pola muka telekung

Muslim Collection: Cara Ukuran Telekung Solat 2...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 14.00

Saiz XL - panjang telekung = 47". Cara ukuran saiz muka telekung Amirul Husna. Cara ukuran untuk saiz muka telekung diukur dari bahagian atas kepala sehingga bahagian dagu, sila rujuk gambar untuk ukurannya.

Love Stitch: Kit Telekung

Diterbitkan pada Thursday, 24 April 2014 Pukul 8.40

KIT telekung MENGANDUNGI: BUKU PANDUAN MENJAHIT telekung pola muka, LAPIK DAHI DAN DAGU KAIN SIAP GUNTING UNTUK SEHELAI telekung RENDA LEBAR 2" UNTUK 4 METER. HARGA RM100 

Creativity In Me: Oh My Telekung...

Diterbitkan pada Monday, 19 December 2011 Pukul 20.06

Salah silap sana sini tuh biasa jer. Semalam jugak saya alter muka telekung yg sedia ada, dah siap baru perasan lace tuh terbalik hahaha.. lantak ler labu, daku pakai sendiri. dah abih praktis baru boleh buat untuk lain.

Love Stitch: Cara Gunting Muka Telekung

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 17.47

LOVE STITCH: CARA GUNTING muka telekung. LOVE STITCH: CARA GUNTING muka telekung: ASSALAMUALAIKUM Di atas ialah cara menggunting badan dan lapik dada telekung menggunakan pola saiz muka.

Creativity In Me: Telekung Pink Vogue :p (with Tutorial)

Diterbitkan pada Saturday, 16 June 2012 Pukul 16.21

Now cantumkan dari bawah alas dagu sehinggalah ke kaki telekung. Top stitch muka telekung, kalau tak buat lining, bahagian muka ni hendaklah dijahit tepi terlebih dahulu, kemudian baru top stitch. Saya guna deco stitch 

Tutorial Jahit Telekung Dewasa Percuma

Diterbitkan pada Monday, 24 March 2014 Pukul 13.47

Untuk pola dagu telekung, generally ianya berbentuk segitiga. Panjang dari 6- 8 inci. Macam biasa, ikut saiz muka orang tu ya. Kalau muka lebar macam Lya, amiklah 8 inci. Di bahagian panjang ni, kita tandakan bulatan 

Love Stitch: Cara Gunting Muka Telekung

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.06

CARA GUNTING muka telekung. ASSALAMUALAIKUM Di atas ialah cara menggunting badan dan lapik dada telekung menggunakan pola saiz muka. Selvage ialah perkataan English untuk tepi kain yang tak perlu 

Love Stitch: Pola Muka Dan Hasilnya

Diterbitkan pada Monday, 1 April 2013 Pukul 16.40

pola muka DAN HASILNYA. Setiap pembelian nota telekung akan dapat 3 saiz pola muka. S..M..dan L. Cara letak pola adalah saperti gambar di bawah sekali. Hasil jahitan adalah saperti gambar2 yang di kepala patung.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X