What's New?

pawarta basa jawa

Pawarta Basa Jawa Siswa Sd Melu Try Out Hut...

Diterbitkan pada Sunday, 12 April 2015 Pukul 14.00

Ngantos kala Pawarta Basa Jawa Siswa SD Melu Try Out HUT Kedaulatan Rakyat niki disebarake, para siswa SD kang nderek try out taksih nyamleng nggarap soal ingkang dijadwalkan ngantos sekitar jam 12.00 WIB.

Pawarta Bahasa Jawa Pendidikan

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 18.26

Pawarta basa jawa pendidikan. Para pamiyarsa, ngaturaken wilujeng ing dalu menika. Pinanggih malih kaliyan kula, Sutrisna Mahardika ing pawarta basa jawa. Pawartos sepisan menika dugi saking dinas pendidikan sakjengkape badhe 

Pawarta Bahasa Jawa Terbaru 2015

Diterbitkan pada Tuesday, 17 March 2015 Pukul 8.18

Sugeng enjing sedulur, Bertemu lagi bersama kumpulan cerita bahasa jawa. Pada kesempatan ini sebuah pawarta bahasa jawa terabaru 2015 tentang pendidikan akan disampaikan oleh seorang presenter kesayangan kita semua, siapa 

(3) Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 14 February 2015 Pukul 6.28

Pawarta Basa Jawa. Panggung seni seribu bunga ing TBS. Kurang luwih 30 pepathan kesenian saka maneka warna tlatah ing jateng lan yogyakata sumadya ngramekake “Taman Budaya Jawa Tengah” utawa “Taman 

Pawarta Basa Jawa Banjir

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 18.15

Pawarta basa jawa banjir "Banjir kiro-kiro 20 sentimeter ketuke 150 sentimeter ngantos 15 meter saking lambe lepen," ngendikan piyambakipun dhateng wartawan, Kemis songolas (19) Februari 2015. pawarta-basa-jawa-banjir.

Eva Aprilia Ardiyanti: Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 26 November 2014 Pukul 20.54

Para pemirsa, tasih kaliyan kula Mirta Hanindya Resanti ing acara pawarta enjang punika. Salajengipun injih punika pawarta saking kutha Grobogan injih babagan 'Maulid Nabi Muhammad'. Sumangga kita simak 

Pawarta Basa Jawa Kobongan

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 0.58

Pamirso pawarta basa jawa, Kiro-kiro sekitar sepuluh hektar alas wek e dinas perhutani ana ing kabupaten probolinggo jawa timur kobong. Geni dibedik asale saka tangan gratil manungsa sing mbuwang tegesan rokok ana 

Pawarta Basa Jawa, Aplikasi Aksara Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 1 March 2015 Pukul 1.00

Katuraken pawarta basa jawa, para pamirso aksara jawa ngrupikaken salah satunggal warisan budaya leluhur ingkang badhe punah yen mboten dipunpelajari. Kanggo nyegah kepunahan aksara jawa, pamerentah Daerah Istimewa 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -