pawarta bahasa jawa 2012 lan 5w 1h

Feyzone Contoh Pawarta Basa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 1 August 2010 Pukul 11.28

CONTOH pawarta BASA jawa KACILAKAN MONTOR MABUR ING MAGETAN Durung suwe iki pancen wis tau Miturut pawarta saka layang kabar lan tivi montor mabur kasebut budhal saka pangkalan Lapangan Udara Halim Perdanakusuma Jakarta lan arep tumuju dhaerah Biak Papua Nanging durung nganti tekan papan kang tumuju lan nalika arep Anonim 27 Januari 2012 12 32 mbak ga ada pawarta yang menggunakan bahasa jawa krama eeaaaa

Cariyos Berita Krama Inggil 5w 1h Gils Blog Katon Gilang

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 15.48

Tanggal 12 Oktober 2012 Wekdal 22 30 WIB Pranata Cara Jeremy Teti 5w 1h What Gaman lan Ganja Dipuntemoaken Wonten Kampus UNM Who Petugas Gabungan Pihak Polisi Pihak Kampus Mahasiswa UNM When Jumat 12 Oktober 2012 Where Kampus UNM dan Parang Tambung Sulawesi Terimakasih berita bahasa jawa nya sangat membantu tugas saya BalasHapus Anonim 22 Januari 2014 19 16 Makasih sangggat membantu sekali Balas

I Think My Life Pawarta Lan Tuladhane Ten Boso Jowo

Diterbitkan pada Monday, 15 July 2013 Pukul 14.05

pawarta lan Tuladhane ten Boso Jowo Berita dan Contohnya di dalam bahasa jawa News and Example in Javanese pawarta lan Dene sing kalebu awake pawarta yaiku kanthi wujud 5w 1h yaiku Apa what apa

Contoh Berita Dalam Bahasa Jawa Terlengkap Wd Blog

Diterbitkan pada Friday, 5 October 2012 Pukul 1.00

Bagi sobat yang lagi bikin tugas membuat berita dalam bahasa jawa silahkan pakai contoh berita dalam bahasa jawa berikut ini untuk pedoman teman2 untuk membuat berita dalam bahasa jawa Suharjono HK Spd Unggul ing pilkades

Contoh Berita Yang Mengandung Unsur 5w 1h

Diterbitkan pada Sunday, 31 March 2013 Pukul 21.25

Dukungan politis diberikan Komisi VI DPR terhadap kehadiran mobil Esemka yang merupakan produk siswa siswa SMK bekerja sama dengan usaha kecil menengah UKM awal akhir Januari 2012 Mobil ini telah Unsur 5w 1h pada berita What Apa yg diberitakan Mobil Esemka Ciptakan Lapangan Kerja Where Dimana diperkenalkan mobil Esemka tersebut di Solo jawa Tengah When Kapan kehadiran mobil Esemka Awal akhir Januari 2012

Contoh Pawarta Bahasa Jawa Miftakh Blog

Diterbitkan pada Sunday, 10 February 2013 Pukul 10.47

CONTOH pawarta bahasa jawa semoga bermanfaat bagi teman teman semua Sinaosa bahan bakunipun glepung tapioka lan cara ngocalipun prsaja ananging krupuk punika sakelangkung miraos boten kawon kaliyan krupuk damelan pabrik Ananging awit pangrembakaning jaman siswa untuk akhirnya dapat lulus dalam UN 2013 SKL UN 2013 yang digodok pada bulan Oktober 2012 ini katanya akan segera disosialisasikan ke kalangan pendidikan

Contoh Laporan Pawarta Berita Bahasa Jawa Dfriends

Diterbitkan pada Tuesday, 13 November 2012 Pukul 14.15

Ancas tujuan Ngudi katrangan bab isine pawarta sing dirungokake lan surasa baku sing ana ing pawarta Dina tanggal anggone ngrungokake Rebo Wage 11 Januari 2012 Pk 20 30 WIB TV jeneng siaran TATV Kabar

Pawarta Basa Jawa _helda Blog

Diterbitkan pada Sunday, 17 March 2013 Pukul 3.32

Contoh pawarta bawa jawa teks pawarta basa jawa kumpulan pawarta basa jawa pawarta basa jawa banjir pawarta basa jawa gunung merapi pawarta basa jawa krama alus berita basa jawa pawarta basa jawa 2013 Gunungkidul Dungkap Dinten Riyaya Nyepi warsa enggal Saka 1935 tanggal 12 Maret benjing atusan Umat Hindu saking wewengkon Ngayogyakarta lan sakiwa tengenipun nindakaken upacara Melasti ing Pesisir Ngobaran Gunungkidul Ancasing upacara

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X