What's New?

pengertian dongeng pieunteungeun

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 2.20

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -