What's New?

naskah drama paturay tineung bahasa sunda

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 9.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA.

Kumpulan Tugas Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2010 Pukul 21.37

Kabarhasilan ngahapus kesang sepuh. Ngagantieun kucuran cai panon ku kecap sukses. H. Naskah Drama TEU JADI Dina hiji poe wanci ba'da ashar, aya barudak anu keur gawe bareng. Eta kelompok teh aya 2 urang asli Sunda jeung 2 urang asli jawa di imahna Siti. Jecko : “Assalamu'alaikum.. kulonewun!” (logat jawa medok) . Di SD nuju aya acara paturay tineung cirina kelas 6 bade papisah. 6. Gelar pahlawan the pamere ti pemerintah. 7. Padagang di pasar nuju parebut 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung ) Smpn 2...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I. PROSESI SENI UPACAR PATURAY TINEUNG SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada lengah. Sugri pribumi nu pada linggih

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Bingung yaa ?? hehehe,ini ada contoh drama basa sunda,aku lhoo yang buat,keep reading ! Pidato Paturay Tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan ni'mat iman sareng ni'mat sehat wal'afiat ku kituna urang tiasa kumpul di ieu tempat.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada . Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang Judul Drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa Shafira = Murid Dwimata Te.

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 December 2012 Pukul 13.33

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada Pidato Bahasa Sunda. Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinaren Naskah Drama "Kabayan Jadi BoyBand". Hello kawan, setelah sekian 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Tandaning sukur ka Nu Maha Kawasa, OSIS SMPN 1 Lumbung kalayan dirojong apingan ti para guru ngagaduhan karep kanggo ngareuah-reuah Akang-akang sareng Teteh-teteh ngalangkungan ieu acara Paturay Tineung. Ku margi kitu, saupami sasarengan. Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 CONTOH DRAMA KOMEDI SUNDA. Kumpulan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.