What's New?

panata acara

Sunda: Conto Janten Panata Acara Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Sunday, 31 January 2016 Pukul 19.57

Acara : Serah Terima sareng Akad Nikah Panganten Ku : Alimudin, S.Pd.I Runtuyan acara: 1.Bubuka 2.Ngaosken ayat suci Al-Qur’an 3.Sholawat Nabi 4.Sambutan/Seserahan.

Melinda Nuraulia: Panata Acara Sono Akbar

Diterbitkan pada Friday, 1 January 2016 Pukul 5.45

Langkung ti payun sumangga urang sanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti nu maha suci , Alhamdulillah ku Rahmat sareng Inayah manten-Na , dina danget ieu urang sadaya.

Panata Acara Sunda Acara Perpisahan Sman 2 Cibinong

Diterbitkan pada Friday, 27 November 2015 Pukul 7.38

Valesia Ananta XII IPA 4. Acara Perpisahan SMAN 2 Cibinong Assalamualaikum Wr. Wb Wilujeng Enjing Hadirin Sadayana Pangersa Bapa pupuhu sakola anu ku sim kuring.

Sundasmanda Sukabumi: Panata Acara (mc)

Diterbitkan pada Sunday, 17 January 2016 Pukul 22.59

Nepangkeun wasta pu Siti Nur Azizah Alumni angkatan 1993. Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara.

Saling Berbagi: Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 16.25

Solawat sinareng salam mugi tetep ngocor ka jungjunan urang, Kangjeng Nabi Muhammad SAW, ka kulawargina, sohabatna, tug dugi ka urang salaku umatna dugi ka dinten kiamah..

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 20.14

Nepangkeun wasta pu Siti Nur Azizah Alumni angkatan 1993. Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara.

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Sunday, 31 January 2016 Pukul 23.04

panata acara. PANATA ACARA. 1. Bubuka. Meletékna srangéngé dipapag ku ricitna sora manuk nu patémbalan jeung papada baturna. Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu. Asalamu’alaikum Wr. Wb. Bismillah, alhamdulillah, lahaula wala quwwata illa billaah, Sabada simkuring ngahaturkeun salam ka sugri nu hadir, rohmat sareng salam urang haturkeun ka jungjunagan alam Ros…

Panata Acara Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 3 February 2016 Pukul 18.35

Panata Acara Perpisahan Bahasa Sunda dipostkan: 3 February 2016 11.36 - Beberapa artikel berikut ini akan membahas seputar panata acara perpisahan bahasa sunda.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -