What's New?

sajak sunda paturay tineung

Rumpaka Lagu - Sampurasun Wilujeng Sumping - Skks

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Rumpaka Lagu “KALANG SUNDA” Daftar 1667 rumpaka (lirik) lagu-lagu Kawih sareng Tembang Sunda wanda Kacapi, .. Download syair (puisi) Sunda..

Pasanggiri Maca Sajak Sunda Ix - Facebook

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

assalamu'alaikum,, tiasa teu upami abdy uken panqdamelkeun puisi paturay tineunq..pmi Pinunjul ka 1 Pasanggiri Maca Sajak Sunda Sa-Tatar SUnda IX.

Jamparing Asih

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

@jkt_2222013_11:59PM. Filed under: Puisi-puisi | Leave a comment » Wanci paturay baris datang. Hanca urang nalarik jangkar Tatar Sunda. Buku Sunda .

Pupuh & Kawih Sunda | Galuh-purba.com

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kaset Karaoke 17 Pupuh Sunda. Kanggo nu hoyong wawanohan atanapi diajar 17 Pupuh Sunda, kalintang saéna upami ngagaleuh ieu Kaset Karaoke 17 .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -