mummy poko harga

Mamy Poko

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 15.38

Mami poko Pants Girl L28 xtra soft… ada ga ? pembelian minimal brp pax ya ? ongkir k jakbar brp ya? susumaritza Dear ibu susan, maaf harga untuk reseller kami tidak memakai persentase dalam pengurangan harganya bu. Yang pasti 

Model Terbaru Mamypoko!

Diterbitkan pada Tuesday, 30 June 2009 Pukul 5.18

Alaei2mummy poko mmg mahal..tp bagus..skrg sy dah dapat mummy poko dgn harga murah..so xder la pokai sgtklu nak order sms sy..0192440915. Tuesday, July 19, 2011 9:55:00 PM · Post ament · Newer Post 

Cheap Mammy Poko Diapers

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2011 Pukul 11.14

Mamy poko premium 1 Kg RM10.00 kg, min pembelian 1000kg. **JAMINAN harga TERMURAH DI MSIA*50% MURAH DR TESCO*TAKDA HAD MINIMA*PENGHANTARAN SELURUH MSIA@RM3/PEK**. S & J Diaper 

The Tiez Family: Tak Tahu Nak Pilih Diapers Apa

Diterbitkan pada Friday, 22 June 2012 Pukul 11.09

Ikut hati, memang nak bagi Mami poko tapi i tengok, harga untuk Mami poko ni kalau untuk NB52,S48,M44,L38,XL34 dan XXL28..semuanya RM30 kalau ada sale. Makin besar saiz, makin mahal.Kalau baby jenis badan 

Diaper Atau Lampin Pakai Buang Terbaik

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 11.16

Sebab mami poko mahal, kalau sehari sampai kena pakai 7 keping, aku rasa aku boleh demam kura-kura kalo tiap2 hari macam tu. Huhu. Diapex pun boleh tahan juga harga dia kalau takde promosi. Aku beli ari tu pun 

Mommy Talks: Diapers

Diterbitkan pada Saturday, 29 October 2011 Pukul 16.19

For me the best is mamy poko… tak kirala harga dia, tapi utk anak tersyg kite korbankan sikit. rasenye bg u xde hal lah pasal harga.. i pernah try huggies, konon nak ekonomic la kan… tapi my baby kena rashes plak.. so.2 

Lampin Pakai Buang Yang Sesuai ?

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 14.08

Mammy poko 1st choice tapi harga boleh tahan,kalau ada twins mmg sakit skit,baik beli susu, my twins pakai huggies yg tu mmg sgt sesuai dan kalau u nak beli pi kat precint 9, ada kedai nama apa tak ingat,tapi jual mmg 

Mamy Poko Baru, Ekstra Lembut Untuk Si Kecil

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 19.47

Distributor mamypoko jakarta; Agen mamy poko; harga pampers mamy poko ekstra soft; distributor mamypoko ekstra soft fit; harga grosir popok mamy poko; unicharm mamy poko pants extra soft; distributor mammy poko 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X