What's New?

nak kerja australia

Ibnu Hasyim: Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 June 2015 Pukul 7.00

"Kerja ladang, petik buah." Jawabnya ringkas. "Bagaimana kalau saya nak bekerja di sana?" Anak muda itu bertanya dengan penuh minat. "Boleh!" Kata kawan yang baru pulang dari Australia itu. "Ada kawan saya yang 

Kerjaladangaustralia: A To Z Punya Hal Di Australia.

Diterbitkan pada Tuesday, 27 May 2014 Pukul 8.56

Assalamualaikum..pada entry kali ini sy nak berkongsi step2 untuk rakan yg brhajat untuk dtg ke sini. Ramai org tanya ' bang , mcm mana nk pergi sana? kerja nk apply mcm mana?.. apa sy nak buat dulu? .visa dan tiket 

Kerja Di Australia Dengan Gaji Lumayan Rm 7000 Sebulan

Diterbitkan pada Monday, 20 January 2014 Pukul 14.34

1st of all.. mak nak gtau awal2, mak bukan agent untuk korang nak cari kerja kat sana.. mak tak der contact farm2 atau agen2 kat sana.. n kawan2 mak pon dah balik mesia semua dah.. so tak de contact ye.. lepas tu 

Duduk. Sembang. Baca: Tips Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 29 May 2014 Pukul 4.42

Assalamualaikum. Hari ni aku cuti. Harap maklum. hee. Harini aku nak cerita pasal scam kerja dekat australia. Aku tahu ramai yang datang sini baca dekat blog lah. Kata datang sini boleh buat duit. Memang boleh buat duit.

Peluang Pekerjaan 2015 Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 23.40

Siapa yang berminat nak kerja di Australia, sila baca dibawah ini: i akan kenakan bayaran rm680 hanya $230 Australia dollar dan semuanya urusan melalui email. Jika sekiranya anda kurang senang dng cara saya berurus, 

Racun 1: Australia

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 9.34

Kalau nak kerja di Australia, terutama kalau berhubung dengan ejen, banyak perkara lu kena ambik tau Kena tanya secara detail kerja dekat ladang apa, ladang sayur atau ladang buah, kalau ladang buah, nak kena tau 

Ingin Kerja Di Australia, Buat Modal Ternak Ikan Di Sabah.

Diterbitkan pada Tuesday, 25 August 2015 Pukul 10.30

Sambung yang seorang lagi, "Aku nak tanya pendapat abang, bolehkah kami capai sasaran ini, kalau kami pergi kerja ladang di Australia seperti yang abang sebutkan. Apa syarat-syaratnya, kalau kami nak pergi kerja di 

Mylife, Mystyle: Tips Kerja Australia Secara Illegal

Diterbitkan pada Saturday, 3 January 2015 Pukul 8.40

1/ Bertanyakan uncle www.google.com - setelah sedar diri memang tak layak kerja australia secara sah, niza google sana google sini macam mana nak ikut agent. Niza nasihatkan TAK PAYAH IKUT AGENT! sebab ape?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -