What's New?

nak kerja australia

Ibnu Hasyim: Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Anonymous said Susah utk dipercayai sbab sy buat kerja importing fisheries, fruits and vegetables for middle East and EU countries dari kesemua negaras Asia, NZ dan Aussie. Susah nak percaya bila upah memetik shj tinggi . Assalamualaikum WBT.Entri ni lebih kepada sharing persediaan /environment dekat sana. Apa-apa tips yang aku boleh kongsi dan yang paling penting online diaryuntuk diri sendiri.  Aku beli tiket 2….

Peluang Bekerja Di Luar Negara (australia)

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kami adalah kontraktor yang mempunyai banyak kontrak kerja dalam kerja-kerja ladang dan pertanian dari pemilik-pemilik ladang-ladang di Australia.Kami memerlukan mereka yang berminat untuk bekerja diAustralia bersama kami . Salam Readership. Tahu tak Neuvoo adalah enjin pencarian kerja yang paling diperlukan oleh job seekers.  Ia boleh didapati di lebih daripada 63 negara di dunia ini. Malaysia adalah salah satu negara y….

Petik Buah Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Semakin hari kita lihat semakin ramai yang mencari info berkenaan peluang pekerjaan petik buah di Australia. Apa kelebihan sebenarnya? Adakah dengan hanya Dapatkan Info Penting Mengenai Kerja Petik Buah Di Sana Secara Assalamualaikum semua.. Oklah, banyak juga soalan dan pertanyaan yang saya dapat mengenai kerja Offshore. Ada yang bertanya bagaimana nak kerja offshore, apa syarat-syaratnya dan sebagainya. Oklah, disini saya beritahu . "Mana yang lebih terang, satu ataupun dua? Saya ulang lagi, satu terang atau dua lagi terang?"Hari-hari kita ucapkan soalan yang sama. Tiada sesuatu yang dapat merangsang kita dengan perkara baru yang…Aku bukanlah doktor, jauh sekali bekas penyanyi nasyid. Tetapi arwah abah aku dulu kerja pembantu perubatan yang orang kampung panggil sebagai deressa, dan mak aku kerja jururawat. Jadi aku fahamlah s….

Ibnu Hasyim: 50 Kerja Di Australia, Tawaran Disambung

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Encik Dibuang Kerja, Atau Penganggur. Lihat Peluan Inikah Rahsia Melancong Ke Australia, Demi Islam & Info Backpackers Di Australia. Ladang Anggur, Pelu Dilema Pekerja Pungut Buah Di Australia? Peluang Kerja Sambil . Aku bukanlah doktor, jauh sekali bekas penyanyi nasyid. Tetapi arwah abah aku dulu kerja pembantu perubatan yang orang kampung panggil sebagai deressa, dan mak aku kerja jururawat. Jadi aku fahamlah s….

Peluang Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Hasyir - Tue 21/May/2013 1:45am http://kerjaladangaussie.blogspot.com/ Azam 126 - Sat 8/Jun/2013 2:24am salam,sape yang nak keje sane jom,fee hanya 1k,aku pegi sekali,aku guide sampai depan pintu umah kontrekter tu,so Satu kursus awam yang bertajuk Komunikasi Organisasi dan Etika Kerja Berkesan akan diadakan di Concorde Hotel, Shah Alam oleh Quality Expert Sdn Bhd. Program ini akan dijalankan pada 12 dan 13 September 2006. Jika anda . "Mana yang lebih terang, satu ataupun dua? Saya ulang lagi, satu terang atau dua lagi terang?" Hari-hari kita ucapkan soalan yang sama. Tiada sesuatu yang dapat merangsang kita dengan perkara baru yan…Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji RM40-48 Per Jam.. Bagaimana?Ladang Australia luas terbentang dilihat dari udara..Ladang tomato.SESEORANG, mengajak saya pergi berjumpa kawannya ….

Visa Ke Australia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

blog berzamann tak update sebab kemalasan kebuntuan kesibukan ketaksempatan dan segala jenis ke lagi ada. T_____T asal feel nak update sampai, tak sempat sebab kerja banyak. asal feel nak update sampai, idea pulakk tak . Aku bukanlah doktor, jauh sekali bekas penyanyi nasyid. Tetapi arwah abah aku dulu kerja pembantu perubatan yang orang kampung panggil sebagai deressa, dan mak aku kerja jururawat. Jadi aku fahamlah s….

Jawatan Yang Ada Di Pelantar Minyak Offshore

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Wassalam.. Sorry lambat reply, agak busy dengan kerja baru nih… Nak jadi radio operator, dah tentu kena ada sijil radio operator. Setahu saya, antara sijil yang acceptable ialah GLOBAL MARITIME DISTRESS AND SAFETY . Sebelum datang ke Malaysia,dengar kata orang bekerja di Malaysia itu hebat,di sana satu hari kerja boleh seminggu makan,cari kerja mudah.Mungkin itu dulu ada benarnya juga,tapi sekarang jangan harap,a….

Percutian Di Perth

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Percutian di Perth | Tempat Menarik di Perth, Australia. 2 minggu lepas aku buat kerja gila bila memilih perth australia sebagai destinasi hujung minggu. Aku pergi tak lama pun just 3 hari 2 malam. hehe.. “Nak, yang gajinya ndak pasti kaya kerjaanmu itu apa namanya?”“Freelance, Buk.”               Begitulah hidup, ada-ada aja perkembangannya. Sekarang, yang namanya nyari duit nggak kudu mengais-ngais….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -