pidato agustus bahasa sunda

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2011 Pukul 13.59

Ibu guru anu ku simkuring dipihormat. Teu kalangkung rerencangan sadayana. Langkung ti payun, mangga urang sami-sami muji syukur ka Gusti Nu Mahaangung, margi mung barokah sareng rohmat mantenna urang tiasa ruing mumpulung 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2013

Diterbitkan pada Sunday, 9 December 2012 Pukul 6.26

Contoh pidato bahasa sunda perpisahan, pidato bahasa sunda pendek, pidato bahasa sunda tentang pendidikan, pidato bahasa sunda tentang lingkungan, teks pidato bahasa sunda, pidato bahasa sunda kebersihan, 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh 

Contoh Pidato: Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Abdi sadaya, hayu urang sami-sami babarengan ngeusian kamerdekaan iyeu ku hal-hal anu mangfaat. rupina mung sakitu anu tiasa kapihatur ti sim kuring, luhur saur bahe sora ulah kirang -kirang ngahapunteun wabillahi taufik wal hidayah wassalamualaikum wr.wb. (id.answers.yahoo.com). Label: Contoh pidato sunda wina nur padila 28 agustus 2013 00.04. thanks buat yg bikin pidato ini krn dengan pidato ini saya bisa menang ke 1 di lomba pidato 

Contoh Biantara/pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa 

Contoh Naskah Teks Biantara Pidato Bahasa Sunda 17...

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 12.15

Contoh Naskah Teks Panduan Cara Membuat Biantara pidato bahasa sunda 17 agustus Kemerdekaan Indonesia YanG resmi formal Dan Khusus Untuk Menyambut hari jadi NKRI.

Contoh Pidato Perpisahan Bahasa Sunda Kelas 6 Sd (ujian...

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2011 Pukul 17.25

Ridda Dwi Putri 23 agustus 2012 10.03. bukan panjatkeun -_- plisdeh. BalasHapus. Geraldi Rafi 1 April 2013 02.12. Thask saya izin Copas boleh? saya tidak tau kalau ini bagus atau jelek soalnya saya bkn orang sunda tetapi saya orang jawa , yang penting saya berucap terimakasih sebanyak banyaknya hatur nuhun ~ sorry klo salah bahasa :) yang penting ya gitulah hehehe BalasHapus. Sarah Azahra 11 April 2013 22.12. wah,kayanya bagussaya izin 

Kosakata Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2011 Pukul 21.42

Kosakata bahasa sunda. sunda - INDONESIA A Aang = Kakak Abah = Bapak Abdi (sim) = Saya Abot = Berat Acan = Belum Acuk / Raksukan = Pakaian Adat = Tabiat Adeuk = Akan Adi = Adik Adigung = Angkuh Adil = Adil Agan Berat Beureum = Merah Beurit = Tikus Beusi = Besi Beuteung = Perut Bewara = Berita Biang = Ibu Biantara = pidato Bieu = Barusan Bikang = Betina Bilatung = Belatung Binangkit = Kreatip Bingah = Gembira Bingah = Geraham Bingung 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X