What's New?

nak kerja australia

Peluang Kerja Di Australia

Diterbitkan pada Friday, 23 September 2016 Pukul 22.27

Kerja Halal 2 - Sun 16/Jun/2013 9:31pm tumpang iklan..salam, kepada rakan2 yg ingin bekerja di austraia/new zealand selepas hariraya aidilfitri 2013 sila berhubung Perkara yang paling ramai sekali nak tahu semestinya bab gaji. Gaji bekerja sebagai pemetik buah di Australia sebenarnya dibayar secara mingguan.. ANTARA rakyat Malaysia yang ditipu ejen bekerja sebagai pemetik buah. Gambar kanan, Mohd Faidzol Ismail menunjukkan laporan polis yang telah dibuat. Kuala Lumpur: “Saya menyesal kerana mengikut kata…. . Alhamdulillah, saya dan isteri Nor Sajidah Zulkafli sudah hampir seminggu berada di Mekah. Esok in sha Allah kami akan bertolak ke Arafah untuk memulakan ibadah haji. . Kat sini, ramai pakcik dan ….

Ibnu Hasyim: Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 20.48

Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji RM40-48 Per Jam.. Bagaimana?Wassalam.. Sorry lambat reply, agak busy dengan kerja baru nih… Nak jadi radio operator, dah tentu kena ada sijil radio operator. Setahu saya, antara sijil yang . Berita penyebaran gambar bogel yang didakwa mirip pelakon Idris Khan dan Atikah Suhaime sejak dua minggu lalu turut mengheret nama pelakon Ammar Alfian. Ammar Alfian kerja buruh angkat barang orang pi…. . Alhamdulillah, saya dan isteri Nor Sajidah Zulkafli sudah hampir seminggu berada di Mekah. Esok in sha Allah kami akan bertolak ke Arafah untuk memulakan ibadah haji. . Kat sini, ramai pakcik dan ….

Nak Cari Kerja Kelasi Kapal

Diterbitkan pada Saturday, 24 September 2016 Pukul 8.14

Saya nak minta jasa baik warga MC, saya dah lama menggangur, dah ambil course BST dan Tanker untuk kerja kapal tapi sampai sekarang susah sangat nak dapat keje tu . ENJIN PENCARIAN KERJA, NEUVOO ENJIN PENCARIAN KERJA, NEUVOO Graduat ? Bakal graduat ? Atau sedang mencari pekerjaan lain ? Tapi, tak tahu nak cari kerja kat mana ? Anda kena teruskan membaca entri ni.….

Jangan Terpedaya Dengan Iklan Kerja Pemetik

Diterbitkan pada Saturday, 24 September 2016 Pukul 15.16

Jangan terpedaya dengan iklan kerja pemetik buah gaji lumayan (Sekadar gambar hiasan) Kisah ini dilaporkan oleh Sinar Harian, dimana wanita bernama Kayla menceritakan . Baru-baru ni aku terbaca catatan seseorang yang telah membeli setcorelle design yang aku admired tu kat sana, dengan sangat murah,separuh daripada harga kalau beli kat Langkawi, sayangnya sendiri ….

Kerja Di Australia Dengan Gaji Lumayan Rm 7000 Sebulan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

1st of all.. mak nak gtau awal2, mak bukan agent untuk korang nak cari kerja kat sana.. mak tak der contact farm2 atau agen2 kat sana.. n kawan2 mak pon dah balik . Berita penyebaran gambar bogel yang didakwa mirip pelakon Idris Khan dan Atikah Suhaime sejak dua minggu lalu turut mengheret nama pelakon Ammar Alfian. Ammar Alfian kerja buruh angkat barang orang pi….

Kerja Kosong Sebagai Inspektor (lelaki / Wanita) Polis

Diterbitkan pada Friday, 23 September 2016 Pukul 7.18

Job Vacancy as a Police Inspector at Polis Diraja Malaysia (PDRM) Polis Diraja Malaysia (PDRM) kini membuka kekosongan untuk jawatan Inspektor bagi lelaki dan. Berita penyebaran gambar bogel yang didakwa mirip pelakon Idris Khan dan Atikah Suhaime sejak dua minggu lalu turut mengheret nama pelakon Ammar Alfian.Ammar Alfian kerja buruh angkat barang orang ….

Salam Dua Benua

Diterbitkan pada Tuesday, 20 September 2016 Pukul 12.44

I know I know… It’s been a week plus already… Our lives have been going through the same old same old routine, nothing much to be excited about. Assalamualaikum dan Salam aidil Adha.Masih bercuti lagi ke kawan?Mesti meriah raya kan.Aku biasa-biasa saja.Tapi alhamdulillah masih diberi peluang untuk beraya bersama keluarga dan orang tersayang.….

Ibnu Hasyim: 50 Kerja Di Australia, Tawaran Disambung

Diterbitkan pada Saturday, 24 September 2016 Pukul 8.28

Peluang Kerja Kutip Buah Di Australia, Gaji RM40-4 Kini hanya RM1,000 wang pengurusan, anda boleh berkerja di Australia.. Assalamualaikum. Selamat Hari Raya Aidiladha Kedua semua. Sebenarnya entry kali ini lebih kepada nak save nota. Hehe. Takut terhilang dari radar Facebook.Almaklumlah hati ini juga ada cita-cita in….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.