What's New?

sawala basa sunda

Wikipedia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda énsiklopédi bébas dina basa Sunda ! Nepi ka danget ieu geus aya 19.139 artikel sarta 15.655 pamaké nu kadaptar Biografi Dongeng, carita rayat, jeung lian ti eta beunang ngumpulkeun, nyalin, jeung nyusun jisim uing.

Portal:keur Lumangsung

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif. Mangga uningaan: Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)Québec liegt im Osten Kanadas und grenzt im Westen an die Provinz Ontario und die Hudson Bay, im Osten an die Provinzen Neufundland und Labrador und New Brunswick, im .

Bahasa Sunda Kelas 11

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

BAHASA SUNDA KELAS 11 1. Pamekar Diajar Pikeun Murid SMA/SMK/MA/MAK Kelas XI KURIKULUM 2013 DINAS PENDIDIKAN PROVINSI JAWA BARAT 2014 XI.

Buku Guru Kls 10

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Buku guru kls 10 1. Rosidi, Ajip. 1966. Kesusastraan Sunda Déwasa Ini. Jatiwangi: Tjupumanik. -----, 1969. Djalan ke Surga..

Hanacaraka Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Hanacaraka (juga dikenali sebagai tulisan Jawa atau abjad Jawa) ialah suatu sistem tulisan abjad suku kata yang digunakan oleh orang Jawa untuk menulis dalam bahasa Jawa..

Aksara Jawa Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Bahasa: Jawa Sunda Madura Sasak dll: Pencipta: Aji Saka.

Dongeng Uing: Sasakala Situ Bagendit

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nyaéta Situ Bagendit. Cék sasakala mah, éta Situ Bagendit téh asal-muasalna kieu:.

Javanese Script Wikipedia, The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

The Javanese script, natively known as Aksårå Jåwå (ꦲꦏ꧀ꦱꦫ ꦗꦮ aksara jawa) and Hånåcåråkå (ꦲ ꦤ ꦕ ꦫ ꦏ ha na ca ra ka), is an abugida developed by the .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.