pengertian dongeng pieunteungeun

Sasakala Situ Cileunca

Diterbitkan pada Monday, 11 August 2014 Pukul 23.32

Cerita Legenda - dongeng Sasakala Situ Cileunca - Daerah Wisata Pangalengan Jawa Barat.

Astrie Collections: Dongeng

Diterbitkan pada Saturday, 9 October 2010 Pukul 14.49

Contona: pangeran kornel. dongeng pieunteungeun dongeng pieunteungeun didieu nyaeta dongeng anu eusina mangrupa tuladan pikeun manusa. Bisa dongeng sasatoan, dongeng jalma biasa, jeung sajabana.

Cu Wijaya: Dongeng Sasakala

Diterbitkan pada Tuesday, 21 February 2012 Pukul 22.48

dongeng Sasakala. SASAKALA CURUG CIMANINTIN Kacaritakeun dihiji lembur nu ayeuna katelah Cikasungka di daerah Salopa nu masih ka asup wewengkon Kabupaten Tasikmalaya. Baheula nu ngababakan eta lembur 

Dongeng Sasakala Sangkuriang (legenda Tangkuban...

Diterbitkan pada Friday, 15 February 2008 Pukul 4.00

dongeng Sasakala Sangkuriang (Legenda Tangkuban Perahu). Posted on 11.29 by Wisata Lembang. Alkisah pada jaman dahulu kala ada sebuah kerajaan di jawa barat yang dipimpin oleh seorang raja. Raja memiliki seorang putri yang 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda, Sasakala Situ Bageundit...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.27

Contoh dongeng bahasa sunda, sasakala situ bageundit. Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nyaéta Situ Bagendit. Cék sasakala mah, éta Situ Bagendit téh asal-muasalna kieu: Baheula, aya hiji randa 

Visit Sukabumi: Dongeng Sasakala Surade

Diterbitkan pada Friday, 11 May 2012 Pukul 23.16

Visit Sukabumi - dongeng Sasakala Surade Sakiduleun kota Sukabumi aya hiji tempat anu rada kajojo ku jalma – jalma anu resep pelesiran. Eta tempat teh ngarana nyaeta SURADE. Reana jalma nu datang ka eta tempat ku sabab genah tur 

Pengertian Dongeng Dan Jenis Dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 23.35

pengertian dongeng dan Jenis dongeng | dongeng adalah cerita khayalan atau cerita yang tidak benar-benar terjadi. dongeng biasanya bersifat menghibur dan mengandung nilai pendidikan. dongeng adalah cerita yang 

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.46

dongeng sasakala (legenda) nyaeta dongeng anu eusina nyaritakeun asal muasal kajadian hiji tempat, barang, sasatoan atawa tutuwuhan. Contona dongeng Para Nabi/Wali; dongeng pieunteungeun; dongeng Pamuk.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X