What's New?

pidato sunda tentang paturay tineung pendek

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 14.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda (paturay Tineung)

Diterbitkan pada Thursday, 31 January 2013 Pukul 21.49

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh 

Pidato Sunda| Seren Sumeren Siswa Anu Bade Kaluar Sakola

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 13.59

biantara sunda, seren sumeren siswa, beber layar poe anyar, lulus banglus ginuluran, tebih tina marganing balai, anggang tina sagala gogoda disarengan luhur kuta gede dunya, jatnika sapapaosna, bagja dunya rawuh akheratna. tea mah sim kuring teh asa mobok manggih gorowong, asa ditonjok ku congcot, rehna dina danget ieu tiasa patepung lawung, paamprok jonghok, patepang raray sareng para Ibu Bapak sadaya dina raraga paturay tineung marurangkalih kelas VI ieu.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis. Biantara Paturai Tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMP 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 17.43

buat kalian yang belum ahli dalam berbahasa sunda dan kalian mendapatkan tugas berpidato bahasa sunda di sini ada solusinya.. sok mangga langsung aja di baca Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Guru. Contoh 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato Basa Sunda , URANG SUNDA » Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 June 2012 Pukul 20.53

Para Ibu Bapak sadaya kanggo salajengna ieu mah khusus kanggo marurangkalih anu bade paturay tineung, tanbi lengoh kalempohan, tamba mulang ngalongkewang, sasieureun, sabeunyeureun, sarebuk samerang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.