panata acara

Conto Janten Panata Acara Serah Terima Akad Nikah Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 8 May 2011 Pukul 20.59

acara Serah Terima sareng Akad Nikah Panganten Ku Alimudin S Pd I Runtuyan acara 1 Bubuka 2 Ngaosken ayat suci Al Quran 3 Sholawat Nabi 4 Sambutan Seserahan ti Pihak Calon Panganten pamaget 5

Panata Acara Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 10 March 2011 Pukul 14.32

panata acara 1 Bubuka Melet kna srang ng dipapag ku ricitna sora manuk nu pat mbalan jeung papada baturna Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu maseuhan alam dunya Samm hna sora hayam jago

Puisi Cinta Esha Conto Naskah Panata Acara Pasanggiri

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 20.47

Conto naskah panata acara pasanggiri maca sajak sakabupaten Assalamualaikum wr Wb bismillah nu janten pamuka carita tuturus lakuning hirup banjaran gapuraning bagja sangkan ngangujud insan anu mibanda taqwa

Saling Berbagi Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda Peringatan Isra Miraj di SMA Mc Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat

Panata Acara Milangkala Yaspi Bina Bangsa Deris

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 13.09

Minangka bubuka catur sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadayana anu parantos kersa ngaluuhan ieu acara Pangutamana ka sesepuh YASPI BINA BANGSA Drs H Abbas MM nu ku simkuring di pikahormat Pupuhu

Panata Acara Tema Perpisahan Sekar Kedaton Blogger

Diterbitkan pada Sunday, 13 April 2014 Pukul 19.12

Bapa miwah ibu hadirin sadaya hormateun sim kuring Langkung tipayun sumangga urang nyanggakeun puji sareng syukur ka gusti nu maha suci Puji syukur ku rahmat sareng inayah manten Na dina danget ieu urang

Dokumen Ilmu Xii Bahasa Sunda Naskah Panata Acara

Diterbitkan pada Thursday, 18 April 2013 Pukul 21.54

XII Bahasa Sunda Naskah panata acara Tepang Taun Maryam nu ka Salapan Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh Pangersa Bapa miwah Ibu salaku kolot Maryam anu ku simkuring

Naskah Panata Acara Mc Bahasa Sunda Siti Nur Azizah

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X