pawarta basa jawa

Contoh Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 3 October 2013 Pukul 11.57

Contoh pawarta basa jawa. Posted by : rinaldy hening Kamis, 03 Oktober 2013. pawarta basa jawa. Kula rinaldy hening setiyawan,nglapiraken saking andhang pangrenan.dinten wingi wonten ing andhang pangrenan,wonten acara “debat 

Pengertian Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 18.57

pawarta / Berita Kedadeyan kang nembe dumadi ana ing sawijining papan panggonan kang isih dadi rerasaning wong akeh. tuladha mediya pawarta: TV, Radio, kalawarti= koran, ariwarti= majalah Unsur -

Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 23.41

Assalamualaikum Wr. Wb. Wilujeng para pamiyarsa, pawarta dinten menika surya kaping 19 Januari 2013. Pinanggih malih kaliyan kita, Amiirah Putri lan Dhia Sasmita kagiyaraken saking Smaracatur On Air Surakarta.

Pawarta Bahasa Jawa: Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 14 January 2014 Pukul 11.08

Durung suwe iki pancen wis tau dikabarake yen akeh montor mabur sing padha nemahi kacilakan ing mancanegara utawa ing Indonesia. Durung ana rong sasi kabar mau, lha kok kasusul maneh kedadeyan montor mabur 

Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 5 June 2013 Pukul 17.51

Artikel ini membahas lengkap seputar sekolah silahkan gabung dikolom komentar untuk ikut membahas pawarta basa jawa ini Berikut adalah Contoh pawarta bawa jawa atau teks pawarta basa jawa yang bisa kamu jadikan 

Dany Pagutan: Pawarta Basa Jawa Terbaru Di Jawa

Diterbitkan pada Monday, 18 August 2014 Pukul 14.44

Bantul,.jogjatv.tv – Ing taun 70-an, krupuk pohung, ingkang namanipun krupuk abang putih, mujudaken nyamikan ingkang mirunggan. Sinaosa bahan bakunipun glepung tapioka lan cara ngocalipun prsaja, ananging 

Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 25 May 2014 Pukul 8.48

Candi ini didirikan pada tahun 760 Masehi yang diperkirakan menjadi tertua di jawa Timur.Candi ini di temukan oleh Maureen Brecher, Seorang yang berasal dari Belanda. Awal di temukan Candi ini tertimbun oleh tanah 

Contoh Pawarta (bahasa Jawa)

Diterbitkan pada Wednesday, 12 June 2013 Pukul 14.00

Tim pembebasan tanah proyek rel ganda Kabupaten Kendal, jawa Tengah, nemahi perkawis. Ingkang dados sebab, wonten warga ingkang nyuwun gantos rugi tanah kanthi regi inggil, inggih punika ngantos 10 juta per 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X