pidato paturay tineung kelas yang pendek

Puisi Perpisahan Sekolah Sd Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 4 August 2014 Pukul 23.09

paturay tineung Asep Evan Blog Cash serupa Pelepasan pertumbuhan siswa paturay Sunda sareng ini meriah handap ieu conto sakola kelas tineung dipayun hideup parantos Calik hidep Primer maksadna guru yang ayah dan CV misalnya sekolah puisi bahasa Inggris kumpulan artikel terkait contoh ayat sekolah sanitasi sekolah film berbahasa kantor kanye kata kata pendek Star Blog Pada tanggal Mei pidato perpisahan singkat langkung tipayun kantor Sim 

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.38

pidato paturay tineung. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim kuring Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta sadayana bakal janten 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Paturay Tineung Kelas Vi Angkatan 2012/2013

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 9.59

Sdn jelegong 1 kec. kutawaringin, pensi SD 2012/2013, paturay tineung, pentas seni siswa, seni drama musikal, seni pupuh siswa raehan, seni degung, seni angklung siswa SD. Mulai dari Seni Angklung, Seni Degung, Rampak Sekar, Pupuh Raehan, Wayang Orang, pidato dan Dongeng Siswa (yang juga pernah mengikuti lomba tingkat kecamatan dan kabupaten), Tari Modern, serta penampilan khusus yang dipertunjukkan oleh siswa/siswi kelas VI, yaitu Seni 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Hadirin nu dimuliakeun ku Allah,dina waktos ayeuna sim kuring salaku wawakil ti kelas IX bade nyuhunkeun rewu nuhun ka bapa ibu guru sadaya nu tos ngabimbing urang, ngatik urang,negor urang manawi urang salah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X