What's New?

pawarta basa jawa

Pawarta Basa Jawa Kobongan

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 0.58

Pamirso pawarta basa jawa, Kiro-kiro sekitar sepuluh hektar alas wek e dinas perhutani ana ing kabupaten probolinggo jawa timur kobong. Geni dibedik asale saka tangan gratil manungsa sing mbuwang tegesan rokok ana 

(3) Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 14 February 2015 Pukul 6.28

Pawarta Basa Jawa. Panggung seni seribu bunga ing TBS. Kurang luwih 30 pepathan kesenian saka maneka warna tlatah ing jateng lan yogyakata sumadya ngramekake “Taman Budaya Jawa Tengah” utawa “Taman 

Pawarta Basa Jawa, Aplikasi Aksara Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 1.00

Katuraken pawarta basa jawa, para pamirso aksara jawa ngrupikaken salah satunggal warisan budaya leluhur ingkang badhe punah yen mboten dipunpelajari. Kanggo nyegah kepunahan aksara jawa, pamerentah Daerah Istimewa 

Basa Jawa: Pawarta Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 17 February 2015 Pukul 15.14

PAWARTA BAHASA JAWA. Minggu ngarep, KNKT Mbubarne Pambuka pencarian AirAsia QZ8501 Ketua Komite Nasional Keselamatan Transportasi (KNKT) Tatang Kurniadi ngomong, sabanjuré minggu ngarep wis 

Pawarta Bahasa Jawa Terbaru 2015

Diterbitkan pada Tuesday, 17 March 2015 Pukul 8.21

Sugeng enjing sedulur, Bertemu lagi bersama kumpulan cerita bahasa jawa. Pada kesempatan ini sebuah pawarta bahasa jawa terabaru 2015 tentang pendidikan akan disampaikan oleh seorang presenter kesayangan kita semua, siapa 

Pawarta Bahasa Jawa Pendidikan

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 18.26

Pawarta basa jawa pendidikan. Para pamiyarsa, ngaturaken wilujeng ing dalu menika. Pinanggih malih kaliyan kula, Sutrisna Mahardika ing pawarta basa jawa. Pawartos sepisan menika dugi saking dinas pendidikan sakjengkape badhe 

Pawarta Basa Jawa Maulid Nabi Muhammad

Diterbitkan pada Thursday, 6 November 2014 Pukul 18.39

Iringan rebana lan syair-syair jawa kaliyan salawat kang dipimpin Habib Syech Qodir Asegaf narik kawigaten warga dingge hanyut kanggo nglantunaken salawat Nabi. Tradisi Maulid Nabi dilaksanakake kaliyan masyarakat 

Pawarta Basa Jawa Banjir

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 18.15

Pawarta basa jawa banjir "Banjir kiro-kiro 20 sentimeter ketuke 150 sentimeter ngantos 15 meter saking lambe lepen," ngendikan piyambakipun dhateng wartawan, Kemis songolas (19) Februari 2015. pawarta-basa-jawa-banjir.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.