sawala basa sunda

Sawala Basa Sunda 2011 Mieling Poe Basa Indung

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 19.43

MGMP basa sunda PURWAKARTA AJEN DIRI NU MANDIRI sawala basa sunda 2011 mieling poe basa indung internasional wilujeng sumping basa sunda Wilujeng Sumping Pamilon sawala basa sunda

Sawala Basa Sunda Mgmp Basa Sunda Purwakarta

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 19.40

Related Ditulis dalam Uncategorized TAWIS KATINEUNG sawala basa sunda 2011 sawala basa sunda 2011 mieling poe basa indung internasional Tinggalkan Balasan Batalkan balasan Tulis komentar di sini

Contoh Sisindiran Dalam Bahasa Sunda Situs Kafeilmu Co Cc

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 21.14

Ada banyak macam sisindiran dalam hasanah bahasa daerah di Indonesia Salah satunya adalah sisindiran dalam Bahasa sunda Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda Kadu pahili jeung nangka

Pancen Basa Sunda Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 9 November 2011 Pukul 0.47

sawala Rian Sader k sadayana nu diulem katawisna parantos karempel Ku margi kitu mangga urang buka wa ieu rapat t h ku ngawitan ngaoskeun basmallah sasarengan Bismillahirohmanirohim Sad r k sadayana

Flying So High Bahasa Sunda Diskusi

Diterbitkan pada Tuesday, 13 April 2010 Pukul 13.21

Bahasa sunda Diskusi I Panumbu Catur Assalamualaikum Wr Wb Langkung ti payun hayu urang pangjatkeun puji miwah syukur ka Allah SWT anu parantos masihan mangpirang pirang kanikmatan ka urang sadaya

Sunda Taya Pa Hna Sawala Basa Indung Di Lembur Singkur

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 13.16

Masih k n h aya pakaitna reujeung mapag atawa mi ling Po basa Indung Sadunya Paguyuban Panglawungan Sastra sunda PP SS baris ngayakeun program pikeun n angan jeung ngar kam basa ti pasisian

Contoh Sisindiran Dalam Sawala Basa Sunda Jayadie

Diterbitkan pada Sunday, 19 December 2010 Pukul 10.51

Berikut sedikit contoh sisindiran dalam sawala basa sunda Kadu pahili jeung nangka Wadahna kana karanjang Kudu apik jeung berseka Sangkan sehat hirup urang Daun kangkung saayakan Ngeunahna lamun di sepan

Wilujeng Boboran Siam 1430 H Mgmp Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 October 2009 Pukul 22.51

Raksa jiwa ku puasa Riksa diri ku zakat fitri Mugi taqwa ngabaku ngabaju miraga sukma na jiwa Wilujeng Boboran Siam 1430 H Neda sihapunten lahir tumekaning batin Ais

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X