What's New?

prolog masrahkeun siswa siswa smp

Mitra Sunda - Mangle2439

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2016 Pukul 14.07

29 Aug 2013 Teu kaliwat, ti kalangan generasi ngora, saperti para siswa, .. Rektor UPI ngawakilan kulawarga UPI masrahkeun panghargaan Anu- gerah .

Tes Modeul Sunda | Apri Anto - Academia.edu

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2016 Pukul 14.07

Salian ti kudu masrahkeun karaton téh, kudu ditugel jangga deuih. Tapi barang Purbasari rék ditugel pisan, torojol aya satria gagah, leuwih kasép jeung .

Sastra Modern

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2016 Pukul 14.07

tempat siswa itu berada. Salah satu akar budaya ijazah SMP ge, can karuhan kabeh pabrik nu aya di Bandung, daek narima. Waktu Abang gubrag ka .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -