What's New?

mummy poko harga

Diaper Atau Lampin Pakai Buang Terbaik

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 4.16

Sebab mami poko mahal, kalau sehari sampai kena pakai 7 keping, aku rasa aku boleh demam kura-kura kalo tiap2 hari macam tu. Huhu. Diapex pun boleh tahan juga harga dia kalau takde promosi. Aku beli ari tu pun 

Meroyan Tak Dapat Mp Jumbo Size Rm39.90

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 23.00

Jadi, alkisahnya..yg kita tak tahu pun pampes kt tesco ada offer utk Mamy Poko. Harga jumbo pack RM39.90. Adessmmg rugi lah kalo xbeli. Tp, mmg stok licin selicinnya. Tinggal hanyalah size XL & XXL. Meroyan daku!

Kau Tercipta Untukku : Kenapa Mama Pilih Mamy Poko...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 June 2010 Pukul 2.00

Kenapa Mama Pilih Mamy Poko Club??? MamyPokoClub Benefits. Klik banner registration untuk register. Klik banner JOIN MEMBER untuk register. MamyPoko Club is all about babies, new mums and mums-to-be. Besides 

Hadiah Terindah: Huggies Dah Naik Harga

Diterbitkan pada Friday, 27 January 2012 Pukul 9.24

RM29.90 je kat Butik Manjaku. Tapi tadi g beli dah naik harga RM33.90. Masuk je tahun baru. Dah naik harga Huhuhue Bapak sila tambah elaun ibu yer.. Tadi x beli pun Mummy poko sbb ada lagik. Mummy poko selalunya 

Cheap Mammy Poko Diapers

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2011 Pukul 4.14

Mamy Poko premium 1 Kg RM10.00 kg, min pembelian 1000kg. **JAMINAN HARGA TERMURAH DI MSIA*50% MURAH DR TESCO*TAKDA HAD MINIMA*PENGHANTARAN SELURUH MSIA@RM3/PEK**. S & J Diaper 

Model Terbaru Mamypoko!

Diterbitkan pada Monday, 29 June 2009 Pukul 22.18

ala comei2mummy poko mmg mahal..tp bagus..skrg sy dah dapat mummy poko dgn harga murah..so xder la pokai sgtklu nak order sms sy..0192440915. Tuesday, July 19, 2011 9:55:00 PM · Post a Comment · Newer Post 

Lampin Pakai Buang Yang Sesuai ?

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 7.08

mammy poko 1st choice tapi harga boleh tahan,kalau ada twins mmg sakit skit,baik beli susu, my twins pakai huggies yg tu mmg sgt sesuai dan kalau u nak beli pi kat precint 9, ada kedai nama apa tak ingat,tapi jual mmg 

Mommy Talks: Diapers

Diterbitkan pada Saturday, 29 October 2011 Pukul 9.19

for me the best is mamy poko… tak kirala harga dia, tapi utk anak tersyg kite korbankan sikit. rasenye bg u xde hal lah pasal harga.. i pernah try huggies, konon nak ekonomic la kan… tapi my baby kena rashes plak.. so. org2 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -