puisi bahasa sunda tentang paturay tineung kelas

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2009 Pukul 5.54

Akhirnya tibalah kami di lapangan sekolah, di atas panggung berdiri seorang anak yang sedang membacakan puisi untuk gurunya dengan nada khas anak2 SD ketika baca puisi, tau kan maksudnya?..inget2 za dulu waktu di SD..kalo Innalillahi..udel-nya keliatan……ibu2 yang berdiri di samping saya malah bilang, “Ih lucu ya, pinter ya tuh anak narinya, padahal masih kelas 2, tapi meni wanter (berani) ih” (aslinya pake bahasa sunda smua), Waduh baru kelas 2!

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “paturay tineung kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat sinareng salam, urang sanggakeun ka 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Puisi Perpisahan Sekolah Sd Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 4 August 2014 Pukul 23.09

paturay tineung Asep Evan Blog Cash serupa Pelepasan pertumbuhan siswa paturay sunda sareng ini meriah handap ieu conto sakola kelas tineung dipayun hideup parantos Calik hidep Primer maksadna guru yang ayah 

Sajak Sunda "paturay Tineung" Nurmawanty

Diterbitkan pada Sunday, 11 December 2011 Pukul 22.00

Sajak sunda "paturay tineung" Nurmawanty. paturay tineung. Yasana : Nurmawanty. Wanci kamari kuring sareng anjeunna patepang. Patepang dihiji tempat anu kacida éndahna. Anjeunna nyandak gitar. Kuring sareng anjeunna 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 3 March 2012 Pukul 14.08

puisi indah , iqrima :) Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim kuring Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa sunda , URANG sunda » Biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X