naskah drama paturay tineung bahasa sunda

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Bingung yaa ?? hehehe,ini ada contoh drama basa sunda,aku lhoo yang buat,keep reading ! Pidato paturay tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan ni'mat iman sareng ni'mat sehat wal'afiat ku kituna urang tiasa kumpul di ieu tempat.

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I. PROSESI SENI UPACAR paturay tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada lengah. Sugri pribumi nu pada linggih

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Tandaning sukur ka Nu Maha Kawasa, OSIS SMPN 1 Lumbung kalayan dirojong apingan ti para guru ngagaduhan karep kanggo ngareuah-reuah Akang-akang sareng Teteh-teteh ngalangkungan ieu acara paturay tineung. Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam bahasa sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam bahasa sunda Logo Corner 23 2 CONTOH drama KOMEDI sunda naskah mc bahasa sunda perpisahan SMA.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada . Conto naskah drama bahasa sunda 8 Urang Judul drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa Shafira = Murid Dwimata Te.

Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang

Diterbitkan pada Thursday, 21 February 2013 Pukul 13.00

Conto naskah drama bahasa sunda 8 Urang · Tweet · Share Kezia Grace Monica = Murid Anu Judul drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa .. Contoh Biantara (Pidato) paturay tineung bahasa sunda. Biantara paturay 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X