What's New?

sawala basa sunda

Aksara Jawa Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 17.09

Bahasa: Jawa Sunda Madura Sasak dll: Pencipta: Aji Saka.

Hanacaraka Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 15.30

Hanacaraka (juga dikenali sebagai tulisan Jawa atau abjad Jawa) ialah suatu sistem tulisan abjad suku kata yang digunakan oleh orang Jawa untuk menulis dalam bahasa Jawa..

Bahasa Sunda Kelas 11

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 6.49

BAHASA SUNDA KELAS 11 1. Pamekar Diajar Pikeun Murid SMA/SMK/MA/MAK Kelas XI KURIKULUM 2013 DINAS PENDIDIKAN PROVINSI JAWA BARAT 2014 XI.

Javanese Script Wikipedia, The Free Encyclopedia

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 20.28

The Javanese script, natively known as Aksara Jawa (ꦲꦏ꧀ꦱꦫ ꦗꦮ aksara jawa) and Hanacaraka (ꦲ ꦤ ꦕ ꦫ ꦏ ha na ca ra ka), is an abugida developed .

Buku Guru Kls 10

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 18.59

Buku guru kls 10 1. Rosidi, Ajip. 1966. Kesusastraan Sunda Déwasa Ini. Jatiwangi: Tjupumanik. -----, 1969. Djalan ke Surga. Djakarta: Gunung Agung .

Catatanku Inspirasiku

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 14.59

Hi friends,,, enjoy in my blog and leave your comment ok ^-^. Thank's for visit :D.

Wikipedia

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 12.44

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda énsiklopédi bébas dina basa Sunda ! Nepi ka danget ieu geus aya 19.091 artikel sarta 15.315 pamaké nu kadaptar Biografi Québec liegt im Osten Kanadas und grenzt im Westen an die Provinz Ontario und die Hudson Bay, im Osten an die Provinzen Neufundland und Labrador und New Brunswick . Bagéan 1Pikeun kuring nulis téh geus mangrupa pagawéan. Boh nulis warta, nulis artikel, carita pondok, atawa nulis buku. Tina kurang leuwih 40 judul buku anu geus disusun ku kuring, hiji-hijina buku….

Portal:keur Lumangsung

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 2.49

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif. Mangga uningaan: Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia).

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -