What's New?

pidato agustus bahasa sunda

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 8 November 2014 Pukul 11.42

Contoh Pidato Bahasa Sunda - Hari Kemerdekan, Contoh naskah biantara - Hari kemerdekaan Ini adalah contoh teks pidato bhs sunda bertemakan kemerdekan Indonesia, contoh Naskah biantara sunda tentang kemerdekaan 17 agustus ini 

Contoh Pidato B.sunda Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 7.11

Posted by : Ajie Wahyu Sofyan Jumat, 22 Agustus 2014. Pidato Bahasa Sunda Tentang Kebersihan. Assalamualaikum wr wb. Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur kailahiirabbi nu mana kalayan hidayah sareng inayahna, 

Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat

Diterbitkan pada Tuesday, 13 August 2013 Pukul 14.00

Selasa, 13 Agustus 2013. Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat. Assalamu'alaikum Ku kituna urang kedah ngajagi kana eta kapercantenan pamarentah ka urang sunda umumna. Mung, aya wae anus 

Anything But Not Everything: Contoh Teks Pidato...

Diterbitkan pada Monday, 19 August 2013 Pukul 21.29

Senin, 19 Agustus 2013. Contoh Teks Pidato Bahasa Sunda. Hikmah Puasa Jeung Kasantunan. Assalamu'alaikum Wr.Wb. Girang pangajen anu ku sim kuring dipihormat, Bapa miwah ibu guru anu ku sim kuring dipihormat, 

Pidato Hari Pendidikan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 30 August 2014 Pukul 22.24

Sekitar Sudan pidato bahasa tentang pendidikan id sekarang brainly Rating suara pidato pendidikan Sudan guru dasar Sunda pangajar Anna dipikahormat memperlakukan saya sareng rerencangan Contoh Nasional Hari Pendidikan Pencarian pidato tentang pendidikan Sudan percakapan pendidikan nasional Sudan Kuliah Sudan Lingkungan adalah kumpulan pidato tentang pendidikan Sudan Sudan pidato pada Agustus teks pidato pendidikan Sudan pidato 

Free Look`s: Pidato Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 9 August 2014 Pukul 20.13

Sabtu, 09 Agustus 2014. Pidato Basa Sunda. Asslamualaikum.Wr.Wb Bismillahirohmanirrohim. Puji sareng sykur urang sanggakeun ka Allah anu maha agung dina dinten ieu urang tiasa ngariung patepung lawung, salawat sareng salam mugi tetep ngocor ka kanjeung Nabi Muhammad SAW sareng ka kaluwargina katut kopara sohabatna anu gaduh kamuliyaan, teu hilap ka sadaya umatna…Amin.. Hadirin anu dipikahormat ! Beriman kana qodo sareng qodar 

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda Tema Kemerdekaan

Diterbitkan pada Sunday, 10 March 2013 Pukul 6.06

tah dina waktos ayena urang selaku penulis bade ngabantosan hiji contoh tema pidato ngesian kamerdekaan, nu bakal ku urang di sorang tiap bulan agustus. contohna kumaha, yu ayena urang bahas wae contoh pidato bahasa sunda tema 

Contoh Pidato Perpisahan (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 29 August 2013 Pukul 22.48

Kamis, 29 Agustus 2013. contoh pidato perpisahan (bahasa sunda). Assalamualaikum wr. Wb Asshaduallailahaillalah waashaduanna muhamadar rosulullah. Ama badu. Tipayun mangga urang sami-sami panjatkeun puji 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -