What's New?

naskah drama paturay tineung bahasa sunda

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada . Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang Judul Drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa Shafira = Murid Dwimata Te.

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Bingung yaa ?? hehehe,ini ada contoh drama basa sunda,aku lhoo yang buat,keep reading ! Pidato Paturay Tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan ni'mat iman sareng ni'mat sehat wal'afiat ku kituna urang tiasa kumpul di ieu tempat.

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 17.49

Contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda (Pidato paturay tineung) Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas)

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 December 2012 Pukul 13.33

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada Pidato Bahasa Sunda. Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinaren Naskah Drama "Kabayan Jadi BoyBand". Hello kawan, setelah sekian 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Tandaning sukur ka Nu Maha Kawasa, OSIS SMPN 1 Lumbung kalayan dirojong apingan ti para guru ngagaduhan karep kanggo ngareuah-reuah Akang-akang sareng Teteh-teteh ngalangkungan ieu acara Paturay Tineung. Ku margi kitu, saupami sasarengan. Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 CONTOH DRAMA KOMEDI SUNDA. Kumpulan 

Kumpulan Tugas Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2010 Pukul 21.37

Kabarhasilan ngahapus kesang sepuh. Ngagantieun kucuran cai panon ku kecap sukses. H. Naskah Drama TEU JADI Dina hiji poe wanci ba'da ashar, aya barudak anu keur gawe bareng. Eta kelompok teh aya 2 urang asli Sunda jeung 2 urang asli jawa di imahna Siti. Jecko : “Assalamu'alaikum.. kulonewun!” (logat jawa medok) . Di SD nuju aya acara paturay tineung cirina kelas 6 bade papisah. 6. Gelar pahlawan the pamere ti pemerintah. 7. Padagang di pasar nuju parebut 

Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 7 November 2012 Pukul 11.39

Contoh pidato bahasa sunda singkat - blog bintang, Bingung membuat pidato dalam bahasa sunda. berikut ini blog bintang sertakan berbagai contoh pidato singkat yang semuanya menggunakan sunda sebagai bahasa. 639 x 172 · 22 kB · jpeg, Search Results for: Contoh Teks Biantara Paturay Tineung. 14. Drama basa sunda playboy - upload, share, discover, Drama basa sunda playboyakmal : “emaaaa….!!! pangcokotkeun dahar! laper yeuh.

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -