What's New?

pengertian dongeng pieunteungeun

Dongéng - Wikipédia

Diterbitkan pada Saturday, 13 February 2016 Pukul 21.22

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -