nak order vantage magic pan

Me & Mine: Magic Pan..aku Tak Perlukan Kuali Lain Da :p

Diterbitkan pada Wednesday, 9 May 2012 Pukul 10.03

magic pan..aku tak perlukan kuali lain da :p. huwaaaabrape hari ni tenet down kt opis. ni baru elok..rindu blog :p. ok baru nk start enjin utk minggu ni. nnt aku BW ye kawan2. ok ni nak menciwi aku da beli magic pan.

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 13.00

Tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

Awansayatasana: Pemanggang Ajaib Pulau Langkawi

Diterbitkan pada Wednesday, 17 September 2014 Pukul 20.14

Tapi ya ampun, berat dia, mau lenguh jugak nak heret. Cara-cara aku beli sebijik Jgn beli sebab bende tu in-trend skrg, so berdesup beli, beli plak yg mahai, vantage @ happy call, konon, i mesti jaga standard. Last2 x guna wat masak pon. Simpan dalam lemari, buat jadi tempat tinggal tikus je. Aku dah cukup puas hati dgn brand ni. Inshaa Allah, bulan 12 ni pg langkawi lagi, vacation dgn family, beli lagi, sbb mak macam addicted masak guna magic pan ni. Haha.

Coretan Ini Duniaku: Pabila Terpengaruh Dengan...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 9.35

Anyway, nih nak citer pasal magic pan atau nama lain Pemanggang Ajaib yang depa-depa dok menggila beli. vantage laaa. wahhhh meriah rupanya mende nih. Depa kata kalau nak murah kena beli kat Langkawi.

Sweetmama: My Vantage Cookware

Diterbitkan pada Wednesday, 3 October 2012 Pukul 11.25

vantage Cookware ni kalau ikut fungsi utamanya ialah grill, dah namanya pun grill pan, tp sbnrnya bkn boleh grill jerk nak masak pizza n kek pun boleh tau, my friend dah try buat makaroni bakar dlm vantage ni ok jerk katanya. nak goreng2 pun boleh dalam ni tp rugi la Skrg ni mcm Mama pulak ejen vantage ni, sbb bila ada nak order Mama akan tolong sms/call kakak yg jual vantage Cookware ni, dia bagi kami harga special..Mama beli pada harga RM139 

Emy Tak Kecik: Langkawi 2013 : Tempat Shopping...

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 7.42

Arini aku nak sambung ceta trip Langkawi niso jom Shopping Antara tempat yang kami aku beli : HIG magic pan, vantage magic pan, krim2, balm, minyak gamat, air gamat, coklat. b. Idaman Suri. aku kalau datang 

Masam Manis: Segalanya Tak Mustahil..

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 8.58

Saya beli HIG ni di Langkawi..memang sangat berbaloi2..tak rugi beli..mcm nak gantung kuali je..guna magic pan ni senang..masak sayur campur pon main campak2 je dlm ni..ayam bakar..ayam masak kicap..mmg senang 

Brownies Cheese Coklat Magic Pan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 17.46

Hari ni mood rajin sikiitttt je hihihi..balik kampun tengok2 mak beli magic pan apa lagi ceq anny nk try test wat brownies cheese coklat niemm waalaaa menjadi gakk..nasib baik ..sbb niat kot ceq anny niat nak wat untuk mak 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X