pidato paturay tineung kelas yang pendek

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

pidato paturay tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bapa kalih Ibu, hadirin hormateun sim kuring Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta sadayana bakal janten 

Paturay Tineung Kelas Vi Angkatan 2012/2013

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 9.59

Sdn jelegong 1 kec. kutawaringin, pensi SD 2012/2013, paturay tineung, pentas seni siswa, seni drama musikal, seni pupuh siswa raehan, seni degung, seni angklung siswa SD. Mulai dari Seni Angklung, Seni Degung, Rampak Sekar, Pupuh Raehan, Wayang Orang, pidato dan Dongeng Siswa (yang juga pernah mengikuti lomba tingkat kecamatan dan kabupaten), Tari Modern, serta penampilan khusus yang dipertunjukkan oleh siswa/siswi kelas VI, yaitu Seni 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 22.45

Kalayan widi sareng ridhona urang sadaya bias patepung dina acara paturay tineung. Bapa kalih Ibu ,hadirin sadaya anu dipihormat. Sim kuring aya didieu minangka wawakil ti rerecangan kelas tilu hoyong Cumarios ngedalkeun kareteg 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Rupina dinten ieu parantos cunduk kana waktu nu rahayu ,nitih wanci nu mustari jalaran akang sareng teteh kelas salapan parantos tiasa ngarengsekeun diajar di Paguron SMP Pasundan Banjar ieu kalayan lulus sareng 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 14 February 2013 Pukul 17.18

Biantara paturay tineung. Posted by : Gilang Maylida Februari 14, 2013. Assalammualaikum Wr. Wb. Bapa kapala Sakola anu di pika hormat, ibu bapa guru anu di pika hormat, sareng siswa-siswi SMPN 1 Jatinangor anu ku sim abdi banggakeun. Kahiji, urang Gambaran eta ngagambarkeun arurang ti kelas 1 nepikan kelas 3 SMP ieu anu bade kaluar, anu atos di bimbing ku ibu sareng bapa guru anu ku sim abdi di pika hormat sareng di pika cinta. Sadaya mahluk hirup anu di 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X