Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

pawarta basa jawa

​tugas Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 7 November 2017 Pukul 0.22

MPLSPDBSMK N 2 YOGYAKARTA Kanggo mbentuk jiwa sing berkarakter, berbudaya luhur, mulya, lanpancasila. Tema iki minangka acara tahunan sing dianakake dening SMK Negeri 2 Yogyakarta kanthi kerjasama….

Soal-soal Bahasa Jawa Smk Kelas X

Diterbitkan pada Monday, 13 November 2017 Pukul 12.59

A. Wenehana tandha ping (X) ing aksara a, b, c, d utawa e ing wangsulan kang bener ! WARA-WARA Wara-wara menika dipun giyaraken saking Panitia Aben Kawasisan Rumpun Basa Jawa SMK, Konjuk dhumateng p….

Volcanoes And Volcanology

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Kilauea Mount Etna Mount Yasur Mount Nyiragongo and Nyamuragira Piton de la Fournaise Erta Ale. Pawarta Bahasa Jawa 5W 1H 2017 Contoh Berita Basa Jawi Tuladha Pitakon Pertanyaan dan Jawaban Lengkap. Contoh kumpulan pawarta basa jawa beserta pertanyaan 5w 1h terbaru, pawartos teranyar singkat, pa….

Soal Ulangan Tengah Semester Kelas X Sma

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 7.50

I.       Ing ngisor iki ana wangsulan kang bener, pilihen!1.      Cacahing wandha (suku kata) saben sagatra jenenge a.       Guru gatra                                           d. Guru sastra b.  ….

Soal Dan Jawaban Uas Bahasa Jawa Kelas Xi Semester 1

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 10.55

SOAL BAHASA JAWA KELAS XII.     Pilihen salah siji wangsulan kang kokanggep bener, kanthi nyorek (X) ana ing wangsulan kang kokanggep bener!1.       Nuwun,Dhumateng panjenenganipun Bapak Kepal….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -