sajak paturay tineung

Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 22.00

sajak Sunda "paturay tineung" Nurmawanty. paturay tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng anjeunna 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Carita Imox: Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 21 November 2013 Pukul 10.06

2013 (9). ▽ November (9). Think About It! conto naskah drama sisindiran · cerpen "semangatku" · cerpen "mbu" · cerpen "kesedihanya" · sajak indo · paturay tineung · sajak Sunda · cerpen "sahabatku" 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat Sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I. PROSESI SENI UPACAR paturay tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada lengah. Sugri pribumi nu pada linggih

Paturay Tineung Angkatan 8

Diterbitkan pada Saturday, 4 June 2011 Pukul 22.18

Selain itu ada juga pembacaan puisi dari Zahra Inatsa Hauna sambil diiringi music oleh Fahrul dan Nisa. Dengan berhasilnya paturay tineung kelas 3 angkatan 9, ketua osis ngasih hadiah berupa RIHLAH buat angg.

Meriah, Paturay Tineung Smp 1 Wado

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 23.20

Seorang siswa tengah membacakan puisi pada acara paturay tineung SMPN 1 Wado, di Alun-alun Wado, Senin (18/6). WADO – Alun-alun Wado dibuat gegap gempita dengan penampilan para siswa SMP Negeri 1 Wado 

Paturay Tineung (perpisahan)

Diterbitkan pada Sunday, 6 July 2014 Pukul 11.39

Paturai tineung Assalamu'alaikum warohmatullahi wabarokatuh. Sumedang, 06 Juli 2014 Ahad, 08 Romadhon 1435 H Foto bersama teman sekelas, rame dan serunya luaarrrr biasaaa UAS terakhir, di S1 kami 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X