What's New?

puisi bahasa sunda tentang paturay tineung kelas

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 3 March 2012 Pukul 14.08

puisi indah , iqrima :) Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim kuring Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa Sunda , URANG SUNDA » Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Biantara, Dongeng, Dan Sajak Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 14 January 2013 Pukul 18.53

Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin sadaya anu dipihormat. Sim kuring ngadeg di ieu tempat minangka wawakil ti rerencangan kelas tilu, hoyong cumarios ngedalkeun kareteg angan.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Kumpulan Sajak Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 21.08

Sunda memang kaya dengan budayanya , salah satunya adalah sajak atau dalam Bahasa Indonesia disebut Puisi.Berikut ini adalah kumpulan sajak .. Gimana ini kok gk ada tentang tema paturay tineung ? Rifki Welos says: 22 April 2015 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 13.59

Di handap ieu Conto Upacara Adat Sunda Paturay Tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2009 Pukul 5.54

Akhirnya tibalah kami di lapangan sekolah, di atas panggung berdiri seorang anak yang sedang membacakan puisi untuk gurunya dengan nada khas anak2 SD ketika baca puisi, tau kan maksudnya?..inget2 za dulu waktu di SD..kalo Innalillahi..udel-nya keliatan……ibu2 yang berdiri di samping saya malah bilang, “Ih lucu ya, pinter ya tuh anak narinya, padahal masih kelas 2, tapi meni wanter (berani) ih” (aslinya pake bahasa sunda smua), Waduh baru kelas 2!

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “Paturay Tineung Kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat sinareng salam, urang sanggakeun ka 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -