What's New?

rahsia ilmu bugis

Wali Pitue Www.portalbugis.com

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 11.00

"Catatan Bugis Di Rantau & Budayanya" .. Yg perlu d ketahui oleh kita semua bhw WALI itu adlh org yg memiliki ilmu islam sampai ke ISI nya bkn sekedar ilmu . Kepada yang berminat untuk mendapatkan INFO dan PERKONGSIAN berkaitan ILMU SILAT SENI GAYONG bolehlah JOIN channel telegram saya https://telegram.me .

Tasawuf Bugis Assewwanna Atae Na Puangnge

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 23.24

25 Sep 2012 Dakwah Islam Berbahasa Bugis Yang Dibawakan Oleh Ustadz biar ummat tahu,yg mengkeritik berarti ilmu agamanya dangkal…salut buat . selamat datang ke arasy misteri, semoga perkongsian ilmu ini dapat di manafaatkan bersama, di harap tidak ada penyalah gunaan untuk kegunaan kearah kemungkaran..

Rahasia Kehidupan Terletak Pada Nafas Nafas Adalah

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 0.08

9 Apr 2014 RAHASIA ILMU HAKIKAT DAN MA'RIFAT Nyawa adalah nafas rahasia , nyawa itu dijadikan dari jauhar basita , jika hilang nyawa diantara . Vote for iceFilms.info on globolister:

Diri Makrifat Dan Ilmu Firasat Nabi Khidir ~ Pusaka Madinah

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 7.24

6 Mar 2013 Diri Makrifat dan Ilmu Firasat Nabi Khidir - Pusaka Madinah. Diri Makrifat ini Rahasia Tuhan yang ada pada Adam (kita). Kalau sudah paham ini, bagaimana lagi kita .. noe bugis • 3 tahun yang lalu. mantap. noe bugis • 3 . Himpunan Kekeluargaan Rumpun Nusantara ( HARUM ) 2012 MASJID SHAH ALAM5. Are these how 1MDB makes money through strategic investments? 6. While Edra is sold to a foreign company you try to sell land to local Government linked company .

Rahasia Ilmu Ke-tuhanan

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 0.30

Rahasia ilmu ke-Tuhanan, Bandung Satu, Indonesia. 2480 likes · 37 talking about this. SEMOGA DAPAT MENJADI PERMATA YANG INDAH UNTUK . Ilmu selendang merah adalah ilmu yang digunakan oleh orang melayu ketika tragedi 13 mei di Kuala lumpur.

Rahasia Naga Hari

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 10.33

Rahasia Jaringan Sang Naga Pembawa Bencana Konon pada jaman pewayangan, tersebutlah seorang Pandeta yang bernama Bagawan Kasyapa, beliau . Maret 5, 2016 pada 5:17 am. ayah sya berkata kami tiga beradik keturunan DAENG CHELAK SAYA HENDAK MENCARI NAMA2 KETURUNAN SAYA.

Martabat Tujuh

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 16.42

Mengenai martabat pengujudan diri rahsia Allah S.W.t.atau di kenali juga Martabat Tujuh, Amal dan ilmu tidak mampu menyingkap rahsia hakikat-hakikat.. selamat datang ke arasy misteri, semoga perkongsian ilmu ini dapat di manafaatkan bersama, di harap tidak ada penyalah gunaan untuk kegunaan kearah kemungkaran..

Ketuhanan: Sholat Dalam Pandangan Ilmu Hakekat

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 16.06

16 Okt 2012 Sholat dalam pandangan Ilmu Hakekat “ Dan tiada sesuatu pada diri kita hanya rahasia Allah semata serta..tiada sesuatu yang kita punya . Sentiasa Panas. Blogger biasa yang menulis untuk berkongsi berita dan infomasi untuk memberi manfaat dan ilmu pengetahuan.Cerita Pendek Kanak-kanak Pemotong Kayu Yang Jujur Tersebutlah kisah nun jauh di pedalaman, tinggalnya seorang pemotong kayu yang tua dan miskin. Adapun kem….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.