What's New?

rahsia ilmu bugis

Salasilah Keturunan Daeng Chelak

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 20.03

Maret 5, 2016 pada 5:17 am. ayah sya berkata kami tiga beradik keturunan DAENG CHELAK SAYA HENDAK MENCARI NAMA2 KETURUNAN SAYA.

Bid'ah: Ilmu Syahadah Gayung Makrifat, Syarat Keahlian Ke

Diterbitkan pada Monday, 25 August 2014 Pukul 6.56

Berikut adalah petikan kenyataan terbuka tanpa diubah-suai, antara yang sesat adalah: 1. Syahadah Ilmu Ghaib, 2. Ilmu yang bersanad dari Nabi Khidir, 3.Kajian didalam blog ini adalah bersifat peribadi, hobi, ulasan ringkas dan tidak sesuai dijadikan bahan jurukan kepada pengkaji sejarah yang didalam proses menyiapkan . Sumber Cedokan: PelbagaiSesungguhnya perasaan ‘inferior’ sesetengah orang Melayu adalah kerana keputusan dari tumbesaran mereka di dalam arus sejarah yang majoritinya bernadakan kesedihan dan kemund….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 14.16

Vote for iceFilms.info on globolister:

Petua Menguatkan Tenaga Batin

Diterbitkan pada Sunday, 10 July 2016 Pukul 22.44

Petua ini adalah dari amalan masyarakat Arab khususnya golongan lelaki yang mengalami masalah tenaga batin dan bagi yang tidak bermasalah tenaga batin j.

Blog {dot} Farul Azri

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2016 Pukul 14.22

ko tulis jek bro,ni apa yg ko fikir dan apa yg dapat melalui pemerhatian ko bro,ilmu ni luas bro,salah btol belakang cerita la,kurang2 ko berusaha nk tahu kebenaran .

Gelanggang Persantanala

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 14.31

Kepada yang berminat untuk mendapatkan INFO dan PERKONGSIAN berkaitan ILMU SILAT SENI GAYONG bolehlah JOIN channel telegram saya https://telegram.me . PEMBACA YG BAIK HATI SILA JANGAN HINA BABI JAUHKAN  DARI KERJA TAK BERSOPAN MUKA MACAM BABI Muka mcm ni babi pun muntah nengok nyer.aku pun xselera nk mkn bulan posa ni tgk muka mopti taik mcm ni.kahk….

Perguruan Persilatan Garudasakti(reg.no.0993-10-jhr

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 11.03

TERKINI KOLEKSI PAKAIAN DARI GARUDASAKTI Tempahan dibuka dan bilangan terhad 1) T-Shirt VIP(berkolar) Dengan logo didepan dan nama perguruan dibelakang.JEJAKWARIS adalah satu ruang untuk saya merekodkan setiap pengkajian dan perjalanan saya dalam mencari susurgalur waris saya sebelah Ayah, Ibu dan Isteri.. DIALOG RAKYATDavid Teo didakwa hina P. Ramlee: 'Pakcik saya tak pernah merempat' - Melissa SailaRibut, hujan lebat di KL akibatkan pokok tumbang hempap keretaPolis nafi k….

Tun Mahathir Bongkar Rahsia Kegagalan Proton!

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 3.02

About Sentiasa Panas. Blogger separuh masa yang mahu berkongsikan ilmu berkualiti dan bermanfaat buat semua pembaca.. Pengarang Bahrul Mazi KITAB Tafsir Surah Yasin karangan Imam Asy-Syaukani terjemahan bahasa Melayu oleh Sheikh Al-Marbawi atas permintaan percetakan Musthafa Al-Baby Al-Halabi Mesir tahun 1353H.Koleks….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -