What's New?

pengertian dongeng pieunteungeun

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 3.35

Wangenan. Dongéng nyaéta carita anu teu asup akal jeung teu kajadian, biasana osok nyaritakeun kajadian-kajadian jaman baheula. Numutkeun kamus dongéng téh babad .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -