What's New?

naskah drama paturay tineung bahasa sunda

Kumpulan Tugas Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2010 Pukul 14.37

kumpulan tugas bahasa sunda. Diposkan oleh kumpulan Tugas Kuliah Rabu, 10 Februari 2010. KUMPULAN TUGAS Diajukan untuk memenuhi salah satu Tugas Mata Kuliah Pendidikan Bahasa Daerah Oleh Bekti Nurul Sidiq A 0805619 2 A . Kabarhasilan ngahapus kesang sepuh. Ngagantieun kucuran cai panon ku kecap sukses. H. Naskah Drama TEU JADI Dina hiji poe wanci ba'da ashar, aya barudak anu keur gawe bareng. Eta kelompok teh aya 2 urang asli Sunda jeung 2 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada . Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang Judul Drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa Shafira = Murid Dwimata Te.

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 December 2012 Pukul 6.33

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada Pidato Bahasa Sunda. Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinaren Naskah Drama "Kabayan Jadi BoyBand". Hello kawan, setelah sekian 

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.46

Bingung yaa ?? hehehe,ini ada contoh drama basa sunda,aku lhoo yang buat,keep reading ! Pidato Paturay Tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan ni'mat iman sareng ni'mat sehat wal'afiat ku kituna urang tiasa kumpul di ieu tempat.

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 2.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA.

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 0.24

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 2 Para wargi anu Kalayan widi-Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara Paturay Tineung ieu. Teu kakantun solawat Contoh Pidato Bahasa Sunda. Contoh Ucapan Selamat Tahun Baru. CONTOH DRAMA KOMEDI SUNDA. Kumpulan Kata Pepatah dan Nasehat B Contoh Artikel tentang Konflik Sosi 0 Comments. Sort by. Top. Add a comment.

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 11.48

Jika kamu ingin belajar biantara (pidato) perpisahan dalam bahasa Sunda, naskah pidato bahasa Sunda berikut ini mungkin bisa menjadi referensi. Untuk pidato bahasa Sunda sendiri terdiri dari bagian bubuka (pembuka), eusi (isi), dan 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 13.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -