sajak paturay tineung

Paturay Tineung Angkatan 8

Diterbitkan pada Saturday, 4 June 2011 Pukul 22.18

Selain itu ada juga pembacaan puisi dari Zahra Inatsa Hauna sambil diiringi music oleh Fahrul dan Nisa. Ini nih.. Pak iwan sebagai wali kelas mempersembahkan pidato sambil diiringi music oleh pa Agung..suara pak iwan 

Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 22.00

sajak Sunda "paturay tineung" Nurmawanty. paturay tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng anjeunna 

Carita Imox: Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 21 November 2013 Pukul 10.06

2013 (9). ▽ November (9). Think About It! conto naskah drama sisindiran · cerpen "semangatku" · cerpen "mbu" · cerpen "kesedihanya" · sajak indo · paturay tineung · sajak Sunda · cerpen "sahabatku" 

Paturay Tineung (perpisahan)

Diterbitkan pada Sunday, 6 July 2014 Pukul 11.39

Paturai tineung. Assalamu'alaikum warohmatullahi wabarokatuh………. Sumedang, 06 Juli 2014. Ahad, 08 Romadhon 1435 H. Foto bersama teman sekelas, rame dan serunya luaarrrr biasaaa……… UAS terakhir, di S1 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat Sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Meriah, Paturay Tineung Smp 1 Wado

Diterbitkan pada Sunday, 12 August 2012 Pukul 23.20

Seorang siswa tengah membacakan puisi pada acara paturay tineung SMPN 1 Wado, di Alun-alun Wado, Senin (18/6). WADO – Alun-alun Wado dibuat gegap gempita dengan penampilan para siswa SMP Negeri 1 Wado 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Smpn 2 Cilaku 9c: Paturay Tineung(indah.n.a)

Diterbitkan pada Wednesday, 19 March 2014 Pukul 13.21

sajak karya Indah Nur Anggraini 9c. paturay tineung. Wanci kamari. Kuring sareng anjeuna patepang. Tepang dihiji tempat. Anu kacida endahna. Anjeuna nyandak gitar. Kuring sareng anjeuna kakawihan. Di tempat eta oge.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X