sajak sunda paturay tineung

Kumpulan Sajak Sunda Xii Ipa 4 Sman 1 Garut

Diterbitkan pada Wednesday, 14 December 2011 Pukul 8.41

Salah sahiji contona nyaeta sajak sunda, kecap - kecap nu dianggona oge sararae pisan. Manawi bilih aya nu bade ninggalan sajak sunda karya XII IPA 4 mangga di pilih wae di handap ieu. Judul paturay tineung ( Nurmawanty ).

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa sunda , URANG sunda » Biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas) Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang sadaya aya dina séhat wal afiat. Pamugi ku kasumpingan urang sadaya 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Narasi Sungkem Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 20 June 2012 Pukul 20.26

Ngaguar Budaya jeung Basa sunda. Forum silaturahmi pikeun pelajar nu mikareueus kana seni budaya sunda khususna Seni Budaya Cianjur NARASI SUNGKEM paturay tineung 

Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 22.00

sajak sunda "paturay tineung" Nurmawanty. paturay tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng anjeunna 

Carita Imox: Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 21 November 2013 Pukul 10.06

2013 (9). ▽ November (9). Think About It! conto naskah drama sisindiran · cerpen "semangatku" · cerpen "mbu" · cerpen "kesedihanya" · sajak indo · paturay tineung · sajak sunda · cerpen "sahabatku" 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X