What's New?

rumah sewa air putih kuantan

4 Beranak Hidup Dalam Kontena Di Kuantan...

Diterbitkan pada Monday, 5 May 2014 Pukul 4.00

Kuantan - Empat beranak menjadikan sebuah kontena di Lorong Air Putih dekat sini sebagai tempat berteduh sejak dua bulan lepas selepas dihalau dari bilik sewa mereka. Mohamad Salleh, 56, isterinya seorang saudara 

Ieyra.com: Tired And Happy. Most Wonderful Day For Me.

Diterbitkan pada Sunday, 5 July 2009 Pukul 15.44

rumah adik yang buruk diluar,. indah di dalam. Semalam ialah hari sabtu. Saya masih berada di Kuantan tetapi selepas pukul 10.30 pagi, kereta Suzuki APV hitam yang sangat gagah perkasa itu berarak lalu meninggalkan 

Fizy Lollipop™ : Part Timer At Hyatt Regency Club

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2011 Pukul 0.56

di hotel hyatt regency club,kuantan pahangaku masa mula-mula membawa diri ke sana. disebabkan ada cousin aku masukkan kt sana tu. hari sabtu,masuk keje terus tu, buat part time nisekarang dapat kerja kat seven eleven dekat-dekat area air putih..dekat sikit dengan. rumah sewa ni..senang sikit sebab ada shift xdelah straight sangat..hope soaku boleh jalankan job di. seven E ni dengan baik..nak mintak kerja di kerajaan payah sekarang ni..aku pun dah amik 

Contoh Autobiografi Bagi Pelajar,story Of My Life...

Diterbitkan pada Thursday, 10 July 2014 Pukul 20.09

Kami pindah ke sebuah rumah sewa di Jl.Kuantan 2 Gg.Jawa no.8A. Kami sering pergi rekreasi dalam kota ke Alam Mayang,Taman Damai Langgeng dan di luar kota yakni,Batang Tabit,Pantai Maling Kundang,Danau Singkarak,Lembah Anai,Sungai Air Jernih,Padang,Bukittinggi dan tempat-tempat menarik lainnya yang ada di propinsi Sumatera Barat. Tidak ada Alhamdulillah,ada beberapa prestasi yang telah saya ukir di zaman seragam merah putih tersebut.

Life About Anything: Kuantan Trip

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2015 Pukul 23.41

Huhu… Kol 1pm, bertolak gi Kuantan. Stop lunch dulu kat Nasi Ayam Bukit Naga. Then terus gerak. Sampai area Bukit Tinggi, memang agak jammed. Stress plak rasenya… adela dekat sejam jugak. Cuma pasal ada kereta stop tepi jalan. Hmm… plan nak gi rumah dia gak jalan2. Sampai kat Kalau korang nak cari guesthouse yang murah, n dekat ngan bandar, aku rekomen guesthouse yang kitaorang sewa ni. Order nasi putih, sayur & air sepatutnya kat meja.

Room For Rent In Tmn Seri Pelindung1, Kuantan...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 July 2012 Pukul 15.00

taman putra perdana · Urgent!!! Bilik Untuk Disewa Bukit Angkasa, Bangsar · RUMAH SINGLE SEMI-D UNTUK DISEWA, BANDAR WARISAN PUTERI · Bilik sewa PUCHONG-Dekat dgn CYBERJAYA & PUTRAJAYA . KUANTAN TOWN AREA 10MINS TELUK CEMPEDAK 5MINS BALOK 5MINS INDERA MAHKOTA 5MINS SEMAMBU 5MINS AIR PUTIH 5MINS HOUSE IS LOCATED IN A VERY PEACEFUL AND SAFE NEIGHBOURHOOD ALSO WITHIN 5MINS 

~fantasy Gue~: Rumah Sewa Kuantan -update Jun 2013-

Diterbitkan pada Friday, 28 June 2013 Pukul 23.01

Assalamualaikum..saya n suami tgh mencari rumah sewa (medium/low cost) dekat dgn jln air putih(tmpt keje suami), jauh sikit pun xpe la asalkan dekat dgn sekolah rendah. Kalau ade In sya Allah kemasukan dlm hujung bln 

Kuantan Single Storey House For Rent

Diterbitkan pada Wednesday, 1 July 2015 Pukul 21.29

Kuantan Air Putih House For Rent RM850/Montly Interested Kindly contact 016-6401661 (BM,ENG,Mandarin) 016-9218181 (cantonese) Only will attend serius.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -