What's New?

prolog masrahkeun siswa siswa smp

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Hapunten anu kasuhun, saupami dina ieu biantara aya pisanggem anu kirang merenah, 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Indahnya Memiliki Sopan Santun · Pidato Perpisahan oleh Siswa SMP 2 Surabaya Jadi Juara Berkat Jerih Payah · Pidato Perpisahan oleh Wakil Siswa Kelas 3 SMP 33 Jakarta Raih Pendidikan Lebih Tinggi Raih Cita-cita 

Susunan Upacara Api Unggun

Diterbitkan pada Friday, 7 September 2012 Pukul 2.24

Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung · SOFTWARE BEL SEKOLAH GRATIS · Contoh Lembar Jawaban Komputer (LJK) UN 2013 · Video Lagu dan Cerita Anak Islam · Downdload Aplikasi Pembaca 

Didin Wahyudin: Upacara Adat Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 2 July 2011 Pukul 2.50

Rengse sungkem Kapala Sakola masrahkeun ijasah ka wawakil siswa. Narator Run turun ti kahyangan, lalayang salaka domas. Dicangking ku Nyi Pohaci, disandang ku Sang dewata. Run turun ti kaanggangan, kahayang 

Naskah Upacara Adat Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 30 June 2012 Pukul 17.11

GENDING : (BUBUKA 2). ADEGAN : 2. KI SUNDA NGAWITAN MAPAY. PROLOH : midang tandang mani gandang. rek ngalanglang palataran. boh bisi aya karaman. mamang lengser pulang anting. ngatur siswa nu garinding.

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Kanggo langkung euyeubna ieu acara, ka sepuhna calon pipanganteneun istri, oge ibu-ramana calon pipanganteneun pameget, dihaturanan ngadeg, kanggo seren tampi, masrahkeun cacandakanana, tinu janten calon panganten pameget 

Conto Pidato Sambutan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 10 October 2012 Pukul 7.41

Assalamu'alaikum Wr. Wb. Langkung tipayun, puja urang sanggakeun kanu maha kawasa, puji kanu maha suci, sukur ka Allah Anu Maha Ghofur. Numana manteuna parantos maparin Ni'mat ka urang sadaya, sahingga urang sadaya tiasa 

Conto Tata Laku Prosesi Upacara Pangbagea Siswa Lulusan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 June 2012 Pukul 13.06

PROLOG : Prosesi Upacara Pangjajap ka siswa lulusan pinunjul SD Negeri Gelar 2 Kecamatan Cianjur Taun Ajaran 2011-2012 dikawitan …………………. ! GENDING : Goong 3 x ……………. Gending Bubuka …

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -