What's New?

mutiara toys pasar pagi

Pengalaman Bercuti Di Kuching, Sarawak

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

haaa macam ni la rupa pekan serikin ni, dia sepanjangggg jalan. settle pasar serikin, terus gerak balik. masa on the way balik, din si driver tanya nak singgah gua .

Secubit Garam: Dadih Homemade

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Cakap bab dadih ni kan, masa along masih sekolah rendah dulu (darjah 4 kut.. 10 tahun dulu ) dia bawak ke sekolah dan jual kat kawan2. Alhamdulillah.. setiap hari .

Pengalaman Bercuti Ke Sydney, Australia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

untuk first timer yang datang ke bumi australia macam aku, tak dinafikan agakk makan masa jugak untuk kitorang adapt dengan waktu sydney. kaw bayangkan, pukul 5 pagi .

Icefilms.info

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Vote for iceFilms.info on globolister:

Secubit Garam: Yong Tau Fu

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Pagi semalam sambil siang2 ayam, K.Nor buat la kuah YTF ni.. Wehh.. syoknyer bau.. Bila petang tu masa duk mencelur sayur dan bahan2 lain dalam sup resipi Ika, anak .

Daftar Client Terbaru Software-id Terbaru

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

No. No. Resi: Client (Identitas Perusahaan) 1: POS 14439598897: Toko Elvis Jl.tritura Makale-Toraja: 2: POS 14439598884: Apotek dr.Indah Jl. Jendral Sudirman Roban .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -