What's New?

panata acara

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Puisi Cinta Esha: Conto Naskah Panata Acara Pasanggiri...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 13.47

Conto naskah panata acara pasanggiri maca sajak sakabupaten. Assalamualaikum wr.Wb bismillah nu janten pamuka carita,tuturus lakuning hirup banjaran gapuraning bagja sangkan ngangujud insan anu mibanda taqwa

Lutfi Gazrien: Panata Calagara

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 6.45

Hadirin anu ku simkuring dipihormat. Dupi runtuyan acara wengi ieu téh nyaéta: 1. Bubuka. 2. Galindengan Ayat Suci Al Qur'an. 3. Hiburan Marawis. 4. Binatara ti pupuhu panata calagara. 5. Dakwah Islamiyah. 6. Do'a. 7.

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalamuallaikum. Wr. Wb. Bismillaah Alhamdulillah, washolatu wassalaamu ala rasulillah, muhammadin wa'ala 

Panata Acara Milangkala Yaspi Bina Bangsa

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 6.09

Minangka bubuka catur, sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadayana anu parantos kersa ngaluuhan ieu acara. Pangutamana ka sesepuh YASPI BINA BANGSA (Drs.H.Abbas.MM) nu ku simkuring di pikahormat, Pupuhu 

Agung Gumelar: Conto Naskah Panata Acara

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 6.44

Conto Naskah Panata Acara. Panata Acara Peringatan Isra Mi'raj di SMAN 27 Bandung. Bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum Wr. Wb. Bapa Yanyan Supriatna salaku Kepala SMAN 27 Bandung anu ku sim kuring 

Nata Acara Panganten Versi 1

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 1.48

PANATA ACARA SUNDA. 1 . NALIKA PANGANTEN PARANTOS NGABARIS. Tawis bingah tanpa tanding , nu dianti ti bihari kiwari cunduk sumping . kalayan asmana kulawarga bapa …… miwah ibu ….. ngahaturkeun 

Saling Berbagi: Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -