nak kerja australia

Newer Post

Diterbitkan pada Saturday, 15 February 2014 Pukul 18.18

Semua adalah salah sendiri.. kenapa bukan salah orang orang lain? sbb anda sendiri yang decide nak datang dan kerja di australia.. tiada paksaan dari sesiapa.. agen, blog, kawan2 atau melayu nak tolong melayu hanya 

Racun 1: Australia

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 16.34

Kalau nak kerja di australia, terutama kalau berhubung dengan ejen, banyak perkara lu kena ambik tau Kena tanya secara detail kerja dekat ladang apa, ladang sayur atau ladang buah, kalau ladang buah, nak kena tau 

Tentang Visa Kerja Ke Australia (penjelasan Dari Australia...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 February 2013 Pukul 10.03

Proses2 yang kami lakukan adalah meminta resume / cv dari peminat untuk bekerja di australia dan kita lihat penempatan kerjanya.dan masuk ke dalam database kami ( jadi prosesnya tidak sebentar ) lalu kita assessment cv 

Kerja Di Ladang Australia: Siapa Perlu Ke Australia?

Diterbitkan pada Tuesday, 11 March 2014 Pukul 20.17

VSS, kad kredit, hutang along, bank, hantaran kahwin, nak modal bisnes, etc. Sejujurnya, saya tak berapa faham kenapa nak cari hantaran kahwin sampai sanggup kerja australia. Dari soal hutang, semua boleh diterima.

Kerja Di Ladang Australia: Dah Cuti, Kena Cuti Pulak

Diterbitkan pada Saturday, 8 March 2014 Pukul 8.36

Semalam, kami cuti pastu nak jumpa seseorang yang telah ditipu ejen dari Malaysia. Modus operandi, bayar full di Malaysia, diberi nombor hp kontraktor dan disuruh call sendiri setelah sampai sini. Tau tau kontraktor kata 

Australia Butuh 150 Ribu Tenaga Kerja

Diterbitkan pada Sunday, 20 November 2011 Pukul 9.42

Kanaka menambahkan, selama lima tahun ke depan australia membutuhkan sekitar 150 ribu tenaga kerja untuk bidang pertambangan, dan dari kuota itu TKI dimungkinkan bisa masuk sesuai dengan bidang kebutuhannya. Meski akan bekerja di bidang tambang, .. Wah nak teseh butohno mechanik alat berat forklift ..exavator ..shovel..kato.pokoe alat berat hubungi 0145761497.ora sekolah tpi pengalaman …wani di cobo .. Balas. johar · Selasa, 11 Maret 2014 

Rezeki Di Australia: Di Hujung Hujung Musim..

Diterbitkan pada Sunday, 13 April 2014 Pukul 20.44

Assalammualaikum.. Minggu yang sangat baik untuk saya dan kawan2 yg lain buat duit.. tiba 2 hari hujan lebat.. 1 hari hujan sekejap2.. di hujung closing account.. dapat la kerja 5 hari.. lemau badan bila nak start kerja balik..

Tips Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Thursday, 29 May 2014 Pukul 11.42

Assalamualaikum. Hari ni aku cuti. Harap maklum. hee. Harini aku nak cerita pasal scam kerja dekat australia. Aku tahu ramai yang datang sini baca dekat blog lah. Kata datang sini boleh buat duit. Memang boleh buat duit.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X