protokol bahasa sunda

Contoh Naskah Protokol Resepsi Pernikahan ( Basa Sunda)

Diterbitkan pada Monday, 9 July 2012 Pukul 17.44

Contoh Naskah protokol Resepsi Pernikahan ( Basa sunda). Bapak-bapa, Ibu-ibu para wargi sadayana anu sami linggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku sadayana, Alhamdulillah calon panganten pameget 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Langkung ti payun sumangga urang sanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti nu maha suci rehna Alhamdulillah ku Rahmat sareng Inayah manten-Na , dina danget ieu urang sadaya dipaparin kasehatan sareng ni'mat islam 

Saung Kang Muhri: Contoh Mc Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 27 September 2013 Pukul 15.50

Pupuhu Catur Basa sunda. Assalamu'alaikum Wr. Wb Pun Sampurasun.. Ba'da Tahiyat Islam anu ngajantenkeun cirining urang kalebetkeun umat islam, langkung tipayun hayu urang sasarengan manjatkeun puja ka Alloh 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Sampurasun nu kasuhun ka pupuhu SMAN 1 Sumedang, pupuhu Dinas Pendidikan, komite sakola, guru-guru SMAN 1 Sumedang, bagea ka siswa-siswi SMAN 1 Sumedang, ibu miwah bapak, saderek sadayana, kum ka 

Teks Protokol (mc) Pernikahan Bahasa Indonesia

Diterbitkan pada Friday, 6 September 2013 Pukul 8.27

Pada artikel sebelumnya saya telah berbagi Teks protokol (MC) Pernikahan dengan bahasa sunda, maka pada kesempatan ini saya akan berbagi Teks protokol atau Pembawa Acara (MC) dengan bahasa Indonesia. Anda bisa 

Beydeard: Teks Protokol Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 9 November 2012 Pukul 17.42

Basa sunda. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi rabbil 'aalamiin wabihi nasta'inu 'ala umuri dunya waddin wa'ala aalihi wasohbihi ajma'in. Rabbishrohli shadri wayasirli amri wahlul uqdatan min lisani yafqohu qouli.

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Menjadi pembawa acara (MC), asalkan tidak memiliki gangguan pada suaranya. Bagi yang ingin mencoba menjadi seorang MC, pada Artikel kali ini saya akan berbagi teks sederhana untuk MC resepsi pernikahan dalam bahasa sunda.

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

Contoh Teks MC Pernikahan dalam bahasa sunda. Assalamua'laikum Wr. Wb. Ibu-ibu, Bapa-bapa sareng para wargi sadayana anu sami linggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku urang sadayana, 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X