sawala basa sunda

Wilujeng Sumping Pamilon Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 19.46

sawala basa sunda 2011 mieling poe basa indung internasional. Ditulis dalam Uncategorized. « sawala basa mieling poe basa indung internasional · BANGBALUH PANGAJARAN basa sunda DI PURWAKARTA » 

Wilujeng Boboran Siam 1430 H

Diterbitkan pada Tuesday, 6 October 2009 Pukul 22.51

تقبل الله منا و منكم و جعلنا من العاءذين و الفاءزين Raksa jiwa ku puasa Riksa diri ku zakat fitri Mugi taqwa ngabaku, ngabaju miraga sukma na jiwa Wilujeng Boboran Siam 1430 H Neda sihapunten lahir tumekaning batin (Ais 

Dayat_zad: Don't Enything

Diterbitkan pada Saturday, 14 January 2012 Pukul 14.41

Contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia. Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa sunda. Berikut sedikit contoh sisindiran dalam 

Contoh Sisindiran Dalam Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 19 December 2010 Pukul 10.51

Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka Wadahna kana karanjang Kudu apik jeung berseka Sangkan sehat hirup urang Daun kangkung saayakan Ngeunahna lamun di sepan 

Agenda Kerja

Diterbitkan pada Saturday, 11 April 2009 Pukul 14.39

Dina raraga mieling basa indung sajagat MGMP basa sunda PURWAKARTA, ngagelar acara: Adu Renyom Pangajaran basa sunda sa- Jawa Barat.

Pengertian Sawala Dan Paguneman Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.01

Pengertian sawala dan Paguneman dalam Bahasa sunda. sawala. sawala atawa diskusi mangrupa kagiatan tukeur pikiran pikeun mahamkeun hiji pasualan, sarta neangan jalan pikeun ngarengsekeunana. Jalma anu 

Sawala Basa Sunda 2011 Mieling Poe Basa Indung...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 19.43

MGMP basa sunda PURWAKARTA. AJEN DIRI NU Terkait. Semiloka Mapag Mieling Poe basa Indung 2010 · TAWIS KATINEUNG sawala basa sunda 2011 Wilujeng Sumping Pamilon sawala basa sunda » 

Sunda Taya Paéhna, Sawala Basa Indung Di Lembur Singkur

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 13.16

Masih kénéh aya pakaitna reujeung mapag atawa miéling Poé basa Indung Sadunya, Paguyuban Panglawungan Sastra sunda (PP-SS) baris ngayakeun program pikeun néangan jeung ngarékam basa ti pasisian.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X