puisi bahasa sunda tentang paturay tineung kelas

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa sunda , URANG sunda » Biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

Prosesi paturay tineung kelas salapan oge samena kelas VII sareng VIII Simkuring saparakanca ti sanggar seni Ngarumat SMPN 2 Sukamatri sseja Milu jabung tumalapung Icik kibung dina widang seni daerahna. Sasieureun sabeunyeureun 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “paturay tineung kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat sinareng salam, urang sanggakeun ka 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Yang Butuh Biantara alias Pidato bahasa sunda "paturay tineung" silahkan COPAS disini ! Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos 

Pidato, Lagu Dan Sungkeman Upacara Adat Kelas Vi

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 7.04

Teks Pidato dan Sajak Sungkeman Pidato Sambutan dari Kepala Sekolah berbahasa sunda Pidato dari Wakil Siswa-siswi kelas VI SD Sajak Sungkeman ka Kepala Sekolah Sajak Sungkeman prakata dari Wakil Pengantin Siswa . Lagu-lagu Perpisahan kelas VI Skip to content. Perihal · AL QUR'AN · WARNA puisi lirik lagu samen Hymne Jasamu Guru by efullama lirik lagu samen paturay by efullama lirik lagu samen priangan by efullama . Aku Anak Indonesia.

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2009 Pukul 5.54

Akhirnya tibalah kami di lapangan sekolah, di atas panggung berdiri seorang anak yang sedang membacakan puisi untuk gurunya dengan nada khas anak2 SD ketika baca puisi, tau kan maksudnya?..inget2 za dulu waktu di SD..kalo Innalillahi..udel-nya keliatan……ibu2 yang berdiri di samping saya malah bilang, “Ih lucu ya, pinter ya tuh anak narinya, padahal masih kelas 2, tapi meni wanter (berani) ih” (aslinya pake bahasa sunda smua), Waduh baru kelas 2!

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X