panata acara basa sunda

Conto Rangkaian Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 15 November 2011 Pukul 1.02

Conto Rangkaian acara Bahasa sunda Langkung ti payun ngahaturkeun réwu nuhun ka panata acara anu parantos maparin waktos kasim kuring kanggo cumarios dina ieu pasamoan.Hatur séwu nuhun utamina 

Falah Cendekia: Panata Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 20.14

panata acara basa sunda. panata acara. Assalamua'laikum Wr. Wb. Bapa-bapa, Ibu-ibu para wargi sadayana anu sami llinggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku sadayana, Alhamdulillah calon pangantén 

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 14.53

Simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : thanks untuk yang sudah baca , mudah-mudahan dapat membantu dan sedikit atau banyak bisa memberi gambaran seperti apa teks penata acara itu dalam bahasa sunda. tidak ketinggalan , maaf yaa sobat kalau dalam teks pembukaan penata acara ini masih banyak kekurangan disana-sini , maklumlah buatan sendiri . trus 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah rengrengan Ibu sinareng Bapa Guru, oge teu hilap ka Ibu miwah Bapa anu Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa sunda 3 Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa sunda Logo Corner 23 2 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Agung Gumelar: Conto Naskah Panata Acara

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.44

Conto Naskah panata acara. panata acara Peringatan Isra Mi'raj di SMAN 27 Bandung. Bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum Wr. Wb. Bapa Yanyan Supriatna salaku Kepala SMAN 27 Bandung anu ku sim kuring dipihormat. Bapa Ustad Deden anu ku sim kuring Hapunten bilih aya basa anu kirang merenah. Billahitaufikwalhidayah. Mengenai Saya. Foto Saya. Agung Gumelar: Bandung, Jawa Barat, Indonesia: Sastra sunda Universitas Padjadjaran '13.

Yulianti: Panata Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 13.09

panata acara basa sunda. panata CALAGARA MAULID NABI MUHAMMAD SAW. Assalamu'alaikum wr.wb. Puji sinareng sukur hayu urang panjatken ka Alloh nu Maha Gopur, anu parantos maparin ni'mat ka urang sadya.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X