What's New?

rumah sewa air putih kuantan

Room For Rent In Tmn Seri Pelindung1, Kuantan...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 July 2012 Pukul 22.00

KUANTAN TOWN AREA 10MINS TELUK CEMPEDAK 5MINS BALOK 5MINS INDERA MAHKOTA 5MINS SEMAMBU 5MINS AIR PUTIH 5MINS HOUSE IS LOCATED IN A VERY PEACEFUL AND SAFE NEIGHBOURHOOD

~fantasy Gue~: Rumah Sewa Kuantan -update Jun 2013-

Diterbitkan pada Saturday, 29 June 2013 Pukul 6.01

Assalamualaikum..saya n suami tgh mencari rumah sewa (medium/low cost) dekat dgn jln air putih(tmpt keje suami), jauh sikit pun xpe la asalkan dekat dgn sekolah rendah. Kalau ade In sya Allah kemasukan dlm hujung bln 

Life About Anything: Kuantan Trip

Diterbitkan pada Tuesday, 3 March 2015 Pukul 6.41

Huhu… Kol 1pm, bertolak gi Kuantan. Stop lunch dulu kat Nasi Ayam Bukit Naga. Then terus gerak. Sampai area Bukit Tinggi, memang agak jammed. Stress plak rasenya… adela dekat sejam jugak. Cuma pasal ada kereta stop tepi jalan. Hmm… plan nak gi rumah dia gak jalan2. Sampai kat Kalau korang nak cari guesthouse yang murah, n dekat ngan bandar, aku rekomen guesthouse yang kitaorang sewa ni. Order nasi putih, sayur & air sepatutnya kat meja.

Servis Belon Helium Murah

Diterbitkan pada Tuesday, 4 March 2014 Pukul 17.12

kedai jual belon di puchong (3); pam belon gas (3); belon air sabun murah (3); penjual tong gas air putih kuantan (3); helium kota bharu (2); kedai belon di muar (2); helium balloon kl murah (2); Helium belon di melaka (2); kedai belon . Rumah Untuk Di Sewa 019-9574215. 1:33 am By adminjaguh. Rumah teres yang selesa. Mempunyai 1 master bedroom + bilik air,2 bilik tidur,1bilik air,ruang tamu yang besar serta dapur yang selesa. berdekatan dekan pasaraya 

Dayana Homestay

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 16.06

Tanah Putih Baru, Kuantan Pahang. * Islam sahaja. * Boleh sewa untuk harian, mingguan, dan bulanan. * Rumah yang selesa untuk bercuti, 781, Lorong lengkok Kanan 24, Tanah Putih Baru, Kuantan, Pahang. Homestay Provided Facilities/Room Features:: ~4 BILIK ~2 RUANG TAMU ~1 RUANG MAKAN ~3 BILIK AIR ~2 GARAJ KERETA. Homestay maximum occupancy:: no limit. Homestay Rate/Tariff:: ISNIN - KHAMIS : RM230 (SEMALAMAN) : RM200 (2 MLM 

Fizy Lollipop™ : Part Timer At Hyatt Regency Club

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2011 Pukul 7.56

di hotel hyatt regency club,kuantan pahangaku masa mula-mula membawa diri ke sana. disebabkan ada cousin aku masukkan kt sana tu. hari sabtu,masuk keje terus tu, buat part time nisekarang dapat kerja kat seven eleven dekat-dekat area air putih..dekat sikit dengan. rumah sewa ni..senang sikit sebab ada shift xdelah straight sangat..hope soaku boleh jalankan job di. seven E ni dengan baik..nak mintak kerja di kerajaan payah sekarang ni..aku pun dah amik 

4 Beranak Hidup Dalam Kontena Di Kuantan...

Diterbitkan pada Monday, 5 May 2014 Pukul 11.00

Kuantan - Empat beranak menjadikan sebuah kontena di Lorong Air Putih dekat sini sebagai tempat berteduh sejak dua bulan lepas selepas dihalau dari bilik sewa mereka. Mohamad Salleh, 56, isterinya seorang saudara 

Ieyra.com: Tired And Happy. Most Wonderful Day For Me.

Diterbitkan pada Sunday, 5 July 2009 Pukul 22.44

rumah adik yang buruk diluar,. indah di dalam. Semalam ialah hari sabtu. Saya masih berada di Kuantan tetapi selepas pukul 10.30 pagi, kereta Suzuki APV hitam yang sangat gagah perkasa itu berarak lalu meninggalkan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -