nak order vantage magic pan

My Journey Through Motherhood: Total Damage: Langkawi

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 9.26

Bila kita nak order ikan bakar, semua ikannya saiz besar cukup makan 5-6 orang. Selain tu ummi ada jugak beli 3 nonstick pan, bekas letak sudu vantage untuk MIL dan beberapa botol losyen gamat sebab nyai pesan.

Coretan Ini Duniaku: Pabila Terpengaruh Dengan...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 9.35

Anyway, nih nak citer pasal magic pan atau nama lain Pemanggang Ajaib yang depa-depa dok menggila beli. vantage laaa. wahhhh meriah rupanya mende nih. Depa kata kalau nak murah kena beli kat Langkawi.

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 13.00

Tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

Sweetmama: My Vantage Cookware

Diterbitkan pada Wednesday, 3 October 2012 Pukul 11.25

vantage Cookware ni kalau ikut fungsi utamanya ialah grill, dah namanya pun grill pan, tp sbnrnya bkn boleh grill jerk nak masak pizza n kek pun boleh tau, my friend dah try buat makaroni bakar dlm vantage ni ok jerk katanya. nak goreng2 pun boleh dalam ni tp rugi la Skrg ni mcm Mama pulak ejen vantage ni, sbb bila ada nak order Mama akan tolong sms/call kakak yg jual vantage Cookware ni, dia bagi kami harga special..Mama beli pada harga RM139 

Trip To Langkawi : Part 7

Diterbitkan pada Wednesday, 6 February 2013 Pukul 11.43

Double pan. shopping skit jea. malas nak angkut beg berat-berat naik feri. yang sikit tu pun dah rasa macam senget bahu nak bawak. siap beli lagi 1 beg tarik untuk letak coklat. beg sangat murah kat sana.rugi lak kalau tak 

Lonesome Thing: Ole-ole Yang Harus Dibeli Di Langkawi...

Diterbitkan pada Thursday, 24 May 2012 Pukul 1.03

Langkawi terkenal sebagai pulau bebas cukai-pinggan mangkuk,rokok,coklat perfume,cigar,arak hatta kereta pun kalau boleh kita nak beli dan bawa balik kan? Sebagai seorang blogger yang bertujuan murni nak bagi 

Masam Manis: Segalanya Tak Mustahil..

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 8.58

Saya beli HIG ni di Langkawi..memang sangat berbaloi2..tak rugi beli..mcm nak gantung kuali je..guna magic pan ni senang..masak sayur campur pon main campak2 je dlm ni..ayam bakar..ayam masak kicap..mmg senang 

Brownies Cheese Coklat Magic Pan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 17.46

Hari ni mood rajin sikiitttt je hihihi..balik kampun tengok2 mak beli magic pan apa lagi ceq anny nk try test wat brownies cheese coklat niemm waalaaa menjadi gakk..nasib baik ..sbb niat kot ceq anny niat nak wat untuk mak 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X