What's New?

pidato paturay tineng

Tugasnya She Irwant Suttisna: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 13.06

Biantara Paturay Tineung. ti Wawakil Kelas VI. Assalamu 'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat gusti nu maha suci. Ku lungsurna rahmati sareng karunia Anjeunna, dina dinten ieu 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Guru. Contoh Biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr wb. Alhamdulillahirobbil'alamin. Washolatu wassalamu 'ala asrofil 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis. Biantara Paturai Tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMP 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Bismilaahirrohmanir rohim,. Assalaamualaikum wr. wb. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos 

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.38

PIDATO PATURAY TINEUNG. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa. Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 14.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -