What's New?

sambutan menerima lamaran pengantin

Tafsir Mimpi Yumida

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 12.22

PENDAHULUAN Mimpi adalah mainan tidur tetapi kadang-kadang mimpi memberi alamat atau petanda kepada seseorang tentang sesuatu perkara yang bakal terjadi di sekeliling .

Susunan Acara Lamaran

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 22.06

Acara lamaran adalah acara yang paling ditunggu-tunggu untuk menentukan langkah selanjutnya. Sebagaimana acara lamaran pada umumnya, inilah susunan acara yang dapat Selamat Datang ke Penulisan2u.my. Kehidupan adalah anugerah utama Illahi. Anugerah kehidupan memberi gambaran kebesaranNya buat kita manusia, yang wajib kita syukuri . 800x600 Normal0falsefalsefalseEN-MYX-NONEX-NONE MicrosoftInternetExplorer4….

Nor Zila Binti Haji Aminuddin

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 0.47

Nor Zila binti Haji Aminuddin (lebih dikenali sebagai Ella; dilahirkan pada 31 Julai 1966) merupakan seorang penyanyi, pelakon, pemuzik dan model yang terkenal di .

Hips Kumpulan Media Karangkraf

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 1.04

Menerusi kiriman kenyataan media, filem kedua arahan Dain Said iaitu Interchange telah terpilih dan sekali gus menerima penghormatan antarabangsa bersempenan Festival .

Hiburan Utusan Online

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 22.49

Pokemon GO dilancarkan ke 200 buah negara TOKYO 15 Julai – Ketua pemba­ngunan permainan realiti maya, Pokemon GO, John Hanke mahu melancarkan permainan tersebut ke .

Tentang Aku Aznanie

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 21.15

Selamat pengantin Baru adinda bongsu ku, Akma dan suaminya Ariel selamat melayari bahtera rumahtangga semoga kekal bahagia hingga ke syurga aminnnnnSelamat Datang ke Penulisan2u.my. Kehidupan adalah anugerah utama Illahi. Anugerah kehidupan memberi gambaran kebesaranNya buat kita manusia, yang wajib kita syukuri . Saat itu aku diwisuda di Gr*ha ITS dengan di temani keluarga Blitar dan pacarku Muxx. Pacarku menemani aku sampai selesai dan memberiku mawar pertanda kebahagiaan kasih sayang. Satu laboratorium diwis….

Contoh Pidato Mc Pada Acara Pekawinan (pernikahan)

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 23.15

Contoh pidato MC pada acara pernikahan/perkawinan-Contoh pidato MC lengkap pada acara pernikahan dari Mulai pembukaan,susunan acara, sambutan-sambutan keluarga dll .

Contoh Teks Khutbah Singkat Idul Fitri : Makna Idul Fitri

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 23.31

Contoh Teks Khutbah Singkat Idul Fitri : Makna Idul Fitri > Para salafuna shaleh sering meneteskan air mata dari lisan mereka sering terucap sebuah do’a sebagai .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -