nak order vantage magic pan

Magic Pan Bintang Hati Ummi Blogger

Diterbitkan pada Monday, 3 December 2012 Pukul 16.05

magic pan Seronok dapat main masak2 dengan pemanggang ajaib ni yang MALAS aku le tu pon dah jadik rajin nak masak ihihi baru ni dah rasmi buat kentang grill hihi ok je walaupun ketang tu dah hancur maybe sbb dok dlm freezer lama sgt kot hahha pastu dah try tok grill ayam wallahh sedap angkat bakul plak pastu siram ngan blackpepper barbeq sos Aisyah pon kan note kirim kat sedara beli kat Langkawi rege nya RM99 upah bawak RM10

Fiza Nordin Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 13.00

tahniah fiza akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni kak dah byk biji jual kat fb stok saiz 32 dah habis yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199 adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak nak bakau

Sweetmama My Vantage Cookware

Diterbitkan pada Wednesday, 3 October 2012 Pukul 11.25

vantage Cookware ni kalau ikut fungsi utamanya ialah grill dah namanya pun grill pan tp sbnrnya bkn boleh grill jerk nak masak pizza n kek pun boleh tau my friend dah try buat makaroni bakar dlm vantage ni ok jerk katanya nak goreng2 pun boleh dalam ni tp rugi la Skrg ni mcm Mama pulak ejen vantage ni sbb bila ada nak order Mama akan tolong sms call kakak yg jual vantage Cookware ni dia bagi kami harga special Mama beli pada harga RM139

Emy Tak Kecik Langkawi 2013 Tempat Shopping

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 7.42

arini aku nak sambung ceta trip Langkawi ni so jom Shopping Antara tempat yang kami aku beli HIG magic pan vantage magic pan krim2 balm minyak gamat air gamat coklat b Idaman Suri aku kalau datang

Masam Manis Segalanya Tak Mustahil

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 8.58

Saya beli HIG ni di Langkawi memang sangat berbaloi2 tak rugi beli mcm nak gantung kuali je guna magic pan ni senang masak sayur campur pon main campak2 je dlm ni ayam bakar ayam masak kicap mmg senang

Brownies Cheese Coklat Magic Pan Blog Ceq

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 17.46

Hari ni mood rajin sikiitttt je hihihi balik kampun tengok2 mak beli magic pan apa lagi ceq anny nk try test wat brownies cheese coklat ni emm waalaaa menjadi gakk nasib baik sbb niat kot ceq anny niat nak wat untuk mak

Me Mine Magic Pan Aku Tak Perlukan Kuali Lain Da P

Diterbitkan pada Wednesday, 9 May 2012 Pukul 10.03

magic pan aku tak perlukan kuali lain da p huwaaaa brape hari ni tenet down kt opis ni baru elok rindu blog p ok baru nk start enjin utk minggu ni nnt aku BW ye kawan2 ok ni nak menciwi aku da beli magic pan

My Journey Through Motherhood Total Damage Langkawi

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 9.26

Bila kita nak order ikan bakar semua ikannya saiz besar cukup makan 5 6 orang Selain tu ummi ada jugak beli 3 nonstick pan bekas letak sudu vantage untuk MIL dan beberapa botol losyen gamat sebab nyai pesan

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X