What's New?

rumah sewa air putih kuantan

Kejadian Pelik Di Rumah Sewa Aku Di Seremban 2

Diterbitkan pada Friday, 10 January 2014 Pukul 8.08

Sepatutnya semua student dari cawangan aku duduk hostel, tp disebabkan hostel penuh dan pihak kolej target hostel utk2 student2 bagi kemasukan disember maka kami budak2 senior di suruh mencari rumah sewa berdekatan tu.. lagipun waktu tu perumahan tu kosong dah x de orang macam skng ni, cari rumah sewa melalui tenet, selepas penat call sana sini akhirnya kitorang dapat rumah teres 3 bilik, 2 bilik air di end lot.. tepi jalan dan senang nak tunggu bas 

~fantasy Gue~: Rumah Sewa Kuantan -update Jun 2013-

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 23.01

Assalamualaikum..saya n suami tgh mencari rumah sewa (medium/low cost) dekat dgn jln air putih(tmpt keje suami), jauh sikit pun xpe la asalkan dekat dgn sekolah rendah. Kalau ade In sya Allah kemasukan dlm hujung bln 

Rumah Lelong: Pengalaman Saya Sendiri (episod 1)

Diterbitkan pada Sunday, 3 January 2010 Pukul 8.43

Saya beli cat putih 2 tong dengan harga RM 60 siap berus dan cat sendiri. Pam kat tandas Petang tu juga pergi ke Mydin dan berbual dengan seorang pekerja Melayu, minta tolong tanyakan, kalau-kalau ada orang nak cari rumah sewa dan saya tinggalkan no tel. Macam Goreng . Salamdr cerita tuan, sebaik sj tuan berjya bid rmh tersebut tuan terus pecahkan lock pintu rmh t'sbttp rmh flat tu x der tunggakkan maintanc,cukai pintu ,indah water,air, api yg ke?

Kisah Seram Rumah Sewa Rm50 Di Seksyen 2 Shah Alam...

Diterbitkan pada Saturday, 26 February 2011 Pukul 20.17

Since petang tadi, aku baca separuh dari citer tu, then aku kuar bercanda bersama keluarga, melawat Zoo Kuantan, balik rumah, dah magrib, aku sambung balik baca cerita tu. Memang antara dua, nak . batu kt tingkap bilik dia. Bl dia jengah,dia nmpk ad sorang pompuan duk kt atas pokok kayu ara sblh umah tu,pakai bju putih + kekuningan+ koyak2+ rambut panjang. Sam plak xsanggup tengok, air mata dia da berjurai-jurai cam air terjun. Doktor pon ckp yg dia 

Azram Sulong: Lebuh Raya Pantai Timur 2

Diterbitkan pada Tuesday, 17 February 2015 Pukul 13.46

Setelah makan kenduri dan menziarah saudara yang sakit, aku memulakan perjalanan dari rumah saudara aku di sebuah kawasan perumahan diIndera Mahkota Kuantan pada pukul 2.45 petang,Mengambil laluan dari rumah saudara klip2 di kg yak yah dan boleh ke kg mak chili,makan di restoran di kg binjai dan sebagainya,Disebelah lagi LPT2 ialah bandar air putih di laluan jerangau jabur lama,Kat sini ada tempat berkelah,Banyak kedai makan ditepi2 jalan.

Catz's Cafe: My Journey : Kuantan- Pekan

Diterbitkan pada Friday, 15 April 2011 Pukul 17.07

Bunganya berwarna putih seperti bunga Melor, namun bakanya kini sudah tiada lagi untuk dikenalkan kepada generasi sekarang dan akan datang. Di Bandar Ada muzium, masjid , pusat tenun dan juga rumah kelahiran Bekas Perdana Menteri yang kedua, Tun Abdul Razak. Penginapan di Terdapat tempat menarik atau kawasan peranginan di daerah Pekan seperti Pantai Nenasi, Tanjong Batu, Air terjun Lata Metagan , Hutan Paya Gambut dan lain-lain.

Boombara Waterpark

Diterbitkan pada Monday, 30 September 2013 Pukul 15.18

Dari informasi yang saya dapatkan, waterpark ini terletak di Jln. Raya Pasir Putih KM 5, dari arah Marpoyan posisinya di sebelah kanan jalan. Kurang lebih 1,5 jam setelah sedikit bermacet-macet Sewa Ban : Rp 15.000 (Single). Rp 25.000 (Double). DSC00156 Sewa Gazebo Besar .. Padahal bunda saya punya rumah yang buat dikontrakkin di perumahan Pasir Putih, Torgandanya-_- Deket banget dari Boombara ini. Habis itu kami cusss ke Labersa lewat jalan 

29 Tempat Paling Keras Di Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 7 October 2012 Pukul 6.09

Jalan Simpang Masuk 2 hala ke Kolej Melayu Kuala Kangsar, Perak 15.Rumah sewa rm50. Seksyen 2 & beberapa rumah lagi di Shah alam, Selangor. 16.Kawasan Kubur Panjang, Pendang. 17.Kediaman Elit Bukit Tunku, Kuala Lumpur (salah satu daripada 4 biji tu) 18. Penjara Pudu,KL Kawasan berbukit di Telok Chempedak, Kuantan Pahang. 21.Simpang tiga di tengah bandaraya perubatan menggunakan air ludah. rahsia perubatan menggunakan air ludah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -