Jasa Konsultan Bangunan dan Konstruksi bangunan. Selalu berinovasi dalam bidangnya. Berpengalaman dalam bidang low-rise, mid-rise dan high-rise. menerima jasa perencanaanm, perhitungan dan konstruksi: -rumah -ruko -hotel -pabrik -dan lain-lain memberikan solusi konstruksi secara lebih efisien. Beberapa Referensi dapat di lihat dalam gambar.

CAMAR INTERNATIONAL NETWORK BERDIRI TAHUN 1998 SEBAGAI PENDIDIK & PENYIAP TENAGA KERJA PROFESIONAL YANG TELAH BERPENGALAMAN SELAMA 18 TAHUN. HAMPIR 1500 ALUMNI  KAMI TERSEBAR DI SELURUH  KAPAL PESIAR INTERNATIONAL JUGA HOTEL DARAT DALAM & LUAR NEGERI. Camar International Network Membuka Peluang Kerja Untuk di Hotel Darat International &

What's New?

produk tabita bahaya

Fyna Here!: Review Tabita Skincare By Siti

Diterbitkan pada Saturday, 4 February 2017 Pukul 16.09

Sebelum try Tabita skincare ni, bnyk dah product yg aq dok cube pakai,telan,sapu segala lar..tapi tak jumpe yang kenan di hati..aq memamg dah lame cari product yang . ZAT SANGAT BERBAHAYA1. Mercury/HGDangeroustoxic for human body! Pemakaian temaal membunuh sel2 serta pigmen kulithingga mekanisme proteksi & ekskresi alaminya terhalang.Dampak instan : kulit putih….

Kisah Benar! Bahaya Collagen Plus Vitamin E

Diterbitkan pada Wednesday, 8 February 2017 Pukul 8.04

Bismillahiramanirahim.mula-mula sekali aku nak mintak maaf kepada perniaga produk Collagen Plus Vitamin E, entry aku ni bukan nak tutup periuk nasi orang cuma nak .

Memang Ada Mercury!

Diterbitkan pada Wednesday, 8 February 2017 Pukul 23.20

wanita ini dedah bahaya produk kecantikan tempatan yang mengandungi mercury dan dijual dgn harga mahal.

2016: Senarai Produk Kosmetik Yang Disenarai Hitam Oleh

Diterbitkan pada Thursday, 9 February 2017 Pukul 22.58

Senarai Produk Kosmetik berbahaya yang telah Dibatalkan Notifikasi atau disenarai hitam oleh KKM sehingga Januari 2016.

Sumarz.com: Awas! 120 Produk Kosmetik Beracun Yang Perlu

Diterbitkan pada Thursday, 9 February 2017 Pukul 12.06

Senarai produk kosmetik beracun dari 3 negara, malaysia, brunei dan singapura.

Fyna Here!: Cara Hilangkan Jerawat Yang Teruk Dalam Masa 1

Diterbitkan pada Tuesday, 7 February 2017 Pukul 21.06

my skin tak flawless..ada banyak pores but fyna paling tak suka bila naik jerawat..nampak timbul2 memang buruk plus jerawat timbul memang tak boleh hide dengan any .

Foto-foto Krim Pemutih Wajah Berbahaya

Diterbitkan pada Friday, 10 February 2017 Pukul 6.07

Itu produk yg bpom halal izin MUI dan terjamin 🙂 tinggl tergantung kepada kulit kamu cocok apa egk ,ini semua cream aman dan terbuat dari bahan bahan alami :)serta .

Bahaya Merkuri Pada Kosmetik

Diterbitkan pada Friday, 3 February 2017 Pukul 19.16

Salam doc, saya nak tanya produk Boya Mask q10 dari korea ni bahaya tak? ni antara kandungan yang ada di dalam produk tu (arbutin, q10 collagen, extra l-glutathione .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -