sajak paturay tineung

Sajak Sunda Paturay Tineung Nurmawanty Fosfor

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 22.00

sajak Sunda paturay tineung Nurmawanty paturay tineung Yasana Nurmawanty Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang Patepang dihiji tempat anu kacida ndahna Anjeunna nyandak gitar Kuring sareng anjeunna

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung Asep Iwan Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat Sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola SD MI SMP MTs SMA MA Narator bubuka Kum asalamualaikum Sampurasun kanu ngariung Neda widi kanu linggih

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu dina raraga paturay tineung murid kelas genep salapan dua belas tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci r h maparinan taufik sareng hidayah Na dugi ka

Paturay Tineung Dan Pengumuman Kelulusan S3 Cita Idola

Diterbitkan pada Saturday, 1 June 2013 Pukul 21.06

Akhir acara paturay tineung dan Pengumuman Kelulusan S3 Cita Idola di tutup dengan penyampaian hasil Kelulusan para siswa SMP Negeri 3 Cibadak yang di sampaikan oleh Wakasek Kurikulum bapak Iwan Sumantri

Didin Wahyudin Upacara Adat Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2011 Pukul 10.14

UPACARA paturay tineung Gending guruh dituluykeun kana monggawa Gulang gulang asup ka pentas pepeta tuluy kaluar deui Juru payung asup ka pentas Juru Kawih Lagu Kunasari Pangapungan Barabat payung kamasan

Meriah Paturay Tineung Smp 1 Wado Sumedangonline

Diterbitkan pada Monday, 18 June 2012 Pukul 13.40

Seorang siswa tengah membacakan puisi pada acara paturay tineung SMPN 1 Wado di Alun alun Wado Senin 18 6 WADO Alun alun Wado dibuat gegap gempita dengan penampilan para siswa SMP Negeri 1 Wado

Naskah Prosesi Perpisahan Paturay Tineung Smpn 2

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I PROSESI SENI UPACAR paturay tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010 2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea bewara kanu araya Kanca baraya nu pada lengah Sugri pribumi nu pada linggih

Pamitan Di Tanah Sareal Diani Ruyat Dihadiahi Puisi

Diterbitkan pada Wednesday, 5 February 2014 Pukul 23.21

KORANBOGOR BOGOR Duet Diani Budiarto dan Achmad Ruyat yang menyanyikan sebuah lagu Ku Cinta Kau Apa Adanya Once sangat menyentuh suasana acara paturay tineung atau pamitan Diani Ruyat di

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X