What's New?

nak order vantage magic pan

Me & Mine: Magic Pan..aku Tak Perlukan Kuali Lain Da :p

Diterbitkan pada Wednesday, 9 May 2012 Pukul 3.03

Magic Pan..aku tak perlukan kuali lain da :p. huwaaaabrape hari ni tenet down kt opis. ni baru elok..rindu blog :p. ok baru nk start enjin utk minggu ni. nnt aku BW ye kawan2. ok ni nak menciwi aku da beli magic pan.

Sweetmama: My Vantage Cookware

Diterbitkan pada Wednesday, 3 October 2012 Pukul 4.25

Vantage Cookware ni kalau ikut fungsi utamanya ialah grill, dah namanya pun grill pan, tp sbnrnya bkn boleh grill jerk nak masak pizza n kek pun boleh tau, my friend dah try buat makaroni bakar dlm vantage ni ok jerk katanya. Nak goreng2 pun boleh dalam ni tp rugi la Skrg ni mcm Mama pulak ejen Vantage ni, sbb bila ada org nak order Mama akan tolong sms/call kakak yg jual Vantage Cookware ni, dia bagi kami harga special..Mama beli pada harga RM139 

^_^ E-na Lovely Kitchen ^_^: Hig Double Grill Pan

Diterbitkan pada Friday, 17 May 2013 Pukul 2.44

Elok je discharge hari Jumaat 10 mei barang yang di order pun sampai. Boleh terus guna Antara jenama yang biasa AreIkan Pemanggang Ajaib, Happy Call, Magic Made in Korea, Vantage Magic Pan, Happy Cook dan banyak lagi. Macam-macam memang skrg ni 1 rumah wajib ada 1 magic pan kat rumah mak nani pun ada.. besauuu punyaaa sbb mak kata yang besau tu senang.. nak panggang ayam sekor nanti ramai anak cucu berkumpul.. hehehe.

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 6.00

Vantage Magic Pan. As salam Alhamdulillah, dapat juga memiliki ape yang diidamkan. Sebelum ni kalau kawan2 buat tayangan amal kat blog & fb, rase alahai!!! Dan akhirnya minggu lepas, Allah SWT makbulkan permintaan & hajat hati. tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

Emy Tak Kecik: Langkawi 2013 : Tempat Shopping...

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 0.42

arini aku nak sambung ceta trip Langkawi niso jom Shopping Antara tempat yang kami aku beli : HIG magic pan, Vantage Magic Pan, krim2, balm, minyak gamat, air gamat, coklat. b. Idaman Suri. aku kalau datang 

Brownies Cheese Coklat Magic Pan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 10.46

Hari ni mood rajin sikiitttt je hihihi..balik kampun tengok2 mak beli magic pan apa lagi ceq anny nk try test wat brownies cheese coklat niemm waalaaa menjadi gakk..nasib baik ..sbb niat kot ceq anny niat nak wat untuk mak 

Coretan Ini Duniaku: Pabila Terpengaruh Dengan...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 2.35

Anyway, nih nak citer pasal Magic Pan atau nama lain Pemanggang Ajaib yang depa-depa dok menggila beli. Vantage laaa. wahhhh meriah rupanya mende nih. Depa kata kalau nak murah kena beli kat Langkawi.

Resepi Cikgu Ani: Kek Sarang Semut

Diterbitkan pada Tuesday, 13 November 2012 Pukul 8.32

Kali ini saya gunakan magic pan vantage. Biarkan aduna habis mendidih, baru tutup tudung pan. Saya bru jer buat.pakai pan bru beli dr lgkwi.perap sejam jersaya pakai blender jer..hasilnya sedapp sgt..tq cg ani waktu nak mix adunan dgn gula hangus tu, jgn la mix guna mixer, mmg ar buih2 nak perap berjam.. mix guna senduk jer..jgn goncang kuat kuat ..smpai dh mix tu, masuk terus haaa dlm oven, api atas bawah..pastu tgk2 dia punya top tu dh cantik 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -