What's New?

nak order vantage magic pan

Masam Manis: Segalanya Tak Mustahil..

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 1.58

Saya beli HIG ni di Langkawi..memang sangat berbaloi2..tak rugi beli..mcm nak gantung kuali je..guna magic pan ni senang..masak sayur campur pon main campak2 je dlm ni..ayam bakar..ayam masak kicap..mmg senang 

Fiza Nordin: Vantage Magic Pan

Diterbitkan pada Tuesday, 30 October 2012 Pukul 6.00

tahniah fiza..akhirnya dpt juga fiza beli double pan vantage ni.. kak dah byk biji jual kat fb.. stok saiz 32 dah habis..yg baru akan muncui 36 cm 239rm yg 32 199.. adoi aii frust tol la 32 tu dah ok depa buat 36 lak.. nak bakau 

Ayam Madu Panggang

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 14.59

RM99 jer .tapi tak pakaibeli kononnya nak buat koleksi barangan Vantage.tapi sejak akhir-akhir ini magic pan amat popularrupanya memang amat mudah sangat untuk memasaknya dan jimat masa.pelbagai menu 

Coretan Ini Duniaku: Pabila Terpengaruh Dengan...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 2.35

Anyway, nih nak citer pasal Magic Pan atau nama lain Pemanggang Ajaib yang depa-depa dok menggila beli. Vantage laaa. wahhhh meriah rupanya mende nih. Depa kata kalau nak murah kena beli kat Langkawi.

Zsarah Family: Ayam Panggang Magic..

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 5.26

Ayam Panggang Magic.. Assalamualaikum. First time guna Vantage Magic Pan keputusan amat baik. Depa punya la dok promosi kat Fb la..kat Blog laTu yang mak geram nitup2 dapat hadiah hari ibu dari anak tersayanghati melonjak riang lahehehe. Ayam panggang magicni belum bakar lgi Terpaksa Jual Philips Airfryer - Haha, nak tak nak terpaksalah jual Philips Airfryer yang wife saya beli dari UK. Tentu anda nak tahu kenapa saya dan isteri nak 

Emy Tak Kecik: Langkawi 2013 : Tempat Shopping...

Diterbitkan pada Monday, 6 January 2014 Pukul 0.42

arini aku nak sambung ceta trip Langkawi niso jom Shopping Antara tempat yang kami aku beli : HIG magic pan, Vantage Magic Pan, krim2, balm, minyak gamat, air gamat, coklat. b. Idaman Suri. aku kalau datang 

^_^ E-na Lovely Kitchen ^_^: Hig Double Grill Pan

Diterbitkan pada Friday, 17 May 2013 Pukul 2.44

Elok je discharge hari Jumaat 10 mei barang yang di order pun sampai. Boleh terus guna Antara jenama yang biasa AreIkan Pemanggang Ajaib, Happy Call, Magic Made in Korea, Vantage Magic Pan, Happy Cook dan banyak lagi. Macam-macam memang skrg ni 1 rumah wajib ada 1 magic pan kat rumah mak nani pun ada.. besauuu punyaaa sbb mak kata yang besau tu senang.. nak panggang ayam sekor nanti ramai anak cucu berkumpul.. hehehe.

Emy Tak Kecik: Rege Kawan-kawan : Project Helang...

Diterbitkan pada Thursday, 28 November 2013 Pukul 8.58

sebab kos nak bawa balik + luggage. Sekitar KL aku free deliverytapi luar KL aku kenekan charge :D So utk projek helang, 3 barang aku ambik order :D 1) Magic Pan. Jenama HIG RM90/unit. Jenama Vantage RM120/unit.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -