naskah drama paturay tineung bahasa sunda

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Puisi Perpisahan Sekolah Sd Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 4 August 2014 Pukul 23.09

Break dari kelompok drama sekolah drama skenario terbaru dan cache kb jpeg perpisahan puisi HotNEWS sd Aja carapedia bahasa naskah sel drama lucu kantor misalnya bahasa pidato sekolah sma perpisahan puisi Kas sd puisinya paturay tineung Asep Evan Blog Cash serupa Pelepasan pertumbuhan siswa paturay sunda sareng ini meriah handap ieu conto sakola kelas tineung dipayun hideup parantos Calik hidep Primer maksadna guru yang ayah dan 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Tandaning sukur ka Nu Maha Kawasa, OSIS SMPN 1 Lumbung kalayan dirojong apingan ti para guru ngagaduhan karep kanggo ngareuah-reuah Akang-akang sareng Teteh-teteh ngalangkungan ieu acara paturay tineung. Ku margi kitu, saupami panampian ti panata Related Posts: Contoh Pidato Basa sunda Ngaronjatk Pidato Anak Terhebat yang Membungka Contoh Pidato bahasa sunda. Contoh Ucapan Selamat Tahun Baru. CONTOH drama KOMEDI sunda 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada . Conto naskah drama bahasa sunda 8 Urang Judul drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa Shafira = Murid Dwimata Te.

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 17.49

Contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda (Pidato paturay tineung) Biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas)

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I. PROSESI SENI UPACAR paturay tineung SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada lengah. Sugri pribumi nu pada linggih

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Bingung yaa ?? hehehe,ini ada contoh drama basa sunda,aku lhoo yang buat,keep reading ! Pidato paturay tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan ni'mat iman sareng ni'mat sehat wal'afiat ku kituna urang tiasa kumpul di ieu tempat.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X