What's New?

prolog masrahkeun siswa siswa smp

Conto Tata Laku Prosesi Upacara Pangbagea Siswa Lulusan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 June 2012 Pukul 20.06

PROLOG : Prosesi Upacara Pangjajap ka siswa lulusan pinunjul SD Negeri Gelar 2 Kecamatan Cianjur Taun Ajaran 2011-2012 dikawitan …………………. ! GENDING : Goong 3 x ……………. Gending Bubuka …

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu janten calon panganten pameget 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Hapunten anu kasuhun, saupami dina ieu biantara aya pisanggem anu kirang merenah, 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Indahnya Memiliki Sopan Santun · Pidato Perpisahan oleh Siswa SMP 2 Surabaya Jadi Juara Berkat Jerih Payah · Pidato Perpisahan oleh Wakil Siswa Kelas 3 SMP 33 Jakarta Raih Pendidikan Lebih Tinggi Raih Cita-cita 

Naskah Upacara Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 July 2012 Pukul 0.11

GENDING : (BUBUKA 2). ADEGAN : 2. KI SUNDA NGAWITAN MAPAY. PROLOH : midang tandang mani gandang. rek ngalanglang palataran. boh bisi aya karaman. mamang lengser pulang anting. ngatur siswa nu garinding.

Conto Naskah Upacara Adat Pangbagea

Diterbitkan pada Thursday, 21 June 2012 Pukul 0.23

PROLOG. Batur jenuk mangka weruh. Balarea mangka waspada. Papayung agung mancuh saestu. Emban mapayang tandana naratas jalan. Kalayan nyebat bismillahirrohmanirrohim. Upacara mapag panganten dikawitan. (Goong 3 X). 2. GENDING BUBUKA. (Boboyongan). 3. RAJAH LENGSER . Juni (13). CONTO TATA LAKU PROSESI UPACARA PANGBAGEA SISWA LU CONTOH PIDATO SAMBUTAN PERPISAHAN KELULUSAN SEKOLA GALINDENG 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -