nak order vantage magic pan

^_^ E-na Lovely Kitchen ^_^: Hig Double Grill Pan

Diterbitkan pada Friday, 17 May 2013 Pukul 9.44

Elok je discharge hari Jumaat 10 mei barang yang di order pun sampai. Boleh terus guna Antara jenama yang biasa AreIkan Pemanggang Ajaib, Happy Call, magic Made in Korea, vantage magic pan, Happy Cook dan banyak lagi. Macam-macam memang skrg ni 1 rumah wajib ada 1 magic pan kat rumah mak nani pun ada.. besauuu punyaaa sbb mak kata yang besau tu senang.. nak panggang ayam sekor nanti ramai anak cucu berkumpul.. hehehe.

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 13.00

Tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

Magic Pan????

Diterbitkan pada Monday, 3 December 2012 Pukul 16.05

magic pan???? Seronok dapat main masak2 dengan pemanggang ajaib ni..yang MALAS aku le tu pon dah jadik rajin nak masak..ihihi..baru ni dah rasmi buat kentang grill hihi..ok je walaupun ketang tu dah hancur maybe sbb dok dlm freezer lama sgt kot hahha..pastu dah try tok grill ayam..wallahh sedap angkat bakul plak pastu siram ngan blackpepper + barbeq sos..Aisyah pon kan note: kirim kat sedara beli kat Langkawi rege nya RM99 + upah bawak RM10.

Masam Manis: Segalanya Tak Mustahil..

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 8.58

Saya beli HIG ni di Langkawi..memang sangat berbaloi2..tak rugi beli..mcm nak gantung kuali je..guna magic pan ni senang..masak sayur campur pon main campak2 je dlm ni..ayam bakar..ayam masak kicap..mmg senang 

Coretan Ini Duniaku: Pabila Terpengaruh Dengan...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 9.35

Anyway, nih nak citer pasal magic pan atau nama lain Pemanggang Ajaib yang depa-depa dok menggila beli. vantage laaa. wahhhh meriah rupanya mende nih. Depa kata kalau nak murah kena beli kat Langkawi.

Brownies Cheese Coklat Magic Pan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 17.46

Hari ni mood rajin sikiitttt je hihihi..balik kampun tengok2 mak beli magic pan apa lagi ceq anny nk try test wat brownies cheese coklat niemm waalaaa menjadi gakk..nasib baik ..sbb niat kot ceq anny niat nak wat untuk mak 

Sweetmama: My Vantage Cookware

Diterbitkan pada Wednesday, 3 October 2012 Pukul 11.25

vantage Cookware ni kalau ikut fungsi utamanya ialah grill, dah namanya pun grill pan, tp sbnrnya bkn boleh grill jerk nak masak pizza n kek pun boleh tau, my friend dah try buat makaroni bakar dlm vantage ni ok jerk katanya. nak goreng2 pun boleh dalam ni tp rugi la Skrg ni mcm Mama pulak ejen vantage ni, sbb bila ada nak order Mama akan tolong sms/call kakak yg jual vantage Cookware ni, dia bagi kami harga special..Mama beli pada harga RM139 

Me & Mine: Magic Pan..aku Tak Perlukan Kuali Lain Da :p

Diterbitkan pada Wednesday, 9 May 2012 Pukul 10.03

magic pan..aku tak perlukan kuali lain da :p. huwaaaabrape hari ni tenet down kt opis. ni baru elok..rindu blog :p. ok baru nk start enjin utk minggu ni. nnt aku BW ye kawan2. ok ni nak menciwi aku da beli magic pan.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X