What's New?

prolog masrahkeun siswa siswa smp

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Hapunten anu kasuhun, saupami dina ieu biantara aya pisanggem anu kirang merenah, 

Naskah Upacara Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 July 2012 Pukul 0.11

GENDING : (BUBUKA 2). ADEGAN : 2. KI SUNDA NGAWITAN MAPAY. PROLOH : midang tandang mani gandang. rek ngalanglang palataran. boh bisi aya karaman. mamang lengser pulang anting. ngatur siswa nu garinding.

Pidato Perpisahan Sd (basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 25 August 2010 Pukul 8.07

Para Ibu Bapak sadayana kumargi kitu, sim kuring asmana Bapak Ibu guru sadayana seja nyanggakeun sejak masrahkeun deui pala putra putri Ibu bapak sadayana, ti luhurna sausap rambut, di handap sausap dampal, 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu janten calon panganten pameget 

Conto Tata Laku Prosesi Upacara Pangbagea Siswa Lulusan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 June 2012 Pukul 20.06

PROLOG : Prosesi Upacara Pangjajap ka siswa lulusan pinunjul SD Negeri Gelar 2 Kecamatan Cianjur Taun Ajaran 2011-2012 dikawitan …………………. ! GENDING : Goong 3 x ……………. Gending Bubuka …

Conto Naskah Upacara Adat Pangbagea

Diterbitkan pada Thursday, 21 June 2012 Pukul 0.23

PROLOG. Batur jenuk mangka weruh. Balarea mangka waspada. Papayung agung mancuh saestu. Emban mapayang tandana naratas jalan. Kalayan nyebat bismillahirrohmanirrohim. Upacara mapag panganten dikawitan. (Goong 3 X). 2. GENDING BUBUKA. (Boboyongan). 3. RAJAH LENGSER . Juni (13). CONTO TATA LAKU PROSESI UPACARA PANGBAGEA SISWA LU CONTOH PIDATO SAMBUTAN PERPISAHAN KELULUSAN SEKOLA GALINDENG 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.