What's New?

sajak sunda paturay tineung

Fosfor: Kumpulan Sajak Sunda Xii Ipa 4 Sman 1 Garut

Diterbitkan pada Wednesday, 14 December 2011 Pukul 1.41

Salah sahiji contona nyaeta sajak sunda, kecap - kecap nu dianggona oge sararae pisan. Manawi bilih aya nu bade ninggalan sajak sunda karya XII IPA 4 mangga di pilih wae di handap ieu. Judul Paturay Tineung ( Nurmawanty ).

Sajak Sunda Cinta

Diterbitkan pada Sunday, 12 January 2014 Pukul 14.54

Jadilah.com - Conto sajak sunda ieu di kumpulkeun ti salah sahiji sumber di internet, kalayan maksud sareng tujuanna teu aya sanes pikeun ngamumule budaya urang (Sunda). Mohon ma'af dalam hal ini saya Paturay Tineung Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng anjeunna kakawihan. Ditempat éta ogé. Kuring sareng anjeunna hareureuy

Contoh Naskah Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 13.41

Insya Allah dinten ieu . . . . . . . .ping . . . . . . . . . . .prosesi upacara paturay tineung siswa kelas . . . . . . . . . . Garut, taun pangajaran . . . ./. . . . seja dikhaturkeun, wilujeng nyakseni. 3. Rajah. Tah sora goong ngungkungan, aya naon, aya naon.

Kumpulan Sajak Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 14.08

Sunda memang kaya dengan budayanya , salah satunya adalah sajak atau dalam Bahasa Indonesia disebut Puisi.Berikut ini adalah kumpulan sajak dari berbagai sumber : .. Gimana ini kok gk ada tentang tema paturay tineung ?

Fosfor: Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 15.00

Sajak Sunda "PATURAY TINEUNG" Nurmawanty. 22.02. Paturay Tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 6.59

Kangge nyukseskeun acara budaya sunda Paturay Tineung biasana pelatih event milari referensi tina sagala rupi media anu mangrupikeun puisi, sajak, lagu sunda jeung sajabana. Postingan ieu kangge saderek anu milarian contoh 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 3 March 2012 Pukul 7.08

puisi indah , iqrima :). Pages. Beranda. Jumat, 02 Maret 2012. Contoh Biantara (Pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung. Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -