What's New?

pambagyoharjo temanten

Atur Pambagyaharja Pahargyan Temanten...

Diterbitkan pada Tuesday, 30 December 2014 Pukul 10.36

Panjenenganipun para pepundhen, para pinisepuh, saha para sesepuh ingkang tansah anggung mestuti dhumateng pepoyaning kautamen. Langkung-langkung panjenenganipun Almukarrom 

Marsoedi Boedaja Djawi: Tuladha Pambagyaharja Temanten

Diterbitkan pada Wednesday, 21 March 2012 Pukul 20.49

tuladha pambagyaharja temanten. ATUR PAMBAGYAHARJA TEMANTEN. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Karahayon, kawilujengan miwah kamulyan mugi tansah anumrapa dhumateng kawula dalah panjenengan sami.

Rhinoe: Atur Pambagyaharja Dhumateng Tamu Ing...

Diterbitkan pada Sunday, 10 March 2013 Pukul 16.38

Atur Pambagyaharja Dhumateng Tamu Ing Pahargyan Temanten. Assalamu'alaikum wr. wb. Kula Nuwun ! Para Sesepuh, para pinisepuh ingkang satuhu kula bekteni. Para Bapak, para ibu lan sederek-sederak sedaya ingkang minulya ing 

Tuladha Atur Pambagyaharja Temanten

Diterbitkan pada Monday, 13 August 2012 Pukul 13.43

Kanthi linambaran trapsila ing budi, miwah ngaturaken sewu agunging pakaksama, mugi pinarengna kawula hambuka wiwaraning suaka, wenganing wicara, dwaraning kandha, kanthi cumanthaka marak mangarsa 

Atur Pambagya Harja Temanten

Diterbitkan pada Thursday, 21 July 2011 Pukul 15.07

Assalamu'alaikum Warohmatullahi Wabarokatuh. Nuwun, Kanti ngunjukaken raos pujo lan puji syukur almandulillah saha tansah nyuwun lumunturing sih rohmat saha berkah saking gusti Allah SWT, mugi dipun parengaken angen kulo 

Sesorah Pambagyaharja Temanten

Diterbitkan pada Wednesday, 5 November 2014 Pukul 11.11

Home » Uncategories » SESORAH PAMBAGYAHARJA TEMANTEN. Selasa, 04 November 2014 0 Response to "SESORAH PAMBAGYAHARJA TEMANTEN". Poskan Komentar · Posting Lebih Baru Posting Lama Beranda.

Vgb's Blog: Atur Pambagyaharja Temanten

Diterbitkan pada Sunday, 14 September 2014 Pukul 11.36

Assalamu'alaikum Wr.Wb. - Dhumateng panjenengan para pinisepuh, para sesepuh ingkang satuhu kula bekteni - Sagunging para tamu kakung sumawana putri ingkang winantu ing karahayon - Sarta para kadang werda 

Semua Ada Disini: Belajar Pidato Bahasa Jawa ( Pasrah...

Diterbitkan pada Monday, 19 January 2015 Pukul 13.06

dengan adanya kondisi seperti itu saya mencoba menulis tentang pasrah pemanten , tinampi temanten, pambagyaharja. bisa digunakan saat prosesi acara pernikahan.mohon maaf jika ada salah dalam penulisan . temikasih 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.