sajak sunda paturay tineung

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday April 20 2012 Cijolang Mania Pidato Basa sunda URANG sunda Biantara Pidato paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng kenaikan kelas Dinten ieu dina raraga paturay tineung murid kelas genep salapan dua belas tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci r h maparinan taufik sareng hidayah Na dugi ka danget ieu urang sadaya aya dina s hat wal afiat Pamugi ku kasumpingan urang sadaya

Sajak Sunda Paturay Tineung Nurmawanty Fosfor

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 22.00

sajak sunda paturay tineung Nurmawanty paturay tineung Yasana Nurmawanty Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang Patepang dihiji tempat anu kacida ndahna Anjeunna nyandak gitar Kuring sareng anjeunna

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola

Kumpulan Sajak Sunda Xii Ipa 4 Sman 1 Garut Fosfor

Diterbitkan pada Wednesday, 14 December 2011 Pukul 8.41

Salah sahiji contona nyaeta sajak sunda kecap kecap nu dianggona oge sararae pisan Manawi bilih aya nu bade ninggalan sajak sunda karya XII IPA 4 mangga di pilih wae di handap ieu Judul paturay tineung Nurmawanty

Contoh Sajak Sunda Tentang Cinta Spasicinta

Diterbitkan pada Tuesday, 8 April 2014 Pukul 13.36

Contoh sajak sunda ieu di kumpulkeun ti salah sahiji sumber di internet kalayan maksud sareng tujuanna teu aya sanes pikeun ngamumule budaya urang sunda Ya begitulah Contoh sajak sunda Da kuring boga modal nu istimewa Nya ta niat r k satia salamina paturay tineung Yasana Nurmawanty Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang Patepang dihiji tempat anu kacida ndahna Anjeunna nyandak gitar Kuring sareng anjeunna kakawihan Ditempat ta og

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung Asep Iwan Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola SD MI SMP MTs SMA MA Narator bubuka Kum asalamualaikum Sampurasun kanu ngariung Neda widi kanu linggih

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Biantara paturay tineung Assalamualaikum Wr Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara paturay

Sajak Sunda Cinta Jadilah

Diterbitkan pada Sunday, 12 January 2014 Pukul 21.54

sajak sunda sedih sajak sunda alam sajak sunda cinta sajak sunda lama puisi sunda sajak cinta sajak bahasa sunda paturay tineung Yasana Nurmawanty Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang Patepang dihiji tempat anu kacida ndahna Anjeunna nyandak gitar Kuring sareng anjeunna kakawihan Ditempat ta og Kuring sareng anjeunna hareureuy Silih simbeuh ku cai talaga Duhhh anggoan urang jalibreg baseuh Tapi ayeuna

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X