pengertian dongeng pieunteungeun

Sasakala Cika-cika :: Dongeng

Diterbitkan pada Monday, 17 September 2012 Pukul 0.25

Sasakala Cika-cika :: dongeng, neundeun beja keur bejakeuneun.

Sasakala Situ Bagendit :: Dongéng

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 8.18

Sasakala Situ Bagendit :: Dongéng, neundeun beja keur bejakeuneun.

Dongeng Sasakala Sangkuriang (legenda Tangkuban...

Diterbitkan pada Friday, 15 February 2008 Pukul 4.00

dongeng Sasakala Sangkuriang (Legenda Tangkuban Perahu). Posted on 11.29 by Wisata Lembang. Alkisah pada jaman dahulu kala ada sebuah kerajaan di jawa barat yang dipimpin oleh seorang raja. Raja memiliki seorang putri yang 

Sasakala Heulang Ngahakan Hayam :: Dongeng

Diterbitkan pada Tuesday, 11 September 2012 Pukul 0.18

Baheula aya dua sobat nya éta heulang jeung hayam jago. Duanana nyobat pisan, tara pahiri-hiri sok silah tulungan. Unggal poé ogé manéhna sok babarengan néangan hakaneun. Dina hiji poé, nalika keur néangan 

Sasakala Lembur Maronggé :: Dongeng

Diterbitkan pada Sunday, 15 July 2012 Pukul 2.25

Sasakala Lembur Maronggé :: dongeng, neundeun beja keur bejakeuneun.

Visit Sukabumi: Dongeng Sasakala Surade

Diterbitkan pada Friday, 11 May 2012 Pukul 23.16

Visit Sukabumi - dongeng Sasakala Surade Sakiduleun kota Sukabumi aya hiji tempat anu rada kajojo ku jalma – jalma anu resep pelesiran. Eta tempat teh ngarana nyaeta SURADE. Reana jalma nu datang ka eta tempat ku sabab genah tur 

Sasakala Kungkang :: Dongeng

Diterbitkan pada Saturday, 28 April 2012 Pukul 23.55

Sasakala Kungkang :: dongeng, neundeun beja keur bejakeuneun.

Pengertian Dongeng Dan Jenis Dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 23.35

pengertian dongeng dan Jenis dongeng | dongeng adalah cerita khayalan atau cerita yang tidak benar-benar terjadi. dongeng biasanya bersifat menghibur dan mengandung nilai pendidikan. dongeng adalah cerita yang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X