What's New?

pengertian dongeng pieunteungeun

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 12.00

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -