What's New?

perbezaan tabita ori dengan tiruan

Perbezaan Tabita Original Dengan Palsu

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 3.21

PERBEZAAN TABITA ORIGINAL DENGAN PALSU gambar2 di dalam blog ini adalah gambar yang diambil dari kami sendiri.dan telah dikaji dan diselidik tentang perbezaan yang amat ketara.kami hanya membantu 

Peej.burhan: Ciri-ciri Tabita Skincare Palsu

Diterbitkan pada Friday, 25 October 2013 Pukul 7.00

so ni antara ciri-ciri nak bezakan tabita palsu or original. so harap korang lebih jelas lepas ni. tapi kadang susah nak beza. cuma antara ciri-ciri yang sangat obvious beza adalah bag exclusive set tu. n jugak booklet.

White Collar Lady: Tabita Skincare : Tabita Palsu Dari...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 16.37

Ok ..kite tengok ape lagi pihak TABITA PALSU ni dah buat dgn set dorang Sekali Imbas mmg tak nampak beza..kite zoom pic one by one ya.. So perlu diingat yang KIRI FAKE yang KANAN ORIGINAL. Actually Night Cream 

Ciri-ciri Tabita Asli Vs Palsu

Diterbitkan pada Tuesday, 30 July 2013 Pukul 12.56

Com adalah supplier terbesar produk kecantikan Tabita Skin Care, yang sudah bertahun-tahun menjual produk tabita original. Kami juga melayani Perbedaan ada pada cream nya, baik cream siang / malam. Paket Tabita 

White Collar Lady: Latest Update : Tabita...

Diterbitkan pada Sunday, 2 December 2012 Pukul 4.51

tabita original vs fake tabita palsu tabita skincare tabita original. Berkemungkinan sedikit perbezaan tu ada.. Ini adalah official baru release hari ini 31 January 2013 pada jam 8:45 pagi waktu Malaysia.. Without further a due 

Salon Zu'eeda: Perbezaan Tabita Ori Dan Tabita Fake

Diterbitkan pada Tuesday, 24 February 2015 Pukul 4.40

Mulai hari ini mana mana page yang kami dapat trace menjual produk FAKE / TIRUAN / PALSU akan penjual original semua published. Dapatkan yg Ori. Jauhi fake. Saya jual Tabita Ori. 0139584028. Noorzulaidah

Set Tabita Skin Care Original Dan Tiruan

Diterbitkan pada Saturday, 12 October 2013 Pukul 21.32

Set Tabita Skin Care Original dan Tiruan. Salam sejahtera semua…hari ini saya ingin berkongsi maklumat mengenai produk palsu Tabita Skincare yang semakin berleluasa. Ia bukan sahaja dijual murah malah didakwa tulen, beli direct dari 

Promosi Original Desi Damayanti Skincare Cv...

Diterbitkan pada Sunday, 6 July 2014 Pukul 14.00

Bulan ramadhan 2013 ,pengasas tabita ambil inisiatif mengeluarkan pek baru bagi tabita original untuk hapuskan tiruan tabita yang mengaburi mata pengguna tabita. Ini pek baru yang di tukar 2013. Setelah di tukar masih 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -