pua tampung seribu

Pua Tampung Seribu: Pua

Diterbitkan pada Sunday, 24 March 2013 Pukul 18.43

pua. Posted by pua tampung seribu at 04:43 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest. Location: Batu Kawa, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia 

Selimut Tampung Seribu Buat Mikail Dari Nenek Dia

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 12.04

Comel je Mikail di balut selimut tu. So Mikailcakap apa kat nenek??? Cakap terima kasih nenek, ek syg. Ceaamcm lah anak kau tu dh reti bercakap, zie oiiii. hehehe :P Ehemmmsemakin besar, semakinel ler plak 

Pengidupengajar: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Friday, 18 March 2011 Pukul 8.35

Rindu amat aku meda cura pua tampung seribu digaga bala kaban aku dalam facebook. Taun nyin kemari entua aku tetemu ke projek ia bedau tembu. Diberi ia ngagai aku Maia kemisi sekula nti aku pulai ke Miri aku 

Home Sweet Home: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 10.28

pua tampung seribu. Posted by Michaelina Yati at 20:28 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Blog Archive. ▽ 2014 (6). ▽ April (6). Welcome To My Blog pua tampung seribu · KOLEKSI SETEM 

Rosa Life Story: Pua Tampung Seribu...

Diterbitkan pada Sunday, 25 May 2014 Pukul 16.37

Hiii selamat malam semua n3 untuk malam ni adalah berkaitan dengan patchwork saya ni boleh dikatakan banyak hobi salah satu daripadanya adalah menjahit selimut tampung seribu macam-macam pattern ada.

My Handtouch Collection: Pua Tampung Seribu...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.48

Petang ni saya nak berkongsi dengan anda!! - Saya ingin mempromosikan jualan pua tampung seribu(SELIMUT YANG DIPERBUAT DARIPADA LEBIHAN KAIN).. - Untuk pengetahuan semua, pua ini adalah hasil air 

The Mukah: Selimut Tampung Seribu Oleh Menteri Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 20 October 2009 Pukul 21.02

Selimut tampung seribu Oleh Menteri Dalam Rumah (Isteriku). Posted by Toh Chee Leong's Collections at Tuesday, October 20, 2009. Labels: Jahitan Tangan. 4ments: Gold Arawana said Cantik boleh buat bisnes ni 

My Tampung Seribu: Selimut Tampung Seribu Jahit Tangan

Diterbitkan pada Friday, 25 February 2011 Pukul 16.43

Selimut ini jahit tangan.& mengambil masa yg lama. tp hasilnye sangat memuaskan. Terpulang kepada seseorang, klu teruja nak menyiapkannye dalam masa setengah bulan pun dapat siap. Kalau mcm gambar diatas saya 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X