What's New?

nak order vantage magic pan

Brownies Cheese Coklat Magic Pan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 17.46

Hari ni mood rajin sikiitttt je hihihi..balik kampun tengok2 mak beli magic pan apa lagi ceq anny nk try test wat brownies cheese coklat niemm waalaaa menjadi gakk..nasib baik ..sbb niat kot ceq anny niat nak wat untuk mak 

^_^ E-na Lovely Kitchen ^_^: Hig Double Grill Pan

Diterbitkan pada Friday, 17 May 2013 Pukul 9.44

Elok je discharge hari Jumaat 10 mei barang yang di order pun sampai. Boleh terus guna Antara jenama yang biasa AreIkan Pemanggang Ajaib, Happy Call, Magic Made in Korea, Vantage Magic Pan, Happy Cook dan banyak lagi. Macam-macam memang skrg ni 1 rumah wajib ada 1 magic pan kat rumah mak nani pun ada.. besauuu punyaaa sbb mak kata yang besau tu senang.. nak panggang ayam sekor nanti ramai anak cucu berkumpul.. hehehe.

Coretan Ini Duniaku: Pabila Terpengaruh Dengan...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 9.35

Anyway, nih nak citer pasal Magic Pan atau nama lain Pemanggang Ajaib yang depa-depa dok menggila beli. Vantage laaa. wahhhh meriah rupanya mende nih. Depa kata kalau nak murah kena beli kat Langkawi.

Emy Tak Kecik: Langkawi 2013 : Tempat Shopping...

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 7.42

arini aku nak sambung ceta trip Langkawi niso jom Shopping Antara tempat yang kami aku beli : HIG magic pan, Vantage Magic Pan, krim2, balm, minyak gamat, air gamat, coklat. b. Idaman Suri. aku kalau datang 

Masam Manis: Segalanya Tak Mustahil..

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 8.58

Adik-adik dan anak-anak juga boleh menggunakannya. Tak perlu keluarkan belanja yang besar untuk membeli oven jika kita tak selalu menggunakannya.. Dengan magic pan ni.. bukan sahaja ianya murah malahan mudah 

Emy Tak Kecik: Rege Kawan-kawan : Project Helang...

Diterbitkan pada Thursday, 28 November 2013 Pukul 15.58

sebab kos nak bawa balik + luggage. Sekitar KL aku free deliverytapi luar KL aku kenekan charge :D So utk projek helang, 3 barang aku ambik order :D 1) Magic Pan. Jenama HIG RM90/unit. Jenama Vantage RM120/unit.

Zsarah Family: Ayam Panggang Magic..

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 12.26

First time guna Vantage Magic Pan keputusan amat baik. Depa punya la dok promosi kat Fb la..kat Blog laTu yang mak geram nitup2 dapat hadiah hari ibu dari anak tersayanghati melonjak riang lahehehe

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 13.00

Vantage Magic Pan. As salam Alhamdulillah, dapat juga memiliki ape yang diidamkan. Sebelum ni kalau kawan2 buat tayangan amal kat blog & fb, rase alahai!!! Dan akhirnya minggu lepas, Allah SWT makbulkan permintaan & hajat hati. tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -