ninethology insight

Casing Phone Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Thursday, 9 May 2013 Pukul 11.00

Akhirnya dapat jugak cari casing untuk phone Ninetology insight i9430 yang aku beli guna Rebat RM200 Pakej Komunikasi Belia hari tu. Sejak beli phone Ninetology.

Ninetology Insight Smartphone Baru

Diterbitkan pada Thursday, 14 February 2013 Pukul 21.37

Ninetology insight Smartphone Baru. Inilah produk teranyar dari ninetology yang bermarkas di Indonesia. Sudah bisa dibeli di ninetology Indonesia. Harganya adalah 499 RM atau sekitar 1,5 jutaan rupiah. Spesifikasi: Dual SIM Jaringan: 

Spesifikasi Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 12.45

Ninetology insight i9430, Android Dual Core Harga Ekonomis, Android Dual Core keluaran Malaysia telah mengakuisisi perusahaan Handphone lokal CSL Blueberry.

Reviu: Ninetology Insight I9430

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 16.05

Oh ya, aku beli handphone Ninetology insight i9430 ini dengan menggunakan rebat RM200 SKMM tu. so harga asalnya RM699, tetapi setelah ditolak rebat SKMM tu, aku beli dengan harga RM499 je. kira ok lah tu, kan?

Ninetology Insight 43 Inci Diperkenalkan Dengan Harga...

Diterbitkan pada Friday, 4 January 2013 Pukul 20.53

Syarikat Ninetology Marketing, sebuah syarikat teknologi peranti mudah alih ASEAN memperkenalkan telefon pintar terbaru mereka iaitu Ninetology insight (i9430).

Ninetology Insight, Smartphone Dual Sim Prosesor 1ghz...

Diterbitkan pada Saturday, 16 February 2013 Pukul 0.37

Ninetology insight ikut meramaikan pasar smartphone tanah air. Ninetology Indonesia sudah menyediakan handset ini yang memiliki spesifikasi prosesor 1GHz, Android 4.0 dan layar sentuh 4.3 inci dengan teknologi IPS. Harga Ninetology 

Ninetology Insight

Diterbitkan pada Sunday, 3 March 2013 Pukul 7.00

Dimana ponsel ini diprediksi nantinya bakal menjadi pesaing berat bagi produk dari vendor lainnya di segmen menengah ke bawah, penasaran dengan Ninetology insight ini ? Berikut ini adalah rincian spesifikasi dari Ninetology insight

Ninetology Insight I9430 Dengan Rebat Rm200 Pakej...

Diterbitkan pada Saturday, 13 April 2013 Pukul 13.55

Dalam video atas ni Ninetology insight dia datang dengan pakej DiGi Prepaid Smart Plan, tapi yang aku beli takde dan tak kena daftar pun dengan mana-mana pakej telekomunikasi. Just bagi salinan borang Pakej 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X