What's New?

nak kerja australia

Kos Permulaan Bekerja Di Australia

Diterbitkan pada Saturday, 16 August 2014 Pukul 19.18

Assalamualaikum! Lama menghilangkan. hehee. Okay I'm back. Meh nak kasi tips2 untuk first time nak kerja sini. Selalu orang tanya berapa duit pocket nak kena ada sebelum dapat kerja? Memang mostly orang akan tanya 

Kerjaladangaustralia: A To Z Punya Hal Di Australia.

Diterbitkan pada Tuesday, 27 May 2014 Pukul 15.56

Assalamualaikum..pada entry kali ini sy nak berkongsi step2 untuk rakan yg brhajat untuk dtg ke sini. Ramai org tanya ' bang , mcm mana nk pergi sana? kerja nk apply mcm mana?.. apa sy nak buat dulu? .visa dan tiket 

Hati-hati Kalau Nak Kerja Petik Buah Di Australia

Diterbitkan pada Tuesday, 5 May 2015 Pukul 14.45

Hati-hati kalau nak kerja petik buah di Australia. ANTARA rakyat Malaysia yang ditipu ejen bekerja sebagai pemetik buah. Gambar kanan, Mohd Faidzol Ismail menunjukkan laporan polis yang telah dibuat. Kuala Lumpur: 

Kerja Ladang Australia: Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 10 April 2014 Pukul 15.02

sesiapa berminat nak kerja ladang kat aussie blh email sya azizcd3624@gmail.com. sila sertakan email dan no telefon. sya akan menghubungi anda secepat mungkin. Posted by aziz at 01:02 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to 

Racun 1: Australia

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 16.34

Kalau nak kerja di Australia, terutama kalau berhubung dengan ejen, banyak perkara lu kena ambik tau Kena tanya secara detail kerja dekat ladang apa, ladang sayur atau ladang buah, kalau ladang buah, nak kena tau 

Sindiket Penipuan Kerja Petik Buah Di Australia

Diterbitkan pada Tuesday, 5 May 2015 Pukul 18.41

Hati-hati Kalau Nak Kerja Petik Buah di Australia | Kuala Lumpur: “Saya menyesal kerana mengikut kata hati dan tamak untuk mendapat gaji lebih selain mengharapkan kekayaan dalam masa singkat.

Kerja Di Australia Dengan Gaji Lumayan Rm 7000 Sebulan

Diterbitkan pada Monday, 20 January 2014 Pukul 21.34

1st of all.. mak nak gtau awal2, mak bukan agent untuk korang nak cari kerja kat sana.. mak tak der contact farm2 atau agen2 kat sana.. n kawan2 mak pon dah balik mesia semua dah.. so tak de contact ye.. lepas tu 

Duduk. Sembang. Baca: Tips Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 29 May 2014 Pukul 11.42

Assalamualaikum. Hari ni aku cuti. Harap maklum. hee. Harini aku nak cerita pasal scam kerja dekat australia. Aku tahu ramai yang datang sini baca dekat blog lah. Kata datang sini boleh buat duit. Memang boleh buat duit.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -