What's New?

sebutake perangan sesorah

Unsur Budaya Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 28 August 2016 Pukul 5.24

Tugas Mata Pelajaran bahasa jawa by kartika9widya9kirana in Types > School Work and budaya jawa.

Sastra Jawa Kajawèn, Balai Pustaka, 1930-07, #1645

Diterbitkan pada Sunday, 28 August 2016 Pukul 5.24

Mênggah padamêlan ing ngriku punika prasasat namung kaperang dados 2 perangan agêng, ingkang sapisan adamêl rêsiking sarêm, .

Unsur Budaya Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 28 August 2016 Pukul 5.24

Dadi purwakanthi iku intine/wose nggandheng kang wis di sebutake ning ngarep yaiku kahananing awake perangan ngisor Muhamad. Cipto. Sesorah Pranatacara .

Bjawax: Tugas Akhir Tengah Semester Genap (tahun Pelajaran

Diterbitkan pada Sunday, 28 August 2016 Pukul 5.24

Lan teseh katah basa-basa ingkang tlatah jawa kangge nindakake unggah-ungguh ing tlatah jawa kang dereng kula sebutake. perangan ingkang sesorah agami lan .

“restu Education”: Makalah Purwaka

Diterbitkan pada Sunday, 28 August 2016 Pukul 5.24

Dadi purwakanthi iku intine/wose nggandheng kang wis di sebutake ning ngarep yaiku kahananing awake perangan ngisor ( wiwit saka Sesorah Pranatacara .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.