What's New?

pidato agustus bahasa sunda

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda Tema Kemerdekaan

Diterbitkan pada Sunday, 10 March 2013 Pukul 6.06

tah dina waktos ayena urang selaku penulis bade ngabantosan hiji contoh tema pidato ngesian kamerdekaan, nu bakal ku urang di sorang tiap bulan agustus. contohna kumaha, yu ayena urang bahas wae contoh pidato bahasa sunda tema 

Contoh Kalimat Pembukaan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 5.53

Contoh kalimat pembukaan pidato bahasa sunda ini mungkin menurut Anda belum lengkap, atau mungkin belum sesuai kebutuhan Anda, karena itu silahkan Anda lengkapi atau tambah jika menurut Anda perlu dilengkapi.

Contoh Pidato Kemerdekaan Berbahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 7 June 2015 Pukul 20.00

Kemerdekaan Indonesia senantiasa diperingati pada tanggal 17 agustus setiap tahunnya baik di lingkup instansi pemerintahan maupun di pedesaan. Pidato kemerdekaan bahasa sunda di bawah ini salah satu koleksi yang 

Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.27

Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan. Assalamu'alaikum w. w.. Ibu guru anu ku simkuring dipihormat. Teu kalangkung rerencangan sadayana. Langkung ti payun, mangga urang sami-sami muji syukur ka Gusti Nu 

Conto Pidato Sambutan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 10 October 2012 Pukul 14.41

Assalamu'alaikum Wr. Wb. Langkung tipayun, puja urang sanggakeun kanu maha kawasa, puji kanu maha suci, sukur ka Allah Anu Maha Ghofur. Numana manteuna parantos maparin Ni'mat ka urang sadaya, sahingga urang sadaya tiasa 

Teks Pidato Bahasa Sunda Tema : 17 Agustus 1945...

Diterbitkan pada Monday, 20 April 2015 Pukul 8.37

kemarin saya di berikan tugas oleh o\guru dan ternyata di suruh membuat teks pidato versi bahasa sunda ? apa kang dirasa coba kitae bli bisa bahasa sunda (pusing)!!! dan akhirnya saya membuat teks lalu saya translate ke 

Contoh Biantara/pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa 

Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat

Diterbitkan pada Tuesday, 13 August 2013 Pukul 14.00

Selasa, 13 Agustus 2013. Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat. Assalamu'alaikum Ku kituna urang kedah ngajagi kana eta kapercantenan pamarentah ka urang sunda umumna. Mung, aya wae anus 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -