What's New?

pua tampung seribu

Pengidupengajar: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Friday, 18 March 2011 Pukul 8.35

Rindu amat aku meda cura pua tampung seribu digaga bala kaban aku dalam facebook. Taun nyin kemari entua aku tetemu ke projek ia bedau tembu. Diberi ia ngagai aku Maia kemisi sekula nti aku pulai ke Miri aku 

My Tampung Seribu: Selimut Tampung Seribu Jahit Tangan

Diterbitkan pada Friday, 25 February 2011 Pukul 16.43

Selimut ini jahit tangan.& mengambil masa yg lama. tp hasilnye sangat memuaskan. Terpulang kepada seseorang, klu teruja nak menyiapkannye dalam masa setengah bulan pun dapat siap. Kalau mcm gambar diatas saya 

Pua Tampung Seribu: Pua

Diterbitkan pada Sunday, 24 March 2013 Pukul 18.43

pua. Posted by Pua Tampung Seribu at 04:43 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest. Location: Batu Kawa, 93250 Kuching, Sarawak, About Me. My Photo · Pua Tampung Seribu · View my complete profile 

Pua Tampung Seribu : Hexi Kelim Warna Plain

Diterbitkan pada Tuesday, 17 March 2015 Pukul 7.34

Terima kasih dan selamat datang ke blog Pua Tampung Seribu Sis,. Untuk tempahan /order sila hubungi : Apple Mango di Fb Msg / Whats app 012-8742910. 100/pcs - 700/pcs RM15. 700/pcs dan Keatas RM13 shj !

Handmade: Pua Tampung Seribu (patchwork)

Diterbitkan pada Tuesday, 9 December 2014 Pukul 12.41

Handmade: Pua Tampung Seribu (Patchwork). PUA TAMPUNG SERIBU~. Old method of sewing together hundreds of cloth patches to make a single blanket known as. 'Tampung Seribu'. My sources of inspiration.

Home Sweet Home: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 10.28

Pua Tampung Seribu. Posted by Michaelina Yati at 20:28 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Blog Archive. ▽ 2014 (6). ▽ April (6). Welcome To My Blog Pua Tampung Seribu · KOLEKSI SETEM 

The Story Of Rozsa : Pua Tampung Seribu...

Diterbitkan pada Sunday, 25 May 2014 Pukul 16.37

Hiii selamat malam semua n3 untuk malam ni adalah berkaitan dengan patchwork saya ni boleh dikatakan banyak hobi salah satu daripadanya adalah menjahit selimut tampung seribu macam-macam pattern ada.

Pua Tampung Seribu : Tampung Seribu Design Hello Kitty

Diterbitkan pada Wednesday, 25 February 2015 Pukul 0.41

Menjual koleksi dan aksessori Pua Tampung Seribu Hubungi msg / Whats app: 012-8742910 FB :Apple Mango Tampung Seribu Design Hello Kitty. Posted by Bell Belinda Aduyan at 09:41 · Email ThisBlogThis!Share to 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -