What's New?

panata acara basa sunda

Yulianti: Panata Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Para hadirin sadaya, alhamdulillah sadaya runtuyan acara parantos kahturkeun kalawanlulus banglus. Upami seueur kakirangan sim kuring salaku panata calagara .

Aa-dr.chalutak: Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Naskah Panata Acara (MC Bahasa Sunda) mugia kasaean sareng bantosan pangurus OSIS SMA Negeri 2 Ciamis di wales ku Alloh SWT. Amin. Hapunten bilih aya basa anu .

Saling Berbagi: Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda Peringatan Isra ngabantosan tina sagala rupi hal pikeun ngalancarkeun acara ieu. Hapunten bilih aya basa anu kirang .

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Naskah Panata Acara (MC Bahasa Sunda) Pangersa bapa pupuhu sakola anu ku sim kuring dipihormat, Bahasa Indonesia (1) Bahasa Inggris (1) Basa Sunda (3) .

Sundasmanda Sukabumi: Materi Ajar Basa Sunda Kelas Xii...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

MATERI AJAR BASA SUNDA KELAS XII 2009-2010 PANATA ACARA Panata acara/protokol asalna tina basa latin nya eta pratos anu hartina mimiti jeung kollo anu hartina .

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Salajengna nyaeta laporan ti pupuhu panata calagara. Ka saderek Rupina ieu acara teh urang pungkas wae, Artikel (1) Basa Sunda (1) Beauty Care (2) .

Basa Sunda « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

panata acara. PANATA ACARA. 1. Bubuka. Meletékna srangéngé dipapag ku ricitna sora manuk nu patémbalan jeung papada baturna. Ngeclakna cai ibun tina dangdaunan nu .

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Salaku panata acara sim kuring ngahaturkeun wilujeng sumping ka para tamu uleman, Basa Sunda | panata acara | Tinggalkan komentar . Adejuve . cari..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -