What's New?

pengijazahan tenaga dalam

Hadzrin.com Membangkitkan Potensi Diri

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 8.24

Jutawan Borong Dari China Peluang untuk anda mengetahui kaedah berniaga barang dari China secara OnlineSkop: PTJ: 1) Pengurusan Sumber Manusia dan Perkhidmatan Am: Jabatan Pendaftar: 2) Pengurusan Kewangan: Jabatan Bendahari: 3) Pengurusan Perpustakaan. Assalammualaikum. Siapapun anda, semuanya berpeluang menuntut ilmu para wali Allah asalkan ada kesungguhan dan niat yang suci. Saya buka khusus untuk bulan Ramadhan tahun ini pengijazahan dan gemble….

Prawis

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 20.27

Antara keunikan lain pada Kaedah Rawatan dan Kursus Rawatan Prawis ini ialah; Tidak perlu menghafal ayat-ayat rukyah. Tidak menggunakan jampi serapah. BismillahAkan datang bulan dimana Aktivasi Energi Ilmu Sabdo Alif bisa dilakukan, ialah "Bulan Ramadhan", dimana setelah itu Energinya bisa langsung berguna kapanpun, dimanapun dan dalam kondi….

Doa Mustajab Merupakan Sarana Mencapai Kebahagian Dunia

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 14.15

Doa mustajab adalah tumpuan hidup sehari-hari, hati mereka berbisik, semoga Tuhan memberikan kemudahan serta keberhasilan sebagaimana yang mereka harapkan..

Kampus Orang Samar

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 15.25

ajian ilmu hitam buat lumpuh kan musuh, amalan untu menarik hati Wanta, apa makna yg terkandung dalam ayat yg berbunyi hua yattalattap, at talaq ayat 2 dan 3 menarik .

Penulisan Cadangan Kajian /penyelidikan

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 16.33

PENULISAN TESIS, KERTAS CADANGAN, KERTAS KERJA, DAN LAPORAN . disediakan oleh . DR. HAJI RAZAK BIN DALI, P.K.T. (Perunding Ilmu Membaca dan Menulis).

Rahsia Raja Pengasih

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 14.15

Akademi Tenaga Dalam Aurailahi ini diwujudkan adalah semata-mata untuk membantu anda secara alternatif untuk menyelesaikan segala masalah sama ada dari segi kewangan Bengkel Kecemerlangan Akademik dan Majlis Anugerah Dekan FPBU 2016. Nilai, 26 April 2015 – Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU) telah menganjurkan Bengkel . HIZIB HIKMAH adalah salah satu kunci rahasia hikmah, pembuka daya batin, titik latifah dan cakra-cakra tubuh. Amalan jenis hizib biasanya panjang, namun Hizib hikmah ini berbeda, karena amalannya pend….

Kelebihan Membaca Surah Yasin Setiap Pagi

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 6.00

Rasulullah S.A.W telah bersabda yang bermaksud : “Bacalah surah Yasin kerana ia mengandungi keberkatan.” Iaitu :-1. Apabila orang lapar membaca surah Yassin , ia . Habib Mujtaba bersama dengan Abu MUDI.mudimesra.com | Salah seorang Ulama muda Indonesia asal Palembang yang kini menjadi salah satu tenaga pengajar di Darul Musthafa, Tarim, Hadramaut, Yaman, Habib M….

Program Pace Uum

Diterbitkan pada Sunday, 19 June 2016 Pukul 15.17

PACE menyediakan Pendidikan jarak jauh, Program kerjasama dalam dan luar negara dengan kemudahan pengajaran yang lengkap serta tenaga pengajar yang berpengetahuan dan . Pusat Pengajian Maahad Ihya Ulumiddin telah beroperasi sejak tahun 2005.  Maahad Ihya Ulumiddin, Mengkuang Titi adalah Pusat Pengajian Talaqqi Kitab Turath dan Kajian Manuskrip karangan ulama Islam kh….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -