pola muka telekung

Muslim Collection: Cara Ukuran Telekung Solat 2...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 14.00

Saiz XL - panjang telekung = 47". Cara ukuran saiz muka telekung Amirul Husna. Cara ukuran untuk saiz muka telekung diukur dari bahagian atas kepala sehingga bahagian dagu, sila rujuk gambar untuk ukurannya.

Tutorial : 30 Minit Telekung Lycra

Diterbitkan pada Tuesday, 8 November 2011 Pukul 11.08

Guna telekung yang sedia ada dan bentang atas kain macam tue saja.. tak payah pola. Lepas step 8, ambil telekung dan pakaikan di kepala, cuba tandakan berapa luas muka yang nak dan tandakan dengan kapur.

Love Stitch: Kit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 24 April 2014 Pukul 8.40

KIT telekung MENGANDUNGI: BUKU PANDUAN MENJAHIT telekung pola muka, LAPIK DAHI DAN DAGU KAIN SIAP GUNTING UNTUK SEHELAI telekung RENDA LEBAR 2" UNTUK 4 METER. HARGA RM100 

Eatoren Longghu Taretan: Telekung, 11-12 Januari 2014

Diterbitkan pada Tuesday, 21 January 2014 Pukul 17.28

Galuh Nanda S : Sebisa mungkin, jangan sampai kau khianati temanmu. Islakhah Shofihayati : Fisika 2010 itu abstrak. Tanpa pola tapi indah. Reza Sativan : Fisika 2010 telah memberikan sesuatu yang indah dalam hidup saya. Cinantya Nirmala D. : Harapannya waktu salah satu diantara kita ada yang semhas atau kompre, teman-teman bisa datang semua. Hanya sebagian itu yang saya ingat. Menanti giliran. Menahan kunyahan. Malu-malu menampakkan muka.

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Now cantumkan dari bawah alas dagu sehinggalah ke kaki telekung. Top stitch muka telekung, kalau tak buat lining, bahagian muka ni hendaklah dijahit tepi terlebih dahulu, kemudian baru top stitch. Saya guna deco stitch 

Makcik Rehan: Tutorial Telekung Kanak-kanak

Diterbitkan pada Saturday, 28 July 2012 Pukul 20.04

Senang sangat-sangat nak buat telekung ni tau. Lagi senang dari nak buat skirt atau baju kurung atau nursing cover. Nak buat telekungni, telekung dan kain dia yang penting cukup labuh, bahagian muka yang penting 

Petua Menghilangkan Jeragat Dan Tompok2 Hitam Di Wajah...

Diterbitkan pada Wednesday, 11 January 2012 Pukul 12.17

Kebetulan hari tu Kak Mirror terjumpa sorang kawan hubby, dulu muka dia pun tumbuh jeragat setepek kat pipi alih2 hari tu jumpa dah licin. . pola hidup sehat sangat membantu proses menghilangkan jerawat/jeragat.

Love Stitch: Cara Gunting Muka Telekung

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 17.47

LOVE STITCH: CARA GUNTING muka telekung. LOVE STITCH: CARA GUNTING muka telekung: ASSALAMUALAIKUM Di atas ialah cara menggunting badan dan lapik dada telekung menggunakan pola saiz muka.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X