What's New?

sajak sunda paturay tineung

Fosfor: Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 15.00

Sajak Sunda "PATURAY TINEUNG" Nurmawanty. 22.02. Paturay Tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Guru. Contoh Biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr wb. Alhamdulillahirobbil'alamin. Washolatu wassalamu 'ala asrofil 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 6.59

Kangge nyukseskeun acara budaya sunda Paturay Tineung biasana pelatih event milari referensi tina sagala rupi media anu mangrupikeun puisi, sajak, lagu sunda jeung sajabana. Postingan ieu kangge saderek anu milarian contoh 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -