What's New?

pidato paturay tineng

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Bismilaahirrohmanir rohim,. Assalaamualaikum wr. wb. Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.09

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis. Biantara Paturai Tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMP 

Rusyana Anay: Pidato Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Monday, 7 November 2011 Pukul 0.35

Pidato Sunda Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Bapa miwah Ibu anu ku sim kuring dipihormat. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah SWT, anu parantos maparin kaséhatan sareng kakiatan ka urang sadaya.

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 0.38

PIDATO PATURAY TINEUNG. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan ngucapkeun syukur Alhamdulillah ka Allah 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 7.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Pidato-biantara Paturay Tineung Wawakil Kelas Xi

Diterbitkan pada Saturday, 16 May 2015 Pukul 3.45

Anu dipihormat, Bapa pupuhu Sakola SMAN 2 Kota Suabumi, Bapa sareng ibu guru SMAN 2 Kota Sukabumi nu kusim kuring dipihormat, Bapa sareng ibu para sepuh murid-murid anu kusim kuring dipihormat, sadaya akang-tétéh kelas XII 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 23 March 2009 Pukul 19.52

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -