What's New?

puisi bahasa sunda tentang paturay tineung kelas

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 3 March 2012 Pukul 7.08

puisi indah , iqrima :) Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim kuring Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Naskah Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 13.41

Insya Allah dinten ieu . . . . . . . .ping . . . . . . . . . . .prosesi upacara paturay tineung siswa kelas . . . . . . . . . . Garut, taun pangajaran . . . ./. . . . seja dikhaturkeun, wilujeng nyakseni. 3. Rajah. Tah sora goong ngungkungan, aya naon, aya naon.

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 11.48

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 6.59

Kangge nyukseskeun acara budaya sunda Paturay Tineung biasana pelatih event milari referensi tina sagala rupi media anu mangrupikeun puisi, sajak, lagu sunda jeung sajabana. Postingan ieu kangge saderek anu milarian contoh 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 13.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa Sunda , URANG SUNDA » Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Diterbitkan pada Wednesday, 18 March 2009 Pukul 22.54

Akhirnya tibalah kami di lapangan sekolah, di atas panggung berdiri seorang anak yang sedang membacakan puisi untuk gurunya dengan nada khas anak2 SD ketika baca puisi, tau kan maksudnya?..inget2 za dulu waktu di SD..kalo Innalillahi..udel-nya keliatan……ibu2 yang berdiri di samping saya malah bilang, “Ih lucu ya, pinter ya tuh anak narinya, padahal masih kelas 2, tapi meni wanter (berani) ih” (aslinya pake bahasa sunda smua), Waduh baru kelas 2!

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -