What's New?

nak order vantage magic pan

Emy Tak Kecik: Rege Kawan-kawan : Project Helang...

Diterbitkan pada Thursday, 28 November 2013 Pukul 8.58

sebab kos nak bawa balik + luggage. Sekitar KL aku free deliverytapi luar KL aku kenekan charge :D So utk projek helang, 3 barang aku ambik order :D 1) Magic Pan. Jenama HIG RM90/unit. Jenama Vantage RM120/unit.

Wife To @ Jalan Rebung: Ayam Rosemary Happycall

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 0.00

Beberapa hari lepas nak juga try. Tak boleh tunggu next week. Buat ayam rosmery dan masak dalam magic pan ni. Banyak sangat brand sekarang ni dengan harga yang berbeza2, i-kan, vantage, HIG dsb. Posted by Ibu Rawiwa at 8:00 AM dah lama dok cari double pan ni, tapi kat sini x de jual. Online pun mahal betul postage dia. kebetulan lepas baca blog akak last week, saya try search lagi skali kat ebay, ada pulak yang nak hantar ke sini free postage.. apa lagi terus la order.

^_^ E-na Lovely Kitchen ^_^: Hig Double Grill Pan

Diterbitkan pada Friday, 17 May 2013 Pukul 2.44

Elok je discharge hari Jumaat 10 mei barang yang di order pun sampai. Boleh terus guna Antara jenama yang biasa AreIkan Pemanggang Ajaib, Happy Call, Magic Made in Korea, Vantage Magic Pan, Happy Cook dan banyak lagi. Macam-macam memang skrg ni 1 rumah wajib ada 1 magic pan kat rumah mak nani pun ada.. besauuu punyaaa sbb mak kata yang besau tu senang.. nak panggang ayam sekor nanti ramai anak cucu berkumpul.. hehehe.

Emy Tak Kecik: Langkawi 2013 : Tempat Shopping...

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 0.42

arini aku nak sambung ceta trip Langkawi niso jom Shopping Antara tempat yang kami aku beli : HIG magic pan, Vantage Magic Pan, krim2, balm, minyak gamat, air gamat, coklat. b. Idaman Suri. aku kalau datang 

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 6.00

Vantage Magic Pan. As salam Alhamdulillah, dapat juga memiliki ape yang diidamkan. Sebelum ni kalau kawan2 buat tayangan amal kat blog & fb, rase alahai!!! Dan akhirnya minggu lepas, Allah SWT makbulkan permintaan & hajat hati. tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

Zsarah Family: Ayam Panggang Magic..

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 5.26

First time guna Vantage Magic Pan keputusan amat baik. Depa punya la dok promosi kat Fb la..kat Blog laTu yang mak geram nitup2 dapat hadiah hari ibu dari anak tersayanghati melonjak riang lahehehe

Dari Dunia Dapurku: Baked Macaroni In Magic Pan

Diterbitkan pada Sunday, 22 September 2013 Pukul 0.23

sebenarnya cuba search jugak dalam internet ..macam tak jumpa je .tak ada orang yang kongsi baked macaroni guna magic pan ni ..kalau ada pun ada gambar tapi tak ada resepi.. errrr ..walaupun agak senang je nak buat 

Coretan Ini Duniaku: Pabila Terpengaruh Dengan...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 2.35

Anyway, nih nak citer pasal Magic Pan atau nama lain Pemanggang Ajaib yang depa-depa dok menggila beli. Vantage laaa. wahhhh meriah rupanya mende nih. Depa kata kalau nak murah kena beli kat Langkawi.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -