.Si Pangertosan Sesorah Ngebahaken perangan sarira ingkang boten trep, kaliyan ingkang dipun ngendikakaken. 4..

Herzzlich Will!!!!: Sesorah

Diterbitkan pada Tuesday, 6 September 2016 Pukul 10.44

CONTONE SESORAH PAWIWAHAN AQIQAHAN: Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Para pepundhen, sesepuh, pinisepuh ingkang dahat kinormatan..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.