panata acara bahasa sunda

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah rengrengan Ibu sinareng Bapa Guru, oge teu hilap ka Ibu miwah Bapa anu Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam bahasa sunda 3 Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam bahasa sunda Logo Corner 23 2 

Elsa Meilani: Cover

Diterbitkan pada Sunday, 8 December 2013 Pukul 22.47

Lihat profil lengkapku. Arsip Blog. ▽ 2013 (5). ▽ Desember (2). panata acara basa sunda · cover. ▻ November (1). ▻ September (2). ▻ 2012 (1). ▻ November (1). Template Watermark. Diberdayakan oleh Blogger.

Falah Cendekia: Panata Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 20.14

panata acara basa sunda. panata acara. Assalamua'laikum Wr. Wb. Bapa-bapa, Ibu-ibu para wargi sadayana anu sami llinggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku sadayana, Alhamdulillah calon pangantén 

Em-rahmat.com: Pidato Pembawa Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.49

PIDATO PEMBAWA acara BASA sunda. Assalamualaikum Hadirin hormateun sim kuring, salaku panata acara sim kuring seja nguningakeun runtuyan acara anu baris dipedar dina ieu kasempetan,. Bubuka; Uraian ti 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 14.53

Simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : thanks untuk yang sudah baca , mudah-mudahan dapat membantu dan sedikit atau banyak bisa memberi gambaran seperti apa teks penata acara itu dalam bahasa sunda. tidak ketinggalan , maaf yaa sobat kalau dalam teks pembukaan penata acara ini masih banyak kekurangan disana-sini , maklumlah buatan sendiri . trus 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Langkung ti payun sumangga urang manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, Allah SWT, anu parantos ngalẻlẻrkeun ni'mat sareng kasehatan dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngariung di ieu tempat 

Yulianti: Panata Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 13.09

Puji sinareng sukur hayu urang panjatken ka Alloh nu Maha Gopur, anu parantos maparin ni'mat ka urang sadya. Solawat sareng salam mugia ngocor ngagolontor ka jungjunan urang sadaya Nabi Muhammad SAW.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X