What's New?

prolog masrahkeun siswa siswa smp

Naskah Upacara Adat Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 30 June 2012 Pukul 17.11

GENDING : (BUBUKA 2). ADEGAN : 2. KI SUNDA NGAWITAN MAPAY. PROLOH : midang tandang mani gandang. rek ngalanglang palataran. boh bisi aya karaman. mamang lengser pulang anting. ngatur siswa nu garinding.

Conto Tata Laku Prosesi Upacara Pangbagea Siswa Lulusan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 June 2012 Pukul 13.06

PROLOG : Prosesi Upacara Pangjajap ka siswa lulusan pinunjul SD Negeri Gelar 2 Kecamatan Cianjur Taun Ajaran 2011-2012 dikawitan …………………. ! GENDING : Goong 3 x ……………. Gending Bubuka …

Susunan Upacara Api Unggun

Diterbitkan pada Friday, 7 September 2012 Pukul 2.24

Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung. Biantara Basa Sunda Tema LINGKUNGAN. SOFTWARE BEL SEKOLAH GRATIS. Video Lagu dan Cerita Anak Islam. Contoh Lembar Jawaban Komputer (LJK) 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Hapunten anu kasuhun, saupami dina ieu biantara aya pisanggem anu kirang merenah, 

Didin Wahyudin: Upacara Adat Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 2 July 2011 Pukul 2.50

Rengse sungkem Kapala Sakola masrahkeun ijasah ka wawakil siswa. Narator Run turun ti kahyangan, lalayang salaka domas. Dicangking ku Nyi Pohaci, disandang ku Sang dewata. Run turun ti kaanggangan, kahayang 

Conto Naskah Upacara Adat Pangbagea

Diterbitkan pada Wednesday, 20 June 2012 Pukul 17.23

PROLOG. Batur jenuk mangka weruh. Balarea mangka waspada. Papayung agung mancuh saestu. Emban mapayang tandana naratas jalan. Kalayan nyebat bismillahirrohmanirrohim. Upacara mapag panganten dikawitan. (Goong 3 X). 2. GENDING BUBUKA. (Boboyongan). 3. RAJAH LENGSER . Juni (13). CONTO TATA LAKU PROSESI UPACARA PANGBAGEA SISWA LU CONTOH PIDATO SAMBUTAN PERPISAHAN KELULUSAN SEKOLA GALINDENG 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Indahnya Memiliki Sopan Santun · Pidato Perpisahan oleh Siswa SMP 2 Surabaya Jadi Juara Berkat Jerih Payah · Pidato Perpisahan oleh Wakil Siswa Kelas 3 SMP 33 Jakarta Raih Pendidikan Lebih Tinggi Raih Cita-cita 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu janten calon panganten pameget 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -