What's New?

sajak paturay tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 18 March 2009 Pukul 22.54

Aloo Sobat..izinkanlah di kesempatan kali ini, saya menumpahkan unek2 yang membuat saya kesel ga habis2..jadi gini lho d-riser..seperti yang udah d-riser tau,bulan juni tahun ini lagi musim2nya Paturay Tineung siswa SD dan sebagian Akhirnya tibalah kami di lapangan sekolah, di atas panggung berdiri seorang anak yang sedang membacakan puisi untuk gurunya dengan nada khas anak2 SD ketika baca puisi, tau kan maksudnya?..inget2 za dulu waktu di 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 6.59

Kangge nyukseskeun acara budaya sunda Paturay Tineung biasana pelatih event milari referensi tina sagala rupi media anu mangrupikeun puisi, sajak, lagu sunda jeung sajabana. Postingan ieu kangge saderek anu milarian contoh 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 3 March 2012 Pukul 7.08

puisi indah , iqrima :). Pages. Beranda. Jumat, 02 Maret 2012. Contoh Biantara (Pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung. Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun.

Smpn 2 Cilaku 9c: Paturay Tineung(indah.n.a)

Diterbitkan pada Wednesday, 19 March 2014 Pukul 6.21

Sajak karya Indah Nur Anggraini 9c. Paturay Tineung. Wanci kamari. Kuring sareng anjeuna patepang. Tepang dihiji tempat. Anu kacida endahna. Anjeuna nyandak gitar. Kuring sareng anjeuna kakawihan. Di tempat eta oge.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung ) Smpn 2...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 10.07

I. PROSESI SENI UPACAR PATURAY TINEUNG SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada lengah. Sugri pribumi nu pada linggih

Carita Imox: Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 21 November 2013 Pukul 3.06

November (9). Think About It! conto naskah drama sisindiran · cerpen "semangatku" · cerpen "mbu" · cerpen "kesedihanya" · sajak indo · paturay tineung · sajak Sunda · cerpen "sahabatku" 

Fosfor: Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 15.00

Sajak Sunda "PATURAY TINEUNG" Nurmawanty. 22.02. Paturay Tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -