What's New?

rahsia ilmu bugis

Shahbudin Dot Com: Satu Lagi Cerita Kejayaan Najib....

Diterbitkan pada Tuesday, 28 November 2017 Pukul 8.22

masa kerajaan mula nak perkenalkan apungan harga setiap minggu, rakyat tahu akan ditipu lagi. konon guna formula tapi formula tu rahsia. apapun umno buat semuanya nak Semalam, Mahathir mengakui bahawa parti yang ditubuhkannya semata mata hendak menjatuhkan Datuk Seri Najib sudah gagal di peringkat akar umbi.. HIJRAH (139)  ALLAH AJAR AKU ERTI REDHA Assalammualikum selamat malam sahabatku semuaKAMI KHALIFAH-MU .‎Norhayati Ahmad‎ ke Izinkan Aku ke Surga Mu ya Allah..TIADA YANG INDAH MELAINKAN MENDENGAR NAM….

Petua Menguatkan Tenaga Batin

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 19.33

Petua ini adalah dari amalan masyarakat Arab khususnya golongan lelaki yang mengalami masalah tenaga batin dan bagi yang tidak bermasalah tenaga batin j1. Walaupun malas untuk pergi ke limbungan pembinaan kapal NGV Tech di Sijangkang, akhirnya saya mengalah kerana ada rakan-rakan yang mahu melihat bentuk kapal. HIJRAH  (168) ALLAH ENGKAU RAJAKU ALLAH ENGKAU KEKUATANKU ALLAH ENGKAU RAJAKU ALLAH ENGKAU KEKUATANKUAllah Kau Penciptaku Allah Kau Rajaku Raja Yang Menguasai Kerajaan Langit dan Bumi Raja Yang Mengua….

Nasib Industri Pertahanan Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 23.15

1. OK kali ini saya mahu tulis cerita yang agak santai, kali ini mengenai blog pertahanan dari jiran tertangga iaitu analisismiliter. 2. Saya kira blog ini.

Shafie Apdal Vs Musa Aman. Siapa Lebih Layak Jadi Ketua

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 20.59

Muat turun sekarang Buku "Kafirkah Aku" Versi Digital karya C.N Al-Afghani.

Dapur Tanpa Sempadan...: Sup Tulang Merah..

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 14.47

Untuk sup tulang merah ini che mat guna tulang kambing yang masih berdaging. Tapi bukan tulang semata2, ada juga che mat masukkan daging kambing..

Dapur Tanpa Sempadan...: Sambal Belacan

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 5.43

Lepas tu, ada pulak sambal belacanIni memang wajib bagi kita orang2 melayu, kalau dah ada masak lemak, sambal belacan dan ikan masin tak boleh tak de

Tokoh Sejarah Negara

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 12.12

Yusuf Bin Adil atau lebih dikenali dengan nama Buyung Adil dilahirkan pada tahun 1907 di Teluk Intan, Perak. Beliau mendapat pendidikan awal di Sekolah Melayu Teluk .

Silat Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 4.24

Pencak silat atau silat adalah suatu seni bela diri tradisional asli dari kepulauan Melayu yang terdiri daripada Malaysia, Indonesia, Brunei Singapura, Filipina .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -