What's New?

pengalaman pengguna tabita skin care

Fyna Here!

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 5.34

at 1st masa tengak femes mascara ni..and diorang kata ni fibre mascara and fyna pun dah pernah merasai pengalaman fibre mascara ni and i hate it! 1st sebab ianya .

Kisah Benar! Bahaya Collagen Plus Vitamin E

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 9.26

!Assalamualaikum! Bismillahiramanirahim.mula-mula sekali aku nak mintak maaf kepada perniaga produk Collagen Plus Vitamin E, entry aku ni bukan nak tutup periuk Jejaka maskulin diluar sana mesti mengalami masalah memilih pencuci muka terbaik untuk kaum lelaki bukan? Ini tidak termasuk kaum lelaki yang tak payah pakai pencuci .

Foto-foto Krim Pemutih Wajah Berbahaya

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 5.59

Berikut adalah foto-foto dari krim pemutih wajah berbahaya yang banyak dijual di online shop, facebook, tokobagus, kaskus, dsb. Krim-krim berbahaya ini berkedok .

Zara Beauty Shoppe

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 22.49

Babies Blink Platinum 5 in 1 ialah produk ekslusive terbaru yang dikeluarkan oleh Lyanaz Beauty Care. Dengan formulasi classic 2012 babies blink telah mendapat .

Bits Best: Tutorial Membuat Gubahan Hantaran Bunga Segar

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 21.36

BitsBest said hi liesa better sehari sebelum majlis awk gubah..nanti just nice gubahan hantaran bunga awk tu. tips : ok utk makluman, BB beli bunga tu ari khamis .

Fyna Here!: Cara Hilangkan Jerawat Yang Teruk Dalam Masa 1

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 18.59

my skin tak flawless..ada banyak pores but fyna paling tak suka bila naik jerawat..nampak timbul2 memang buruk plus jerawat timbul memang tak boleh hide dengan any Produk terbarunya yang bakal dikeluarkan, antaranya Slim Fix dan Magic Crystal Whitening di bawah rangkaian Saleha Health and Beauty mempuyai kelulusan Kementerian .

Manja Kaseh Testimoni

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 3.34

Manja Kaseh perisa Cocoa diperkenalkan selain daripada yang berperisa Kopi Arabica kerana ada pengguna yang tidak boleh meminum kafein kerana masalah sakit kepala .

Bits Best: Hiasan Ruang Tamu Rumah Bb

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 6.30

Amir renovation said Assalam tuan/puan. Sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Matikan AdBlock dan refresh halaman untuk menutup overlay ini.