What's New?

pengedar tabita original

Tabita Skincare Original ( Autorized Dealer ): Special...

Diterbitkan pada Friday, 21 December 2012 Pukul 19.09

Kami merupakan wakil pengedar rasmi Tabita dan hanya menjual produk Tabita yang dijamin keasliannya. Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan, sila hubungi : Leynee 0145569656 (Sms / Whatssapp )

White Collar Lady: Cerita Sana Sini :pengasas Tabita...

Diterbitkan pada Wednesday, 16 October 2013 Pukul 23.53

So hari ni ..cerita yang agak lain daripada post sebelum ini..iaitu tentang pengasas Tabita Skincare.. Ibu Dey Damayanti dan salah seorang pengedar sah dan rasmi Puan Indrawati Rahman..which is my lovely distributor (mmuah2..=) ). So ..I mulakan dengan Ibu Desy ya..seperti yang uols tau..nama pengasas Tabita Skincare yang benar..asli..original..authentic..sohih..sah.. takdak tipu2 cetak rompak ialah Ibu Desy Damayanti Beliau berasal dari Bintaro, Jakarta, 

Tabita Skincare Original ( Autorized Dealer ): Produk...

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 9.11

Di Indonesia sendiri, lambakan tabita palsu dijual pada harga yang rendah dan boleh menimbulkan kekeliruan kerana pembungkusannya yang hampir sama dengan tabita asli. Di pekan Jakarta, tabita palsu (paket exclusive) dijual di tepi kaki lima atau pasar biasa "PASTIKAN TABITA MILIK ANDA JELAS KEASLIANNYA!!!!!." Kami merupakan wakil pengedar rasmi Tabita dan hanya menjual produk Tabita yang dijamin keasliannya. Untuk sebarang pertanyaan dan 

Tabita Skin Care

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 10.50

Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Setiap vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin PASTI PUASHATI TAPI PASTIKAN ORIGINAL.

Tabita Skincare Original ( Autorized Dealer ): Set...

Diterbitkan pada Sunday, 23 December 2012 Pukul 15.37

Kami merupakan wakil pengedar rasmi Tabita dan hanya menjual produk Tabita yang dijamin keasliannya. Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan, sila hubungi : Leynee 0145569656 (Sms / Whatssapp )

Tabita Skincare Original ( Autorized Dealer ): Eye Cream...

Diterbitkan pada Friday, 21 December 2012 Pukul 19.08

Digunakan di sekitar lingkaran bawah dan kelopak mata. Kami merupakan wakil pengedar rasmi Tabita dan hanya menjual produk Tabita yang dijamin keasliannya. Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan, sila hubungi :

Latest Update : Tabita Skincare Original (pembuktian...

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 6.13

This morning I just nak post something yang amat pentingyang I harap akan menamatkan spekulasi yang bukan2 tentang Tabita Skincare yang I jual.. As u all know, pengedar sah saya Watie Rahman.. Baru-baru ini beliau 

Tabita Skincare Update : Tempias Peniaga Set Palsu..

Diterbitkan pada Monday, 25 August 2014 Pukul 14.18

Trial set lama yg saya jual adalah original trial set packaging baru juga adalah original..penambahbaikan kerana nisa dan pengedar mengambil kira feedback dr customer..jd kita laburkan modal utk packaging lebih baik.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -