What's New?

pengalaman pengguna tabita skin care

Foto-foto Krim Pemutih Wajah Berbahaya

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 15.27

Berikut adalah foto-foto dari krim pemutih wajah berbahaya yang banyak dijual di online shop, facebook, tokobagus, kaskus, dsb. Krim-krim berbahaya ini berkedok .

Memang Ada Mercury! Wanita Ini Dedah Bahaya Local Beauty

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 10.55

wanita ini dedah bahaya produk kecantikan tempatan yang mengandungi mercury dan dijual dgn harga mahal.

Tabita Skincare Original Di Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2016 Pukul 2.53

Persoalannya kenapa? For sure sebab hasilnya yang sangat bagus.. Barang tak bagus, mesti kejap je famouskan.. Tapi Tabita skin care ni dah 6 tahun di Malaysia dan Jejaka maskulin diluar sana mesti mengalami masalah memilih pencuci muka terbaik untuk kaum lelaki bukan? Ini tidak termasuk kaum lelaki yang tak payah pakai pencuci . Daftar Harga Tablet PC Advan Murah Terbaru 2015 di. Daftar harga Tablet PC Advan baru dan bekas termurah 2015 di Indonesia. Belanja online, perbandingan harga, review, info peringkat Tablet PC untuk m….

Bits Best: Tutorial Cara Buat Bunga Tangan

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 17.29

BitsBest said haaaaa terkesima kejap i tau GB :D hihihi just joking. yup i agreed with u.. ala GB kalo kita tempah kt org, org tu dulu pon dia cuba2 DIY jugak .

Kisah Benar! Bahaya Collagen Plus Vitamin E

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 23.06

!Assalamualaikum! Bismillahiramanirahim.mula-mula sekali aku nak mintak maaf kepada perniaga produk Collagen Plus Vitamin E, entry aku ni bukan nak tutup periuk .

Fyna Here!: Cara Hilangkan Jerawat Yang Teruk Dalam Masa 1

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 6.32

my skin tak flawless..ada banyak pores but fyna paling tak suka bila naik jerawat..nampak timbul2 memang buruk plus jerawat timbul memang tak boleh hide dengan any .

Bits Best: Tutorial Membuat Gubahan Hantaran Bunga Segar

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 21.40

BitsBest said hi liesa better sehari sebelum majlis awk gubah..nanti just nice gubahan hantaran bunga awk tu. tips : ok utk makluman, BB beli bunga tu ari khamis .

Manja Kaseh Testimoni Zara Beauty Shoppe

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 17.43

Manja Kaseh perisa Cocoa diperkenalkan selain daripada yang berperisa Kopi Arabica kerana ada pengguna yang tidak boleh meminum kafein kerana masalah sakit kepala Dear Mbak Rina, Saya Marry Harsiyonti Amin seorang dokter.Saya ikut menyimak blognya mbak Rina yg Tukang obat bersahaja. Saya prihatin dg semakin banyaknya penjual .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -