puisi bahasa sunda tentang paturay tineung kelas

Paturay Tineung Ajang Unjuk Udel Aku Kamu Dan

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2009 Pukul 5.54

Akhirnya tibalah kami di lapangan sekolah di atas panggung berdiri seorang anak yang sedang membacakan puisi untuk gurunya dengan nada khas anak2 SD ketika baca puisi tau kan maksudnya inget2 za dulu waktu di SD kalo Innalillahi udel nya keliatan ibu2 yang berdiri di samping saya malah bilang Ih lucu ya pinter ya tuh anak narinya padahal masih kelas 2 tapi meni wanter berani ih aslinya pake bahasa sunda smua Waduh baru kelas 2

Didin Wahyudin Upacara Adat Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2011 Pukul 10.14

UPACARA paturay tineung Seni kabudayan sunda warisan ti nini aki Kabudayan urang sunda dina mangsana kiwari Dipirig gamelan sunda bagea haturan lenggah Nyukcruk elmu nyuprih harti ayeuna baris paturay

Naskah Prosesi Perpisahan Paturay Tineung Smpn 2

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

Prosesi paturay tineung kelas salapan oge samena kelas VII sareng VIII Simkuring saparakanca ti sanggar seni Ngarumat SMPN 2 Sukamatri sseja Milu jabung tumalapung Icik kibung dina widang seni daerahna Sasieureun sabeunyeureun

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung Asep Iwan Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola SD MI SMP MTs SMA MA Narator bubuka Kum asalamualaikum Sampurasun kanu ngariung Neda widi kanu linggih

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola Ruang riung boh di kelas boh dina rupa rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan Bilih aya basa nu kirang merenah kecap nu kirang larap bilih aya kalimah nu teu raos kana manah neda hapuntenna

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda Hanifah

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga paturay tineung kelas XII SMAN 1 Sumedang Sholawat sinareng salam urang sanggakeun ka

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Pidato sunda Biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa Biantara paturay tineung Assalamualaikum Wr Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung Sim kuring ngadeg di ieu tempat minangka wawakil ti rerencangan kelas tilu hoyong cumarios ngedalkeun kareteg angan Hapunteun bilih aya basa nu kirang merenah larapna bilih aya kalimah nu teu raos kana manah

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday April 20 2012 Cijolang Mania Pidato Basa sunda URANG sunda Biantara Pidato paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng kenaikan kelas Biantara Pidato paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X