ninethology insight

Ninetology Insight Smartphone Baru

Diterbitkan pada Sunday, 20 October 2013 Pukul 11.15

Spesifikasi: Dual SIM Jaringan: GSM 900/1800 MHz, WCDMA 2100MHz. Dimensi: 126.9 mm x 66.5mm x 10.8 mm. Berat: 160g (with battery) CPU: Dual Core 1.0 GHz. OS: Android 4.0. Memori: Internal 4GB ROM / 512MB 

Ninetology Insight I9430 Dengan Rebat Rm200 Pakej...

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 13.55

Dalam video atas ni Ninetology insight dia datang dengan pakej DiGi Prepaid Smart Plan, tapi yang aku beli takde dan tak kena daftar pun dengan mana-mana pakej telekomunikasi. Just bagi salinan borang Pakej 

Ninetology Insight, Smartphone Dual Sim Prosesor 1ghz...

Diterbitkan pada Saturday, 16 February 2013 Pukul 0.37

Ninetology insight ikut meramaikan pasar smartphone tanah air. Ninetology Indonesia sudah menyediakan handset ini yang memiliki spesifikasi prosesor 1GHz, Android 4.0 dan layar sentuh 4.3 inci dengan teknologi IPS. Harga Ninetology 

Ninetology Insight

Diterbitkan pada Sunday, 3 March 2013 Pukul 7.00

Berikut ini adalah rincian spesifikasi dari Ninetology insight, dibagian tatap muka pada perangkat mobile ini disematkan layar sentuh yang cukup lebar berukuran 4,3 inch tipe capacitive yang responsif dengan sapuan jari dan mendukung 

Spesifikasi Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 12.45

Ninetology insight i9430, Android Dual Core Harga Ekonomis, Android Dual Core keluaran Malaysia telah mengakuisisi perusahaan Handphone lokal CSL Blueberry.

[unboxing] Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Thursday, 10 July 2014 Pukul 2.03

Unboxing (only) the Ninetology Black Pearl 2, a dual core android phone with 8 Megapixel camera along with autofocus and dual LED Flash and 2 Megapixel front… Thanks for viewing our Ninetology insight video page!

Ninetology Insight 43 Inci Diperkenalkan Dengan Harga...

Diterbitkan pada Friday, 4 January 2013 Pukul 20.53

Syarikat Ninetology Marketing, sebuah syarikat teknologi peranti mudah alih ASEAN memperkenalkan telefon pintar terbaru mereka iaitu Ninetology insight (i9430).

Reviu: Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 16.05

Oh ya, aku beli handphone Ninetology insight i9430 ini dengan menggunakan rebat RM200 SKMM tu. so harga asalnya RM699, tetapi setelah ditolak rebat SKMM tu, aku beli dengan harga RM499 je. kira ok lah tu, kan?

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X