Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

sawala basa sunda

Manglé Majalah Mingguan Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 5 December 2017 Pukul 0.57

Kemis, 03 Désémber 2015 Urang Sunda Kalimantan Utara Silaturahmi ka Manglé Lunta jauh, najan ahirna bubuara di lembur deungeun, teu jadi sual..

Javanese Script Wikipedia

Diterbitkan pada Saturday, 2 December 2017 Pukul 11.09

The Javanese script, natively known as Aksara Jawa (ꦲꦏ꧀ꦱꦫ ꦗꦮ aksara jawa) and Hanacaraka (ꦲ ꦤ ꦕ ꦫ ꦏ ha na ca ra ka), is an abugida developed .

Aksara Jawa Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 20.18

Bali Batak Baybayin Buhid Hanunó'o Kaganga (Rejang) Lontara (Bugis) Rencong Sunda Kuno Tagbanwa (Tagalog) ISO 15924: Java, 361: Arah penulisan: Left-to-right.

Québec – Wikipedia

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 16.00

Québec liegt im Osten Kanadas und grenzt im Westen an die Provinz Ontario und die Hudson Bay, im Osten an die Provinzen Neufundland und Labrador und New Brunswick .

Wikipedia

Diterbitkan pada Thursday, 30 November 2017 Pukul 19.25

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda énsiklopédi bébas dina basa Sunda ! Nepi ka danget ieu geus aya 39.332 artikel sarta 17.815 pamaké nu kadaptar Biografi .

Babasan Jeung Paribasa

Diterbitkan pada Saturday, 25 November 2017 Pukul 16.18

Elmu ajug ==Babasan==sunds. Babasan nyaéta sawatara susunan kecap nu hartina teu sarua jeung harti sawajarna, tapi biasana geus kamaphum ku saréréa, atawa ucapan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -