panata acara basa sunda

Agung Gumelar: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.45

Conto Biantara basa sunda. BIANTARA PATURAY TINEUNG SASTRA sunda UNPAD. Assalamualaikum Wr. Wb. Sampuarasun. Wilujeng Enjing Sadayana. Bapa Rektor Unpad anu dipihormat, Bapa Pupuhu Jurusan Sastra sunda anu dipihormat, Ibu miwah Bapa dosen anu Langkung tipayun mangga urang sanggakeun puji sareng sukur ka Allah SWT., nu tos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa patepung lawung patepang wajah dina ieu acara.

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 10 March 2011 Pukul 14.32

panata acara 1. Bubuka Meletékna srangéngé dipapag ku ricitna sora manuk nu patémbalan jeung papada baturna. Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu maseuhan alam dunya. Samméhna sora hayam jago kongkorongok disambung ku sora suci nu ngagero sadaya manusa pikeun babakti kanu maha suci. Mungguh éndah alam dunya. Subhanalloh… hatur nuhun gusti. Terkait. 10 Maret 2011 - Posted by adejuve | basa sunda | panata acara. Belum ada komentar.

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Teks Pembawa acara (MC) Resepsi Pernikahan Bahasa sunda. Saat kita menyaksikan acara resepsi pernikahan, kita akan menjumpai seseorang yang sangat penting dalam acara tersebut. Seseorang yang mengatur jalannya acara 

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 14.53

Simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : thanks untuk yang sudah baca , mudah-mudahan dapat membantu dan sedikit atau banyak bisa memberi gambaran seperti apa teks penata acara itu dalam bahasa sunda. tidak ketinggalan , maaf yaa sobat kalau dalam teks pembukaan penata acara ini masih banyak kekurangan disana-sini , maklumlah buatan sendiri . trus 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa sunda 2 Para wargi anu sami-sami linggih, langkung tipayun mangga urang muji syukur ka Allah SWT., anu parantos marengkeun urang sadayana tiasa patepung lawung 

Yulianti: Panata Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 13.09

panata acara basa sunda. panata CALAGARA MAULID NABI MUHAMMAD SAW. Assalamu'alaikum wr.wb. Puji sinareng sukur hayu urang panjatken ka Alloh nu Maha Gopur, anu parantos maparin ni'mat ka urang sadya.

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X