What's New?

sawala basa sunda

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 6 October 2010 Pukul 2.26

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa Sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. sisindirandalambahasasunda. Kadu pahili jeung 

Yusriyyah Amalia: Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 10 May 2015 Pukul 13.33

Basa Sunda. Jejer Sawala : “Acara televisi ngarojong atawa ngaganggu kegiatan diajar” Assalamu'alaikum wr.wb. Ibu guru kalih rerencangan sadaya anu di pihormat, dina sawala danget ieu sim kuring sapakaranca ti 

Sunda Taya Paéhna, Sawala Basa Indung Di Lembur Singkur

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 6.16

Masih kénéh aya pakaitna reujeung mapag atawa miéling Poé Basa Indung Sadunya, Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda (PP-SS) baris ngayakeun program pikeun néangan jeung ngarékam basa ti pasisian.

Pengertian Sawala Dan Paguneman Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 9.01

Sawala atawa diskusi mangrupa kagiatan tukeur pikiran pikeun mahamkeun hiji pasualan, sarta neangan jalan pikeun ngarengsekeunana. Jalma anu mingpin sawala disebut panumpu catur atawa moderator. Pamingpin 

Sawala Basa Sunda 2011 Mieling Poe Basa Indung...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 12.43

MGMP BASA SUNDA PURWAKARTA. AJEN DIRI NU MANDIRI, Sawala Basa Sunda 2011 mieling poe basa indung internasional. wilujeng sumping Basa Sunda · Wilujeng Sumping Pamilon Sawala Basa Sunda » 

Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 12.40

SUNDA 2011 · Wilujeng Sumping Pamilon Sawala Basa Sunda. Ditulis dalam Uncategorized. « TAWIS KATINEUNG SAWALA BASA SUNDA 2011 · Sawala Basa Sunda 2011 mieling poe basa indung internasional » 

Wilujeng Sumping Pamilon Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 12.46

Sawala Basa Sunda 2011 mieling poe basa indung internasional. Ditulis dalam Uncategorized. « Sawala Basa mieling poe basa indung internasional · BANGBALUH PANGAJARAN BASA SUNDA DI PURWAKARTA » 

Muatan Lokal Bahasa Sunda : Sawala

Diterbitkan pada Monday, 18 November 2013 Pukul 3.11

Pentingna Maca Buku Pikeun Nambahan Pangaweruh Assalamu'allaikum.wr.wb, Dihaturkeun nuhun saageung-ageungna kanggo Bapak guru sareng rerencangan sadaya anu kantos kersa ngiring kana ieu acara sawala.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -