What's New?

sawala basa sunda

Sunda Taya Paéhna, Sawala Basa Indung Di Lembur Singkur

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 13.16

Masih kénéh aya pakaitna reujeung mapag atawa miéling Poé Basa Indung Sadunya, Paguyuban Panglawungan Sastra Sunda (PP-SS) baris ngayakeun program pikeun néangan jeung ngarékam basa ti pasisian.

Pengertian Sawala Dan Paguneman Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.01

Sawala atawa diskusi mangrupa kagiatan tukeur pikiran pikeun mahamkeun hiji pasualan, sarta neangan jalan pikeun ngarengsekeunana. Jalma anu mingpin sawala disebut panumpu catur atawa moderator. Pamingpin 

Contoh Sisindiran Dalam Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 19 December 2010 Pukul 10.51

Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka Wadahna kana karanjang Kudu apik jeung berseka Sangkan sehat hirup urang Daun kangkung saayakan Ngeunahna lamun di sepan 

Diajar Sunda (smp Pasundan 2 Bandung): Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 9 November 2011 Pukul 0.47

Panulis sadar Blog ieu teu aya pisan nanaonna saupami dibandingkeun sareng web/blog basa sunda nu lain nu langkung jembar. SAWALA. Rian : Saderék sadayana, nu diulem katawisna parantos karempel. Ku margi kitu, mangga urang buka waé ieu rapat téh ku ngawitan ngaoskeun basmallah sasarengan. Bismillahirohmanirohim. Sadérék sadayana, sakumaha anu kaunggel dina serat uleman, rapat dina dinten ieu téh badé ngabadantenkeun perkawis 

Wilujeng Sumping Pamilon Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 19.46

Basa Sunda 2011 mieling poe basa indung internasional. Ditulis dalam Uncategorized. « Sawala Basa Sunda 2011 mieling poe basa indung internasional · BANGBALUH PANGAJARAN BASA SUNDA DI PURWAKARTA » 

Muatan Lokal Bahasa Sunda : Sawala

Diterbitkan pada Monday, 18 November 2013 Pukul 10.11

Pentingna Maca Buku Pikeun Nambahan Pangaweruh Assalamu'allaikum.wr.wb, Dihaturkeun nuhun saageung-ageungna kanggo Bapak guru sareng rerencangan sadaya anu kantos kersa ngiring kana ieu acara sawala.

Sawala Basa Sunda 2011 Mieling Poe Basa Indung...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 19.43

MGMP BASA SUNDA PURWAKARTA. AJEN DIRI NU MANDIRI, Sawala Basa Sunda 2011 mieling poe basa indung internasional. wilujeng sumping Basa Sunda · Wilujeng Sumping Pamilon Sawala Basa Sunda » 

Yusriyyah Amalia: Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 10 May 2015 Pukul 20.33

Basa Sunda. Jejer Sawala : “Acara televisi ngarojong atawa ngaganggu kegiatan diajar” Assalamu'alaikum wr.wb. Ibu guru kalih rerencangan sadaya anu di pihormat, dina sawala danget ieu sim kuring sapakaranca ti 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -