pranatacara pahargyan

Panyandra Djawadwipa Angleluri Laksita Harja Nulad Edi

Diterbitkan pada Friday, 4 April 2014 Pukul 16.05

Panyandra Janturan Panyandra utawi atur ingkang biasanipun dipun aturaken dening para pranatacara kangge nggambaraken utawi ngaturi kaweruhan

Djawadwipa Angleluri Laksita Harja Nulad Edi Endahing

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2014 Pukul 7.52

Nuwun poro tamu Katuran dhumaten poro tamu sakmeniko kulo nyuwun lilaning penggalih paduko poro tamu kersoho paring idi lan pitutur wonten ing koloment kulo

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X