What's New?

rahsia ilmu bugis

Gelanggang Persantanala: Siapa Panglima Hitam?

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 2.18

Kesimpulannya, nama Panglima Hitam ini telah dipakai dan menjadi simbol kepada seseorang yang tinggi ilmu kependekaran selain mempunyai sifat berani dan .

Mahaguru Silat Seni Gayong Malaysia Dan Serantau

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 4.18

Riwayat Hidup Mahaguru Silat Seni Gayong Malaysia dan Serantau. Salasilah. Darah yang mengalir di dalam batang tubuh Meor Abdul Rahman adalah darah Bugis yang .

Gelanggang Persantanala

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 2.44

Kepada yang berminat untuk mendapatkan INFO dan PERKONGSIAN berkaitan ILMU SILAT SENI GAYONG bolehlah JOIN channel telegram saya https://telegram.me Academia.edu is a platform for academics to share research papers.. Aksesori, Alat Ganti, Kereta & Motor Group 2MessagesDigest #4495….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 3.01

Vote for iceFilms.info on globolister:

Ilmu Selendang Merah Tragedi 13 Mei

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 9.19

Ilmu selendang merah adalah ilmu yang digunakan oleh orang melayu ketika tragedi 13 mei di Kuala lumpur. Tun Pelita shared Pendekar Jerung Merah's post to the group:MENENTANG SIHIR IBLIS JIN DAN SYAITAN.1 hr · Pendekar Jerung Merah16 February · JIKA DI TANAH JAWA TERKENAL DENGAN WALI 9, DAN DI TANAH MELA….

Kampus Orang Samar Persaudaraan Lintas Batas

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 4.56

Ilmu ini sbnrnya khusus utk mengambil emas dari alam ghaib namun bs jg utk menarik pusaka berkelas/ampuh. Bahkan apabila di istiqamahkan sbg dzikir maka insyaalloh .

Petua Menguatkan Tenaga Batin

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 17.36

Petua ini adalah dari amalan masyarakat Arab khususnya golongan lelaki yang mengalami masalah tenaga batin dan bagi yang tidak bermasalah tenaga batin j.

Perguruan Persilatan Garudasakti(reg.no.0993-10-jhr

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 14.11

TERKINI KOLEKSI PAKAIAN DARI GARUDASAKTI Tempahan dibuka dan bilangan terhad 1) T-Shirt VIP(berkolar) Dengan logo didepan dan nama perguruan dibelakang.Siapa yang tak tahu dengan tempat bernama Okinawa. Ia adalah sebuah pulau kecil yang mempunyai hubungan rapat dengan Alam Melayu sejak zaman Kesultanan Melayu Melaka . 7 WALI MELAYU. Mereka pernah berperanan di Semenanjung Tanah Melayu termasuk Singapura antara abad ke19 dan awal abad ke20 bagi menyekat pengaruh budaya penjajah barat dengan benteng iman, ilmu dan am….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -