What's New?

pua tampung seribu

My Tampung Seribu: Selimut Tampung Seribu Jahit Tangan

Diterbitkan pada Friday, 25 February 2011 Pukul 9.43

Selimut ini jahit tangan.& mengambil masa yg lama. tp hasilnye sangat memuaskan. Terpulang kepada seseorang, klu teruja nak menyiapkannye dalam masa setengah bulan pun dapat siap. Kalau mcm gambar diatas saya 

Pengidupengajar: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Friday, 18 March 2011 Pukul 1.35

Rindu amat aku meda cura pua tampung seribu digaga bala kaban aku dalam facebook. Taun nyin kemari entua aku tetemu ke projek ia bedau tembu. Diberi ia ngagai aku Maia kemisi sekula nti aku pulai ke Miri aku 

Home Sweet Home: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 3.28

Pua Tampung Seribu. Posted by Michaelina Yati at 20:28 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Blog Archive. ▽ 2014 (6). ▽ April (6). Welcome To My Blog Pua Tampung Seribu · KOLEKSI SETEM 

The Story Of Rozsa : Pua Tampung Seribu...

Diterbitkan pada Sunday, 25 May 2014 Pukul 9.37

Hiii selamat malam semua n3 untuk malam ni adalah berkaitan dengan patchwork saya ni boleh dikatakan banyak hobi salah satu daripadanya adalah menjahit selimut tampung seribu macam-macam pattern ada.

Pua Tampung Seribu : Hexi Kelim Warna Plain

Diterbitkan pada Tuesday, 17 March 2015 Pukul 0.34

Terima kasih dan selamat datang ke blog Pua Tampung Seribu Sis,. Untuk tempahan /order sila hubungi : Apple Mango di Fb Msg / Whats app 012-8742910. 100/pcs - 700/pcs RM15. 700/pcs dan Keatas RM13 shj !

The Mukah: Selimut Tampung Seribu Oleh Menteri Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 20 October 2009 Pukul 14.02

Selimut Tampung Seribu Oleh Menteri Dalam Rumah (Isteriku). Posted by Toh Chee Leong's Collections at Tuesday, October 20, 2009. Labels: Jahitan Tangan. 4 comments: Gold Arawana said Cantik boleh buat bisnes ni 

Pua Tampung Seribu : Tampung Seribu Design Hello Kitty

Diterbitkan pada Tuesday, 24 February 2015 Pukul 17.41

Menjual koleksi dan aksessori Pua Tampung Seribu Hubungi msg / Whats app: 012-8742910 FB :Apple Mango Tampung Seribu Design Hello Kitty. Posted by Bell Belinda Aduyan at 09:41 · Email ThisBlogThis!Share to 

Handmade: Pua Tampung Seribu (patchwork)

Diterbitkan pada Tuesday, 9 December 2014 Pukul 5.41

Handmade: Pua Tampung Seribu (Patchwork). PUA TAMPUNG SERIBU~. Old method of sewing together hundreds of cloth patches to make a single blanket known as. 'Tampung Seribu'. My sources of inspiration.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -