What's New?

panata acara

Panata Acara Milangkala Yaspi Bina Bangsa

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 6.09

Minangka bubuka catur, sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadayana anu parantos kersa ngaluuhan ieu acara. Pangutamana ka sesepuh YASPI BINA BANGSA (Drs.H.Abbas.MM) nu ku simkuring di pikahormat, Pupuhu 

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 10 March 2011 Pukul 7.32

PANATA ACARA 1. Bubuka Meletékna srangéngé dipapag ku ricitna sora manuk nu patémbalan jeung papada baturna. Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu maseuhan alam dunya. Samméhna sora hayam jago 

Puisi Cinta Esha: Conto Naskah Panata Acara Pasanggiri...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 13.47

Conto naskah panata acara pasanggiri maca sajak sakabupaten. Assalamualaikum wr.Wb bismillah nu janten pamuka carita,tuturus lakuning hirup banjaran gapuraning bagja sangkan ngangujud insan anu mibanda taqwa

Saling Berbagi: Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Sim kuring ngadeg di payuneun hadirin sadaya wirẻh kapancẻnan salaku panata acara seja ngadugikeun sababaraha acara anu baris kasanggakeun, di antawisna : 1. Bubuka. 2. Maos ayat suci Al-Qur'an dilajeungkeun 

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalamuallaikum. Wr. Wb. Bismillaah Alhamdulillah, washolatu wassalaamu ala rasulillah, muhammadin wa'ala 

Sekar Kedaton: Panata Acara Tema Perpisahan

Diterbitkan pada Sunday, 13 April 2014 Pukul 12.12

panata acara tema perpisahan. Nga-mc euy. Wilujeung enjing para hadirin sadayana. Bapa miwah ibu, hadirin sadaya hormateun sim kuring! Langkung tipayun sumangga urang nyanggakeun puji sareng syukur ka gusti 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Agung Gumelar: Conto Naskah Panata Acara

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 6.44

Conto Naskah Panata Acara. Panata Acara Peringatan Isra Mi'raj di SMAN 27 Bandung. Bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum Wr. Wb. Bapa Yanyan Supriatna salaku Kepala SMAN 27 Bandung anu ku sim kuring 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -