What's New?

nak order vantage magic pan

Masam Manis: Segalanya Tak Mustahil..

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 8.58

Adik-adik dan anak-anak juga boleh menggunakannya. Tak perlu keluarkan belanja yang besar untuk membeli oven jika kita tak selalu menggunakannya.. Dengan magic pan ni.. bukan sahaja ianya murah malahan mudah 

Brownies Cheese Coklat Magic Pan

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 17.46

Hari ni mood rajin sikiitttt je hihihi..balik kampun tengok2 mak beli magic pan apa lagi ceq anny nk try test wat brownies cheese coklat niemm waalaaa menjadi gakk..nasib baik ..sbb niat kot ceq anny niat nak wat untuk mak 

^_^ E-na Lovely Kitchen ^_^: Hig Double Grill Pan

Diterbitkan pada Friday, 17 May 2013 Pukul 9.44

Elok je discharge hari Jumaat 10 mei barang yang di order pun sampai. Boleh terus guna Antara jenama yang biasa AreIkan Pemanggang Ajaib, Happy Call, Magic Made in Korea, Vantage Magic Pan, Happy Cook dan banyak lagi. Macam-macam memang skrg ni 1 rumah wajib ada 1 magic pan kat rumah mak nani pun ada.. besauuu punyaaa sbb mak kata yang besau tu senang.. nak panggang ayam sekor nanti ramai anak cucu berkumpul.. hehehe.

Dari Dunia Dapurku: Baked Macaroni In Magic Pan

Diterbitkan pada Sunday, 22 September 2013 Pukul 7.23

sebenarnya cuba search jugak dalam internet ..macam tak jumpa je .tak ada orang yang kongsi baked macaroni guna magic pan ni ..kalau ada pun ada gambar tapi tak ada resepi.. errrr ..walaupun agak senang je nak buat 

Emy Tak Kecik: Langkawi 2013 : Tempat Shopping...

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 7.42

arini aku nak sambung ceta trip Langkawi niso jom Shopping Antara tempat yang kami aku beli : HIG magic pan, Vantage Magic Pan, krim2, balm, minyak gamat, air gamat, coklat. b. Idaman Suri. aku kalau datang 

Pemanggang Ajaib Vantage Dari Langkawi

Diterbitkan pada Wednesday, 16 October 2013 Pukul 9.53

Pemanggang Ajaib Vantage dari Langkawi. Berkurun dah orang dok bercerita sal magic pan.. pemanggang ajaib ni.. Yang org dok citer Langkawi.. Kemain dekat lagik nak p dapatkan. heeee..best wey..aku lom beli lg ni.

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 13.00

Vantage Magic Pan. As salam Alhamdulillah, dapat juga memiliki ape yang diidamkan. Sebelum ni kalau kawan2 buat tayangan amal kat blog & fb, rase alahai!!! Dan akhirnya minggu lepas, Allah SWT makbulkan permintaan & hajat hati. tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

Emy Tak Kecik: Rege Kawan-kawan : Project Helang...

Diterbitkan pada Thursday, 28 November 2013 Pukul 15.58

sebab kos nak bawa balik + luggage. Sekitar KL aku free deliverytapi luar KL aku kenekan charge :D So utk projek helang, 3 barang aku ambik order :D 1) Magic Pan. Jenama HIG RM90/unit. Jenama Vantage RM120/unit.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -