panata acara

Agung Gumelar: Conto Naskah Panata Acara

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.44

Conto Naskah panata acara. panata acara Peringatan Isra Mi'raj di SMAN 27 Bandung. Bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum Wr. Wb. Bapa Yanyan Supriatna salaku Kepala SMAN 27 Bandung anu ku sim kuring 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Conto Janten Panata Acara Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Sunday, 8 May 2011 Pukul 20.59

acara : Serah Terima sareng Akad Nikah Panganten Ku : Alimudin, S.Pd.I Runtuyan acara: 1.Bubuka 2.Ngaosken ayat suci Al-Qur'an 3.Sholawat Nabi 4.Sambutan/Seserahan ti Pihak Calon Panganten pamaget 5.

Saling Berbagi: Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 10 March 2011 Pukul 14.32

panata acara 1. Bubuka Meletékna srangéngé dipapag ku ricitna sora manuk nu patémbalan jeung papada baturna. Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu maseuhan alam dunya. Samméhna sora hayam jago 

Puisi Cinta Esha: Conto Naskah Panata Acara Pasanggiri...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 20.47

Conto naskah panata acara pasanggiri maca sajak sakabupaten. Assalamualaikum wr.Wb bismillah nu janten pamuka carita,tuturus lakuning hirup banjaran gapuraning bagja sangkan ngangujud insan anu mibanda taqwa

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah 

Panata Acara Milangkala Yaspi Bina Bangsa

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 13.09

Minangka bubuka catur, sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadayana anu parantos kersa ngaluuhan ieu acara. Pangutamana ka sesepuh YASPI BINA BANGSA (Drs.H.Abbas.MM) nu ku simkuring di pikahormat, Pupuhu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X