What's New?

pengijazahan tenaga dalam

Kampus Orang Samar Persaudaraan Lintas Batas

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 14.41

Persaudaraan Lintas Batas Allahu lailaaha illa huwal hayyul qoyyum laa ta’khuzduhu sinatu wala nauum lahuuma fis samaa waatiwama fil ardhi man zdal lazdii yasfa .

Prawis

Diterbitkan pada Friday, 27 May 2016 Pukul 0.49

Antara keunikan lain pada Kaedah Rawatan dan Kursus Rawatan Prawis ini ialah; Tidak perlu menghafal ayat-ayat rukyah. Tidak menggunakan jampi serapah.

Brunei Tempat Banyak Peluang

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 6.59

AlhamdulillahSetelah belajar tenaga dalam, saya berupaya mengawal stress dan semakin yakin pada diri sendiri. Apabila didatangi masalah, jiwa saya tenang dan boleh .

Tendai Membangkitkan Potensi Tenaga Dalam Diri

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2016 Pukul 3.29

Selamat Datang Ke Website KursusTendai.com Jadual Kursus Terdekat : 24 HB APRIL 2016 Ahad. PRESINT 15H PUTRAJAYA. WASSAP TAIP KURSUSTENDAI HANTAR KE 0123969746PENULISAN TESIS, KERTAS CADANGAN, KERTAS KERJA, DAN LAPORAN . disediakan oleh . DR. HAJI RAZAK BIN DALI, P.K.T. (Perunding Ilmu Membaca dan Menulis). Pengertian Tenaga Dalam Pengertian Tenaga Dalam – Pada umumnya masyarakat kurang memahami betul apa yang dimaksud dengan ilmu tenaga dalam. Kesan yang mereka lihat kurang tepat akibat menyamaratak….

Rahsia Raja Pengasih Akademi Tenaga Dalam Aurailahi

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 11.12

Akademi Tenaga Dalam Aurailahi ini diwujudkan adalah semata-mata untuk membantu anda secara alternatif untuk menyelesaikan segala masalah sama ada dari segi kewangan BENGKEL DEBAT FPBU 2015. BENGKEL DEBAT FPBU 2015 Satu Bengkel Debat telah diadakan buat julung kalinya khusus buat para pelajar Tahun 1 Fakulti Pengajian Bahasa Utama .

Politeknik Metro Maximising Education & Training

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 20.32

Konsep. Merupakan sebuah institusi pendidikan dan latihan bagi memenuhi keperluan sosio ekonomi tempatan dan wilayah dalam bidang industri yang berorientasikan .

Kelebihan Surah Al Ikhlas

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 10.29

AlhamdulillahSetelah belajar tenaga dalam, saya berupaya mengawal stress dan semakin yakin pada diri sendiri. Apabila didatangi masalah, jiwa saya tenang dan boleh .

Ciri Pembelajaran : Silat Cekak Pusaka Hanafi

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 16.00

“Kita jangan cepat luntur dalam usaha mencapai matlamat perjuangan. Sekiranya kita tidak berjaya, anak kita akan mencapainya. Jika tidak, cucu kita akan mencapainya..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -