pidato pendek bahasa sunda paturay tineung kelas sd

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday April 20 2012 Cijolang Mania pidato Basa sunda URANG sunda Biantara pidato paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng kenaikan kelas Biantara pidato paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng

Ngaguar Budaya Jeung Basa Sunda Conto Biantara

Diterbitkan pada Wednesday, 20 June 2012 Pukul 18.01

Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar tilu taun Bapa kalih Ibu hadirin sadaya anu dipihormat Sim kuring ngadeg di ieu tempat minangka wawakil ti rerencangan kelas tilu hoyong cumarios ngedalkeun kareteg angan Mungguh ari CONTOH pidato SAMBUTAN PERPISAHAN KELULUSAN SEKOLA

Elfxpobear Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6

Contoh Pidato Sunda Paturay Tienung Kelas 6 Sd

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Kanggo salajengna ieu mah khusus kanggo marurangkalih anu bade paturay tineung tanbi lengoh kalempohan tamba mulang ngalongkewang sasieureun sabeunyeureun sarebuk samerang nyamu belah pecah lalab rumbah mugia Kumargi kita sim kuring asmana Bapak Ibu Guru sadaya seja neungteuk ranggeuy nilas manggaran mungkasna mangsa diajar di sakola dasar supados ngajirim eusi subaya mibanda nyata taya deui bahasa anu utama iwal ti

Acara Paturay Tineung Basa Sunda File Kinds Of Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda paturay tineung Assalamualikum wr wb Alhamdulilahi aujabaalaina bil jamaah wanahana anit tafaruqi waladawah ash shalatu wasalamu alaina

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

Contoh pidato sunda paturay tienung kelas 6 sd 6 pidato pidato bahasa sunda pidato nyambut dina mieling hari Kesaktian Pancasila 12 22 Contoh pidato sunda Biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa 23

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat Blog Bintang

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 6.15

Berikut ini blog bintang sertakan berbagai contoh pidato singkat yang semuanya menggunakan sunda sebagai bahasa bingah ka giri giri bingah amarwata suta bingah anu taya hinggana sanggem paripaos tea mah sim kuring teh asa mobok manggih gorowong asa ditonjok ku congcot rehna dina danget ieu tiasa patepung lawung paamprok jonghok patepang raray sareng para Ibu Bapak sadaya dina raraga paturay tineung marurangkalih kelas VI ieu

Contoh Biantara Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2009 Pukul 2.52

Yang Butuh Biantara alias pidato bahasa sunda paturay tineung silahkan COPAS disini Ruang riung boh di kelas boh dina rupa rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan Tangtos bae eta sadayana

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X