What's New?

mummy poko harga

Bicara Mummy: Meroyan Tak Dapat Mp Jumbo Size Rm39.90

Diterbitkan pada Monday, 2 June 2014 Pukul 6.00

Jadi, alkisahnya..yg kita tak tahu pun pampes kt tesco ada offer utk Mamy Poko. Harga jumbo pack RM39.90. Adessmmg rugi lah kalo xbeli. Tp, mmg stok licin selicinnya. Tinggal hanyalah size XL & XXL. Meroyan daku!

Diaper Atau Lampin Pakai Buang Terbaik

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 11.16

Sebab mami poko mahal, kalau sehari sampai kena pakai 7 keping, aku rasa aku boleh demam kura-kura kalo tiap2 hari macam tu. Huhu. Diapex pun boleh tahan juga harga dia kalau takde promosi. Aku beli ari tu pun 

Model Terbaru Mamypoko!

Diterbitkan pada Tuesday, 30 June 2009 Pukul 5.18

ala comei2mummy poko mmg mahal..tp bagus..skrg sy dah dapat mummy poko dgn harga murah..so xder la pokai sgtklu nak order sms sy..0192440915. Tuesday, July 19, 2011 9:55:00 PM · Post a Comment · Newer Post 

Hadiah Terindah: Huggies Dah Naik Harga

Diterbitkan pada Friday, 27 January 2012 Pukul 16.24

RM29.90 je kat Butik Manjaku. Tapi tadi g beli dah naik harga RM33.90. Masuk je tahun baru. Dah naik harga Huhuhue Bapak sila tambah elaun ibu yer.. Tadi x beli pun Mummy poko sbb ada lagik. Mummy poko selalunya 

Mommy Talks: Diapers

Diterbitkan pada Saturday, 29 October 2011 Pukul 16.19

for me the best is mamy poko… tak kirala harga dia, tapi utk anak tersyg kite korbankan sikit. rasenye bg u xde hal lah pasal harga.. i pernah try huggies, konon nak ekonomic la kan… tapi my baby kena rashes plak.. so. org2 

Cheap Mammy Poko Diapers

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2011 Pukul 11.14

Mamy Poko premium 1 Kg RM10.00 kg, min pembelian 1000kg. **JAMINAN HARGA TERMURAH DI MSIA*50% MURAH DR TESCO*TAKDA HAD MINIMA*PENGHANTARAN SELURUH MSIA@RM3/PEK**. S & J Diaper 

Mamy Poko

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 15.38

Mami Poko Pants Girl L28 xtra soft… ada ga ? pembelian minimal brp pax ya ? ongkir k jakbar brp ya? susumaritza Dear ibu susan, maaf harga untuk reseller kami tidak memakai persentase dalam pengurangan harganya bu. Yang pasti 

Lampin Pakai Buang Yang Sesuai ?

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 14.08

mammy poko 1st choice tapi harga boleh tahan,kalau ada twins mmg sakit skit,baik beli susu, my twins pakai huggies yg tu mmg sgt sesuai dan kalau u nak beli pi kat precint 9, ada kedai nama apa tak ingat,tapi jual mmg 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -