rumah sewa air putih kuantan

Ieyra.com: Tired And Happy. Most Wonderful Day For Me.

Diterbitkan pada Sunday, 5 July 2009 Pukul 22.44

rumah adik yang buruk diluar,. indah di dalam. Semalam ialah hari sabtu. Saya masih berada di kuantan tetapi selepas pukul 10.30 pagi, kereta Suzuki APV hitam yang sangat gagah perkasa itu berarak lalu meninggalkan 

Rumah Kampung Untuk Disewa

Diterbitkan pada Saturday, 6 October 2012 Pukul 9.25

Area kampung bentan, nyiur manis, tanjung selangor…sewa 350, rumah batu, lantai mozek.2 bilik.1masteroom…deposit1+1, api dan air rm150.sila hubungi 0139496610.keutamaan kepada y berkahwin saje. 2013 (13); rumah sewa murah selangor 2014 (13); rumah sewa di sijangkang 2013 (11); rumah sewa di sijangkang (10); rumah sewa kuantan 2013 (10); rumah sewa di pekan pahang 2014 (10); sewa rumah murah (9); rumah sewa murah kuantan (9) 

Boombara Waterpark

Diterbitkan pada Monday, 30 September 2013 Pukul 22.18

Yes, jadi si waterpark ini ternyata terletak di kawasan perumahan Griya Pasir putih. Jadi buat yang cari sewa Gazebo Besar : Rp 50.000 (Senin-Jum'at), Rp 65.000 (Sabtu, Minggu, Hari Libur Nasional). DSC00170 sewa 

Fizy Lollipop™ : Part Timer At Hyatt Regency Club

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2011 Pukul 7.56

Di hotel hyatt regency club,kuantan pahangaku masa mula-mula membawa diri ke sana. disebabkan ada cousin aku masukkan kt sana tu. hari sabtu,masuk keje terus tu, buat part time nisekarang dapat kerja kat seven eleven dekat-dekat area air putih..dekat sikit dengan. rumah sewa ni..senang sikit sebab ada shift xdelah straight sangat..hope soaku boleh jalankan job di. seven E ni dengan baik..nak mintak kerja di kerajaan payah sekarang ni..aku pun dah amik 

Cerita Seram Rumah Sewa Berhantu Rm50 Di Shah Alam

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 10.18

Masa di ITM dulu memang kami tahu fasal rumah berhantu nisewanya murah, tapi kami tak pernah nampak ada orang sewa rumah tu..lokasinya betul-betul dekat dengan Wet World. Jadi dia pergilah bilik air di bawah tu tapi ada orang di dalam [sebab pintu tertutup]. Bilik air atas rosak Bila dia jengah,dia nampak ada seorang perempuan duduk dekat atas pokok kayu ara sebelah rumah tu, pakai baju putih kekuningan dan koyak-koyak dengan rambut panjang.

Bilik Sewa Apartment Ilham Shah Alam

Diterbitkan pada Tuesday, 6 May 2014 Pukul 20.43

Kosong menjahit di rumah kawasan petaling TTDI (1); kajang bilik sewa tanpa deposit 2014 (1); iklan bilik untuk disewa kemasukan ogos (1); rumah petaling jaya untuk disewa ogos 2014 (1); rumah sewa air putih kuantan 

Room For Rent In Tmn Seri Pelindung1, Kuantan...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 July 2012 Pukul 22.00

kuantan TOWN AREA 10MINS TELUK CEMPEDAK 5MINS BALOK 5MINS INDERA MAHKOTA 5MINS SEMAMBU 5MINS air putih 5MINS HOUSE IS LOCATED IN A VERY PEACEFUL AND SAFE NEIGHBOURHOOD

Bilik Di Air Putih, Kuantan

Diterbitkan pada Friday, 2 November 2012 Pukul 15.55

Area:kuantan Property Type:Houses Monthly rent:RM350 Size:20sq.ft. Furnished:Partially furnished Facilities:Covered parking,Cable TV,Internet broadband 2 Bilik Untuk Disewa (rumah Teres 2 Tingkat Corner Lot) di air 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X