What's New?

pengertian dongeng pieunteungeun

Dongéng

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 7.47

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -