What's New?

nak kerja australia

Kos Permulaan Bekerja Di Australia

Diterbitkan pada Saturday, 16 August 2014 Pukul 19.18

KOS PERMULAAN BEKERJA DI AUSTRALIA. Assalamualaikum! Lama menghilangkan. hehee. Okay I'm back. Meh nak kasi tips2 untuk first time nak kerja sini. Selalu orang tanya berapa duit pocket nak kena ada sebelum 

Duduk. Sembang. Baca: Tips Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 29 May 2014 Pukul 11.42

Assalamualaikum. Hari ni aku cuti. Harap maklum. hee. Harini aku nak cerita pasal scam kerja dekat australia. Aku tahu ramai yang datang sini baca dekat blog lah. Kata datang sini boleh buat duit. Memang boleh buat duit.

Penyanyi Jalanan: #9: Z Ahmad Di Sydney Australia (final)

Diterbitkan pada Saturday, 30 August 2014 Pukul 6.07

kitorang pun unpack barang barang and sayyid cam biasa , kerja dia explore maps semuadia study kat location mana nak shoot untuk video muzik tuand salah satu tempat dia mmg dah target mestilah landmark Australia 

Kerja D Australia: Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 17 October 2013 Pukul 7.52

Tapi sebab dah tak ada pilihan dan nak kerja sangat. Pastu tak nak buang masa mencari-cari kerja di Aussie, so aku pun tawakkal saja bayar. Banyak yang aku baca kat internet nak lepas imigresen susah. Tapi aku dapat 

Racun 1: Australia

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 16.34

Kalau nak kerja di Australia, terutama kalau berhubung dengan ejen, banyak perkara lu kena ambik tau Kena tanya secara detail kerja dekat ladang apa, ladang sayur atau ladang buah, kalau ladang buah, nak kena tau 

Kerja Di Australia Dengan Gaji Lumayan Rm 7000 Sebulan

Diterbitkan pada Monday, 20 January 2014 Pukul 21.34

1st of all.. mak nak gtau awal2, mak bukan agent untuk korang nak cari kerja kat sana.. mak tak der contact farm2 atau agen2 kat sana.. n kawan2 mak pon dah balik mesia semua dah.. so tak de contact ye.. lepas tu 

Kerja Ladang Australia: Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 10 April 2014 Pukul 15.02

kerja di australia. sesiapa berminat nak kerja ladang kat aussie blh email sya azizcd3624@gmail.com. sila sertakan email dan no telefon. sya akan menghubungi anda secepat mungkin. Posted by aziz at 01:02 · Email ThisBlogThis!Share to 

Kerja D Australia: Australia Mencari Dinar...

Diterbitkan pada Thursday, 23 January 2014 Pukul 11.28

Tapi sebab dah tak ada pilihan dan nak kerja sangat. Pastu tak nak buang masa mencari-cari kerja di Aussie, so aku pun tawakkal saja bayar. Banyak yang aku baca kat internet nak lepas imigresen susah. Tapi aku dapat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -