What's New?

pembawa acara dina resepsi pernikahan versi sunda sunda

Nata Acara Panganten Versi 1

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 1.48

PANATA ACARA SUNDA. 1 . NALIKA PANGANTEN PARANTOS NGABARIS. Tawis bingah tanpa tanding , nu dianti ti bihari kiwari cunduk sumping . kalayan asmana kulawarga bapa …… miwah ibu ….. ngahaturkeun AHLAN WA SAHLAN akad nikah anu baris dilaksanakeun di …….. , ka calon panganten pameget kairing ingkang rama , sumangga dihaturanan . salajengna ka sadaya kasepuhan anu seja nyakseni sumangga dihaturanan linggih dina tempat anu 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Rengrengan Kulawarga Calon Panganten Istri parantos siap kalayan merenah payuneun Rombongan Calon Panganten Pameget, diandeg heula di payuneun bumi. Iber Pidato ti MC : Ka rombongan pipanganteneun pameget, pamugi kersa 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 28 August 2010 Pukul 3.43

Alhamdulillah kalayan rahmat Allah anu Agung urang sadaya parantos tiasa riung mungpulung, anging takdir ti Ilahi, urang tiasa silaturahmi dina ieu wanci anu mustari, pangersa Allah anu maha Kawasa, tepang rasa, 

Naskah Mc (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 20 November 2012 Pukul 3.24

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna. Sim kuring neda widi 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.49

Contoh Teks MC Pernikahan dalam Bahasa Sunda . Ibu-ibu, Bapa-bapa miwah para wargi hormateun simkuring, rupina rundayan acara ti munggaran dugi ka akhir parantos rengse dipedar kalayan aya dina kalancaran.

Pernikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 5 January 2010 Pukul 8.00

Pernikahan Adat Sunda rangkaian acaranya di mulai dari pembicaraan orang tua dari pihak kedua mempelai sampai acara yang dinamakan: muka panto (buka pintu). Bagi banyak orang Sunda, tahap-tahap proses adat pernikahan wajib 

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 5.27

Teks Pembawa Acara (MC) Resepsi Pernikahan Bahasa Sunda Bagi yang ingin mencoba menjadi seorang MC, pada Artikel kali ini saya akan berbagi teks sederhana untuk MC resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. Teks kali ini merupakan acara . hatur nuhun kang, ngabantos pisan kana teks protokolna.. asa mobok manggih gorowong.. margina dinteun enjing teh abdi dipiwarang janteun protokol dina nikahan pun rayi.. hatur nuhun pisan.. Reply · Like.

Putrasunda: Pernikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 24 January 2014 Pukul 9.47

Pernikahan Adat Sunda. Upacara pernikahan adalah upacara adat yang diselenggarakan dalam rangka menyambut peristiwa pernikahan.Pernikahan sebagai peristiwa penting bagi manusia dirasa perlu disakralkan dan dikenang sehingga perlu ada upacaranya.Karena Adapun rangkaian acaranya dapat dilihat berikut ini : 1 . Upacara ini dilaksanakan sehari sebelum resepsi pernikahan, sebagai simbol lepasnya tanggung jawab orang tua calon pengantin.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -