naskah drama paturay tineung bahasa sunda

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Pidato sunda Biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa Biantara paturay tineung Assalamualaikum Wr Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada Hapunteun bilih aya basa nu kirang merenah larapna bilih aya kalimah nu teu raos kana manah

Contoh Teks Mc Bahasa Sunda Terlengkap Wd Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 30 October 2013 Pukul 0.32

Contoh Teks mc bahasa sunda dan dibawah ini adalah contoh MC dalam bahasa sunda Contoh MC resepsi pernikahan dalam bahasa sunda Merupakan acara Download 37 naskah pidato drama bahasa inggris pidato teks

Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang Contoh

Diterbitkan pada Thursday, 21 February 2013 Pukul 10.11

Conto naskah drama bahasa sunda 8 Urang Tweet Share Kezia Grace Monica Murid Anu Judul drama KALEUNGITAN DOMPET Pama n Dhea Syifa Contoh Biantara Pidato paturay tineung bahasa sunda Biantara paturay

Contoh Biantara Pidato Paturay Tineung Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamualaikum wr wb Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada Conto naskah drama bahasa sunda 8 Urang Judul drama KALEUNGITAN DOMPET Pama n Dhea Syifa Shafira Murid Dwimata Te

Pidato Paturay Tineung Nurays World

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Bingung yaa hehehe ini ada contoh drama basa sunda aku lhoo yang buat keep reading Pidato paturay tineung 07 46 Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda Ini ada contoh pidatonya semoga bermanfaat Assalamualaikum wr wb Langkung ti payun neja ti heula hayu urang sami sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan nimat iman sareng nimat sehat walafiat ku kituna urang tiasa kumpul di ieu tempat

Naskah Prosesi Perpisahan Paturay Tineung Smpn 2

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I PROSESI SENI UPACAR paturay tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010 2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea bewara kanu araya Kanca baraya nu pada lengah Sugri pribumi nu pada linggih

Elfxpobear Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6

Naskah Panata Acara Mc Bahasa Sunda Siti Nur Azizah

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alquran sareng mingpin solawat nabi Tos lami acara tepang sono ieu di antos antos urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X