pidato paturay tineung kelas yang pendek

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Paturay Tineung Kelas Vi Angkatan 2012/2013

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 9.59

Sdn jelegong 1 kec. kutawaringin, pensi SD 2012/2013, paturay tineung, pentas seni siswa, seni drama musikal, seni pupuh siswa raehan, seni degung, seni angklung siswa SD. Mulai dari Seni Angklung, Seni Degung, Rampak Sekar, Pupuh Raehan, Wayang Orang, pidato dan Dongeng Siswa (yang juga pernah mengikuti lomba tingkat kecamatan dan kabupaten), Tari Modern, serta penampilan khusus yang dipertunjukkan oleh siswa/siswi kelas VI, yaitu Seni 

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

pidato paturay tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami 

Pidato, Lagu Dan Sungkeman Upacara Adat Kelas Vi

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 7.04

Teks pidato dan Sajak Sungkeman pidato Sambutan dari Kepala Sekolah berbahasa Sunda pidato dari Wakil Siswa-siswi kelas VI SD Sajak Sungkeman ka Kepala Sekolah Sajak Sungkeman prakata dari Wakil Pengantin Siswa . Lagu-lagu Perpisahan kelas VI dan Pesta Kenaikan kelas lirik lagu samen Hymne Jasamu Guru by efullama lirik lagu samen paturay by efullama lirik lagu samen priangan by efullama . Aku Anak Indonesia. Lirik Lagu Tasya. Aku anak 

Share And Find About This Life: Biantara Paturay...

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 16.30

BIANTARA paturay tineung. Assalamu'alaikum Waroh Para tamu uleman – sepuh siswa anu sami-sami linggih, rerencangan saangkatan sareng adi-adi kelas anu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.38

pidato paturay tineung. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X