pua tampung seribu

My Tampung Seribu: Selimut Tampung Seribu Jahit Tangan

Diterbitkan pada Friday, 25 February 2011 Pukul 16.43

Selimut ini jahit tangan.& mengambil masa yg lama. tp hasilnye sangat memuaskan. Terpulang kepada seseorang, klu teruja nak menyiapkannye dalam masa setengah bulan pun dapat siap. Kalau mcm gambar diatas saya 

Pengidupengajar: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Friday, 18 March 2011 Pukul 8.35

Rindu amat aku meda cura pua tampung seribu digaga bala kaban aku dalam facebook. Taun nyin kemari entua aku tetemu ke projek ia bedau tembu. Diberi ia ngagai aku Maia kemisi sekula nti aku pulai ke Miri aku 

The Mukah: Selimut Tampung Seribu Oleh Menteri Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 20 October 2009 Pukul 21.02

Selimut tampung seribu Oleh Menteri Dalam Rumah (Isteriku). Posted by Toh Chee Leong's Collections at Tuesday, October 20, 2009. Labels: Jahitan Tangan. 4ments: Gold Arawana said Cantik boleh buat bisnes ni 

Home Sweet Home: Pua Tampung Seribu

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 10.28

pua tampung seribu. Posted by Michaelina Yati at 20:28 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest Blog Archive. ▽ 2014 (6). ▽ April (6). Welcome To My Blog pua tampung seribu · KOLEKSI SETEM 

Pua Tampung Seribu: Pua

Diterbitkan pada Sunday, 24 March 2013 Pukul 18.43

pua. Posted by pua tampung seribu at 04:43 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest. Location: Batu Kawa, 93250 Kuching, Sarawak, About Me. My Photo · pua tampung seribu · View myplete profile 

Rosa Life Story: Pua Tampung Seribu...

Diterbitkan pada Sunday, 25 May 2014 Pukul 16.37

Hiii selamat malam semua n3 untuk malam ni adalah berkaitan dengan patchwork saya ni boleh dikatakan banyak hobi salah satu daripadanya adalah menjahit selimut tampung seribu macam-macam pattern ada.

My Handtouch Collection: Pua Tampung Seribu...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 21.48

Saya ingin mempromosikan jualan pua tampung seribu(SELIMUT YANG DIPERBUAT DARIPADA LEBIHAN KAIN).. - Untuk pengetahuan semua, pua ini adalah hasil air tangan Mak Cik saya sendiri iaitu Cik.Empina Anak 

Selimut Tampung Seribu Buat Mikail Dari Nenek Dia

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 12.04

Alolololo.rajin je nenek dia (emak kpd suami) jahitkan selimut tampung seribu buat Mikail taw uols. Cantik dan kemas je jahitan emak mentua zie ni. Sgt rajin dia buat. ..meh tgk si model kecik mengayakan selimut tampung 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X