What's New?

sebutake perangan sesorah

Unsur Budaya Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 28 July 2016 Pukul 14.52

Dadi purwakanthi iku intine/wose nggandheng kang wis di sebutake ning ngarep disebutake maneh yaiku kahananing awake perangan Sesorah Pranatacara Tuwin .

Unsur Budaya Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 28 July 2016 Pukul 14.52

Tugas Mata Pelajaran bahasa jawa by kartika9widya9kirana in Types > School Work and budaya jawa.

Sastra Jawa Kajawèn, Balai Pustaka, 1930-07, #1645

Diterbitkan pada Thursday, 28 July 2016 Pukul 14.52

Mênggah padamêlan ing ngriku punika prasasat namung kaperang dados 2 perangan agêng, ingkang sapisan adamêl rêsiking sarêm, .

Bjawax: Tugas Akhir Tengah Semester Genap (tahun Pelajaran

Diterbitkan pada Thursday, 28 July 2016 Pukul 14.52

Lan teseh katah basa-basa ingkang tlatah jawa kangge nindakake unggah-ungguh ing tlatah jawa kang dereng kula sebutake. perangan ingkang sesorah agami lan .

“restu Education”: Makalah Purwaka

Diterbitkan pada Thursday, 28 July 2016 Pukul 14.52

Dadi purwakanthi iku intine/wose nggandheng kang wis di sebutake ning ngarep yaiku kahananing awake perangan ngisor ( wiwit saka Sesorah Pranatacara .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -