What's New?

mummy poko harga

Cheap Mammy Poko Diapers

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2011 Pukul 4.14

Mamy Poko premium 1 Kg RM10.00 kg, min pembelian 1000kg. **JAMINAN HARGA TERMURAH DI MSIA*50% MURAH DR TESCO*TAKDA HAD MINIMA*PENGHANTARAN SELURUH MSIA@RM3/PEK**. S & J Diaper 

Nama Ku Yongnana: Review Diapers Pulak

Diterbitkan pada Monday, 27 February 2012 Pukul 7.33

Rentetan dari entry semalam tentang promosi hebat harga Mamy Poko kat Jusco tu *ramai jugak yang serbu Jusco lepas baca entry tu ek? Untuk mommy to be, tak perlu beli pampers newborn berkoyan-koyan banyak.

Mamy Poko

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 8.38

Mami Poko Pants Girl L28 xtra soft… ada ga ? pembelian minimal brp pax ya ? ongkir k jakbar brp ya? susumaritza Dear ibu susan, maaf harga untuk reseller kami tidak memakai persentase dalam pengurangan harganya bu. Yang pasti 

Lampin Pakai Buang Yang Sesuai ?

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 7.08

mammy poko 1st choice tapi harga boleh tahan,kalau ada twins mmg sakit skit,baik beli susu, my twins pakai huggies yg tu mmg sgt sesuai dan kalau u nak beli pi kat precint 9, ada kedai nama apa tak ingat,tapi jual mmg 

Fifitiez: Tak Tahu Nak Pilih Diapers Apa

Diterbitkan pada Friday, 22 June 2012 Pukul 4.09

Ikut hati, memang nak bagi Mami Poko tapi i tengok, harga untuk Mami Poko ni kalau untuk NB52,S48,M44,L38,XL34 dan XXL28..semuanya RM30 kalau ada sale. Makin besar saiz, makin mahal.Kalau baby jenis badan 

Mommy Talks: Diapers

Diterbitkan pada Saturday, 29 October 2011 Pukul 9.19

for me the best is mamy poko… tak kirala harga dia, tapi utk anak tersyg kite korbankan sikit. rasenye bg u xde hal lah pasal harga.. i pernah try huggies, konon nak ekonomic la kan… tapi my baby kena rashes plak.. so. org2 

Kisah Mama Rayyan: Diapers Reviews

Diterbitkan pada Wednesday, 1 August 2012 Pukul 5.05

So far Mamy Poko memang terbaik lah dengan harga dan kualiti. Lapiknya lembut, serapan pun bagus. Pernah sekali tu Rayyan kencing sampai penuh lampin tapi bila aku pegang surface lampin tu, dalam hati kata "kering 

Diaper Atau Lampin Pakai Buang Terbaik

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 4.16

Sebab mami poko mahal, kalau sehari sampai kena pakai 7 keping, aku rasa aku boleh demam kura-kura kalo tiap2 hari macam tu. Huhu. Diapex pun boleh tahan juga harga dia kalau takde promosi. Aku beli ari tu pun 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -