pidato paturay tineung kelas yang pendek

Pidato Paturay Tineung Nurays World

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

pidato paturay tineung 07 46 Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda Ini ada contoh pidatonya semoga bermanfaat Assalamualaikum wr wb Langkung ti payun neja ti heula hayu urang sami sami

Share And Find About This Life Biantara Paturay

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 16.30

BIANTARA paturay tineung Assalamualaikum Waroh Para tamu uleman sepuh siswa anu sami sami linggih rerencangan saangkatan sareng adi adi kelas anu ku abdi dipikacinta Langkung ti payun mangga

Contoh Biantara Pidato Paturay Tineung Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamualaikum wr wb Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Osis

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

rupina dinten ieu parantos cunduk kana waktu nu rahayu nitih wanci nu mustari jalaran akang sareng teteh kelas salapan parantos tiasa ngarengsekeun diajar di Paguron SMP Pasundan Banjar ieu kalayan lulus sareng

Acara Paturay Tineung Basa Sunda File Kinds Of Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda paturay tineung Assalamualikum wr wb Alhamdulilahi aujabaalaina bil jamaah wanahana anit tafaruqi waladawah ash shalatu wasalamu alaina

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu dina raraga paturay tineung murid kelas genep salapan dua belas tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci r h maparinan taufik sareng hidayah Na dugi ka

Paturay Tineung Kelas Vi Angkatan 2012 2013 Sdn Jelegong

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 9.59

sdn jelegong 1 kec kutawaringin pensi SD 2012 2013 paturay tineung pentas seni siswa seni drama musikal seni pupuh siswa raehan seni degung seni angklung siswa SD Mulai dari Seni Angklung Seni Degung Rampak Sekar Pupuh Raehan Wayang Orang pidato dan Dongeng Siswa yang juga pernah mengikuti lomba tingkat kecamatan dan kabupaten Tari Modern serta penampilan khusus yang dipertunjukkan oleh siswa siswi kelas VI yaitu Seni

Biantara Paturay Tineung Fathandino R

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 22.45

Kalayan widi sareng ridhona urang sadaya bias patepung dina acara paturay tineung Bapa kalih Ibu hadirin sadaya anu dipihormat Sim kuring aya didieu minangka wawakil ti rerecangan kelas tilu hoyong Cumarios ngedalkeun kareteg

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X