ninethology insight

Ninetology Insight

Diterbitkan pada Sunday, 3 March 2013 Pukul 7.00

Dimana ponsel ini diprediksi nantinya bakal menjadi pesaing berat bagi produk dari vendor lainnya di segmen menengah ke bawah, penasaran dengan Ninetology insight ini ? Berikut ini adalah rincian spesifikasi dari Ninetology insight, 

Ninetology Insight 43 Inci Diperkenalkan Dengan Harga...

Diterbitkan pada Friday, 4 January 2013 Pukul 20.53

Syarikat Ninetology Marketing, sebuah syarikat teknologi peranti mudah alih ASEAN memperkenalkan telefon pintar terbaru mereka iaitu Ninetology insight (i9430).

Spesifikasi Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 12.45

Ninetology insight i9430, Android Dual Core Harga Ekonomis, Android Dual Core keluaran Malaysia telah mengakuisisi perusahaan Handphone lokal CSL Blueberry.

Ninetology Insight, Smartphone Dual Sim Prosesor 1ghz...

Diterbitkan pada Saturday, 16 February 2013 Pukul 0.37

Ninetology insight ikut meramaikan pasar smartphone tanah air. Ninetology Indonesia sudah menyediakan handset ini yang memiliki spesifikasi prosesor 1GHz, Android 4.0 dan layar sentuh 4.3 inci dengan teknologi IPS. Harga Ninetology 

Ninetology Insight Harga Spesifikasi

Diterbitkan pada Monday, 15 April 2013 Pukul 14.00

Ninetology insight Harga Spesifikasi Untuk anda yang haus informasi terbaru kami selalu update Ninetology insight Harga Spesifikasi.

Ninetology Insight I9430 Dengan Rebat Rm200 Pakej...

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 13.55

Unboxing ninetology insight i9430 black. Dalam video atas ni Ninetology insight dia datang dengan pakej DiGi Prepaid Smart Plan, tapi yang aku beli takde dan tak kena daftar pun dengan mana-mana pakej telekomunikasi.

Reviu: Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 16.05

Oh ya, aku beli handphone Ninetology insight i9430 ini dengan menggunakan rebat RM200 SKMM tu. so harga asalnya RM699, tetapi setelah ditolak rebat SKMM tu, aku beli dengan harga RM499 je. kira ok lah tu, kan?

Casing Phone Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Thursday, 9 May 2013 Pukul 11.00

Akhirnya dapat jugak cari casing untuk phone Ninetology insight i9430 yang aku beli guna Rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia hari tu. Sejak beli phone Ninetology.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X