sajak sunda paturay tineung

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 3 March 2012 Pukul 14.08

Puisi indah , iqrima :). Pages. Beranda. Jumat, 02 Maret 2012. Contoh Biantara (Pidato) Bahasa sunda paturay tineung. Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun.

Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 22.00

sajak sunda "paturay tineung" Nurmawanty. paturay tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng anjeunna 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang sadaya aya dina séhat wal afiat. Pamugi ku kasumpingan urang sadaya kénging ridho ti Biantarana mantep broh,ane izin copas ya,buat UP bahasa sunda kelas salapan .. TY. ReplyDelete. Replies. Cijolang Mania March 14, 

Puisi Perpisahan Sekolah Sd Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 4 August 2014 Pukul 23.09

paturay tineung Asep Evan Blog Cash serupa Pelepasan pertumbuhan siswa paturay sunda sareng ini meriah handap ieu conto sakola kelas tineung dipayun hideup parantos Calik hidep Primer maksadna guru yang ayah 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Narasi Sungkem Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 20 June 2012 Pukul 20.26

Forum silaturahmi pikeun pelajar nu mikareueus kana seni budaya sunda khususna Seni Budaya Cianjur. Google+ Followers. Rabu, 20 Juni 2012. NARASI SUNGKEM paturay tineung 

Kumpulan Sajak Sunda Xii Ipa 4 Sman 1 Garut

Diterbitkan pada Wednesday, 14 December 2011 Pukul 8.41

Salah sahiji contona nyaeta sajak sunda, kecap - kecap nu dianggona oge sararae pisan. Manawi bilih aya nu bade ninggalan sajak sunda karya XII IPA 4 mangga di pilih wae di handap ieu. Judul paturay tineung ( Nurmawanty ).

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X