produk dnars

K@sih D@rwisy@: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 5 May 2014 Pukul 8.44

Ni aku nak berkongsi pengalaman setelah 2 bulan menggunakan dnars Skincare..Sebelum ni mmg aku x pernah guna produk2 skincare cam nitakut oooramai gak kawan aku yang try macam2 produk skincare ade je 

Dnars Skincare (wasc Boutique): Produk Dnars...

Diterbitkan pada Monday, 1 April 2013 Pukul 20.56

WASC BOUTIQUE ADALAH STOKIS & SALAH SEORANG TEAM LEADER BAGI GROUP dnars SKINCARE MALAYSIA. BAGI MEREKA YANG BERMINAT UNTUK produk dnars SKINCARE. SET NORMAL/JERAGAT.

Dnars Skin Care

Diterbitkan pada Thursday, 10 July 2014 Pukul 13.32

dnars SKINCARE KKM NOT110901141 Ramai plak yang tanya pasal produk ni.. lagi2 promosi produk ni makin rancak kat tv and majalah2 so ari ni dah open.

Bila Jemariku Menari: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Wednesday, 2 July 2014 Pukul 21.30

Tapi lepas tengok kawan kawan and customerso aku percaya 100 percent ngan produk dnars ni. ni kisah aku dan kawan kawan aku dan customer aku korang lakyang pernah try dnars boleh share kesan dnars pada 

Jangan Guna Dnars Skincare...

Diterbitkan pada Saturday, 19 July 2014 Pukul 21.48

Itulah jawapannya,mula-mula saya ada juga review produk ni,baca-baca,hampir ke 100 kali duk baca blog sama pasal dnars,macam-macam feedback negatif,bila dengar je produk ni menggelupaskan kulit,macam ragu nak 

Lonesome Thing: Review/testimoni Dnars Skincare Produk

Diterbitkan pada Sunday, 22 June 2014 Pukul 8.20

produk kecantikan untuk muka ni baru je aku pakai dalam 3 minggu. Sebelum ni pakai SF Beauty tapi sebab aku cepat bosan, aku tukar ke dnars pulak. Sf dulu aku pakai dalam setahun la jgk..memuaskan cuma dah 

Blog Sh.amarina: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Friday, 4 July 2014 Pukul 20.17

produk dnars Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Selamat dan ia berkesan! dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :-

Hafezah Yusof (terukir Di Bintang): Dnars Skincare Produk...

Diterbitkan pada Thursday, 17 April 2014 Pukul 19.03

Terpanggil saya untuk review produk kecantikan yang saya gunakan sekarang nie iaitu dnars Skincare. Korang pernah dengar tak? Angkat kaki cepat kalau tak pernah. Eleh tipu lettew kat tv pun dah banyak keluar iklan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X