What's New?

pawarta basa jawa

Volcanoes And Volcanology

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Kilauea Mount Etna Mount Yasur Mount Nyiragongo and Nyamuragira Piton de la Fournaise Erta Ale. Pawarta Bahasa Jawa 5W 1H 2017 Contoh Berita Basa Jawi Tuladha Pitakon Pertanyaan dan Jawaban Lengkap. Contoh kumpulan pawarta basa jawa beserta pertanyaan 5w 1h terbaru, pawartos teranyar singkat, pa….

Soal-soal Bahasa Jawa Smk Kelas X

Diterbitkan pada Monday, 13 November 2017 Pukul 12.59

A. Wenehana tandha ping (X) ing aksara a, b, c, d utawa e ing wangsulan kang bener ! WARA-WARA Wara-wara menika dipun giyaraken saking Panitia Aben Kawasisan Rumpun Basa Jawa SMK, Konjuk dhumateng p….

Soal Dan Jawaban Uas Bahasa Jawa Kelas Xi Semester 1

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 10.55

SOAL BAHASA JAWA KELAS XII.     Pilihen salah siji wangsulan kang kokanggep bener, kanthi nyorek (X) ana ing wangsulan kang kokanggep bener!1.       Nuwun,Dhumateng panjenenganipun Bapak Kepal….

Soal Ulangan Tengah Semester Kelas X Sma

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 7.50

I.       Ing ngisor iki ana wangsulan kang bener, pilihen!1.      Cacahing wandha (suku kata) saben sagatra jenenge a.       Guru gatra                                           d. Guru sastra b.  ….

‚Äčtugas Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 7 November 2017 Pukul 0.22

MPLSPDBSMK N 2 YOGYAKARTA Kanggo mbentuk jiwa sing berkarakter, berbudaya luhur, mulya, lanpancasila. Tema iki minangka acara tahunan sing dianakake dening SMK Negeri 2 Yogyakarta kanthi kerjasama….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -