What's New?

panata acara

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Saling Berbagi: Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Panata Acara Milangkala Yaspi Bina Bangsa

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 6.09

Minangka bubuka catur, sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadayana anu parantos kersa ngaluuhan ieu acara. Pangutamana ka sesepuh YASPI BINA BANGSA (Drs.H.Abbas.MM) nu ku simkuring di pikahormat, Pupuhu 

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalamuallaikum. Wr. Wb. Bismillaah Alhamdulillah, washolatu wassalaamu ala rasulillah, muhammadin wa'ala 

Agung Gumelar: Conto Naskah Panata Acara

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 6.44

Conto Naskah Panata Acara. Panata Acara Peringatan Isra Mi'raj di SMAN 27 Bandung. Bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum Wr. Wb. Bapa Yanyan Supriatna salaku Kepala SMAN 27 Bandung anu ku sim kuring 

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 10 March 2011 Pukul 7.32

PANATA ACARA 1. Bubuka Meletékna srangéngé dipapag ku ricitna sora manuk nu patémbalan jeung papada baturna. Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu maseuhan alam dunya. Samméhna sora hayam jago 

Baby Sofhia: Biantara Panata Calagara

Diterbitkan pada Wednesday, 9 July 2014 Pukul 23.27

Ngahaturkeun nuhun ka panata acara anu parantos maparin waktos kanggo simkuring jabung tumalapung dina ieu tempat. Hormateun simkuring, Bpk. Pupuhu SMP NEGERI 1 CAMPAKA, guru-guru saparakanca Stap TU.

Puisi Cinta Esha: Conto Naskah Panata Acara Pasanggiri...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 13.47

Conto naskah panata acara pasanggiri maca sajak sakabupaten. Assalamualaikum wr.Wb bismillah nu janten pamuka carita,tuturus lakuning hirup banjaran gapuraning bagja sangkan ngangujud insan anu mibanda taqwa

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -