What's New?

panata acara basa sunda

September 2008 | Naskah Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

18 Sep 2008 Pertama, alih aksara dan alih basa tiga naskah Sunda kuno ini dikerjakan .. Satutasna bubuka jeung sambutan ti panata acara tur sawatara .

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa

Diterbitkan pada Sunday, 7 February 2016 Pukul 13.30

18 Jun 2013 Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan . Asalamu’alaikum Wr. Wb. Bismillah, alhamdulillah, lahaula wala quwwata illa billaah, Sabada simkuring ngahaturkeun salam ka sugri nu hadir, rohmat sareng salam urang haturkeun ka jungjunagan alam Rosu…

Contoh Naskah Teks Biantara Pidato Bahasa Sunda 17 Agustus

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Nah Disini Kiki ingin Berbagi Contoh Naskah Teks Biantara Pidato Bahasa Sunda 17 Agustus Kemerdekaan Indonesia Untuk Ikut Berpartisipasi Memperingati .

Pamass Unpad Perkenalkan Seni Monolog Bahasa Sunda Ke

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

5 Okt 2014 UNTUK memperkenalkan seni monolog Bahasa Sunda kepada siswa SMA, monolog bahasa Sunda,” ungkap Pupuhu Panata Calagara (Ketua Pelaksana Acara digelar sebagai bagian dari peringatan ulang tahun ke-50 .

Serah Tarima Panganten 2 - Slideshare

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

17 Nov 2012 Boh bilih aya basa anukirang merenah larapna. langkung tipayunngahaturkeun réwu nuhun ka panata acara anu Khutbah jumat sunda..

Calagara Kandaga Sunda - Sampurasun Wilujeng Sumping

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

NGISTRÉNAN PANATA CALAGARA Ngarumuskeun kumaha sangkan Basa Sunda ti taun 2014 janten Wajib kanggo sakola-sakola di . Acara Bakal Datang..

Istilah Wanda Jeung Nami Sunda - Facebook

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Istilah Wanda Jeung Nami Sunda (Atawa Nu Geus Aya) Atawa Kecap-Kecap Anyar Dina Basa Sunda Pikeun Sesebutan Girang Panata Calagara = Ketua Panitia Pamidang Acara (Pa) = Pembawa Acara (Pa); Master Of Ceremony (Mc )..

Sundablog: March 2011

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

20 Mar 2011 Naskah Kanggo Panata Calagara Dinu Nikahkeun . Radio basa Sunda nu dimaksud teh nyaeta radio anu basa panganteurna malulu ku .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -