sawala basa sunda

Pancen Basa Sunda: Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 9 November 2011 Pukul 0.47

Mangga linggih di Blog anu sederhana ieu. Blog ieu didamel pikeun ngarojong pangajaran basa sunda anu aya di SMP PASUNDAN 2 BANDUNG. Panulis wéb ieu nyaéta guru basa sunda di SMP PASUNDAN 2 BANDUNG 

Pos Sebelumnya

Diterbitkan pada Saturday, 18 July 2009 Pukul 8.40

AJEN DIRI NU MANDIRI, NUWUHKEUN PARANGI LINUHUNG, PIKEUN WALUYANING HIRUP.

Pr Hari Jadi Sidang Rapat Paripurna

Diterbitkan pada Monday, 21 July 2014 Pukul 8.22

Sidang yang mengambil tajuk dalam bahasa sunda sawala Kawaluyaan Purwakarta Istimewa dina raraga Milangkala kabupaten ka 46 & Purwakarta ka 183. Selain Bupati dan Wakil Bupati dan Gubernur Jawa Barat serta 

Wilujeng Boboran Siam 1430 H

Diterbitkan pada Tuesday, 6 October 2009 Pukul 22.51

تقبل الله منا و منكم و جعلنا من العاءذين و الفاءزين Raksa jiwa ku puasa Riksa diri ku zakat fitri Mugi taqwa ngabaku, ngabaju miraga sukma na jiwa Wilujeng Boboran Siam 1430 H Neda sihapunten lahir tumekaning batin (Ais 

Uleman Gempungan

Diterbitkan pada Monday, 29 November 2010 Pukul 23.20

Serat No.: 029/KKG-MGMP/XI/2010 ping 29 Nov. 2010 dihaturanan ka sadaya pangaping sareng pamilon pasanggiri tk. Prov. Jabar kalih rengrengan KKG/MGMP basa sunda sa-Kabupaten Purwakarta, pamugi tiasa sumping dina gempungan dinten Rebo, 01 Desember 2010 tabuh 13.00 di SMA Pasundan Purwakarta. Wass.wr.wb. Terkait. Ditulis dalam Bewara. « Wilujeng Mayunan Ujian Nasional 2010 · TAWIS KATINEUNG sawala basa sunda 2011 » 

Contoh Sisindiran Dalam Sawala Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 19 December 2010 Pukul 10.51

Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda. Kadu pahili jeung nangka Wadahna kana karanjang Kudu apik jeung berseka Sangkan sehat hirup urang Daun kangkung saayakan Ngeunahna lamun di sepan 

Sunda Taya Paéhna, Sawala Basa Indung Di Lembur Singkur

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 13.16

Masih kénéh aya pakaitna reujeung mapag atawa miéling Poé basa Indung Sadunya, Paguyuban Panglawungan Sastra sunda (PP-SS) baris ngayakeun program pikeun néangan jeung ngarékam basa ti pasisian.

Semiloka Mapag Mieling Poe Basa Indung 2010

Diterbitkan pada Monday, 15 February 2010 Pukul 18.34

MGMP basa sunda PURWAKARTA. AJEN DIRI NU MANDIRI, 15 Pebruari 2010 · Patandang Sirung sunda Pinilih 2010 » sawala basa sunda 2011 mieling poe basa indung internasional. Dumasar serat uleman Seja 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X