What's New?

rumah sewa air putih kuantan

2 Tingkat Semi-d Corner Lot Untuk Disewa

Diterbitkan pada Wednesday, 28 November 2012 Pukul 9.36

2 tingkat Semi-D Corner Lot untuk disewa. The Lorry. Publish date: November 28, 2012 2:42 am. Contact Name: Azmi Price: RM900 Region: Pahang Location: Kuantan, Air Putih, Jalan Beserah Phone: 0129694007. Tags: Air Putih, Jalan 

~fantasy Gue~: Rumah Sewa Kuantan -update Jun 2013-

Diterbitkan pada Saturday, 29 June 2013 Pukul 6.01

Assalamualaikum..saya n suami tgh mencari rumah sewa (medium/low cost) dekat dgn jln air putih(tmpt keje suami), jauh sikit pun xpe la asalkan dekat dgn sekolah rendah. Kalau ade In sya Allah kemasukan dlm hujung bln 

Bilik Di Air Putih, Kuantan

Diterbitkan pada Friday, 2 November 2012 Pukul 15.55

Area:Kuantan Property Type:Houses Monthly rent:RM350 Size:20sq.ft. Furnished:Partially furnished Facilities:Covered parking,Cable TV,Internet broadband 2 Bilik Untuk Disewa (Rumah Teres 2 Tingkat Corner Lot) di Air 

Ieyra.com: Tired And Happy. Most Wonderful Day For Me.

Diterbitkan pada Sunday, 5 July 2009 Pukul 22.44

rumah adik yang buruk diluar,. indah di dalam. Semalam ialah hari sabtu. Saya masih berada di Kuantan tetapi selepas pukul 10.30 pagi, kereta Suzuki APV hitam yang sangat gagah perkasa itu berarak lalu meninggalkan 

Fizy Lollipop™ : Part Timer At Hyatt Regency Club

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2011 Pukul 7.56

di hotel hyatt regency club,kuantan pahangaku masa mula-mula membawa diri ke sana. disebabkan ada cousin aku masukkan kt sana tu. hari sabtu,masuk keje terus tu, buat part time nisekarang dapat kerja kat seven eleven dekat-dekat area air putih..dekat sikit dengan. rumah sewa ni..senang sikit sebab ada shift xdelah straight sangat..hope soaku boleh jalankan job di. seven E ni dengan baik..nak mintak kerja di kerajaan payah sekarang ni..aku pun dah amik 

Room For Rent In Tmn Seri Pelindung1, Kuantan...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 July 2012 Pukul 22.00

KUANTAN TOWN AREA 10MINS TELUK CEMPEDAK 5MINS BALOK 5MINS INDERA MAHKOTA 5MINS SEMAMBU 5MINS AIR PUTIH 5MINS HOUSE IS LOCATED IN A VERY PEACEFUL AND SAFE NEIGHBOURHOOD

Empat Beranak Hidup Dalam Kontena Di Kuantan Abn News...

Diterbitkan pada Sunday, 4 May 2014 Pukul 15.35

Empat beranak menjadikan sebuah kontena di Lorong Air Putih dekat sini sebagai tempat berteduh sejak dua bulan lepas selepas dihalau dari bilik sewa mereka.

Tapak Niaga

Diterbitkan pada Monday, 10 February 2014 Pukul 3.31

Nasi putih. Ayam goreng berempah. Sambal sotong. Masak lemak nenas dan ikan masin. Ulam ulaman dan sambal belacan. Air sirap. Buah tembikai. Kuih seri muka. Doorgift untuk 100pax. Mini pelamin. Hantaran untuk 7 dulang (sewaan) Hubungi Tapak niaga untuk disewa. YEAR END CONSUMER SALE 2014. Tempat : Atrium 1, Kuantan Parade. Tarikh : 22 dec - 29 dec 2014. Keluasan tapak : 8' X 10' #Kepada sesiapa y berminat sila pm saya atau sebarang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.