mummy poko harga

Nadya Zahid: Review Pampers

Diterbitkan pada Monday, 22 October 2012 Pukul 14.39

Saya dah try huggies, pet2, drypers n mami poko saya prefer mami poko n pet2 lagi.. huggies suka bocor,pape pun itu pendapat sayamami poko still the bestlah for mesalam kenal dari saya . marissa pakai pet pet,ngn pampers. so far okay sebab maybe dia still pakai size newborn kot. takde bocor lagi. kalo dah start bocor nak kena tukar mamypoko gak la. tapi at least harga diapers dia skang lagi murah dari pakai premature diapers masa kat nicu dulu. yang 

Mommy Talks: Diapers

Diterbitkan pada Saturday, 29 October 2011 Pukul 16.19

For me the best is mamy poko… tak kirala harga dia, tapi utk anak tersyg kite korbankan sikit. rasenye bg u xde hal lah pasal harga.. i pernah try huggies, konon nak ekonomic la kan… tapi my baby kena rashes plak.. so.2 

Mamy Poko

Diterbitkan pada Tuesday, 27 November 2012 Pukul 15.00

Mami poko Pants Girl L28 xtra soft… ada ga ? pembelian minimal brp pax ya ? ongkir k jakbar brp ya? susumaritza Dear ibu susan, maaf harga untuk reseller kami tidak memakai persentase dalam pengurangan harganya bu. Yang pasti 

The Tiez Family: Tak Tahu Nak Pilih Diapers Apa

Diterbitkan pada Friday, 22 June 2012 Pukul 11.09

Ikut hati, memang nak bagi Mami poko tapi i tengok, harga untuk Mami poko ni kalau untuk NB52,S48,M44,L38,XL34 dan XXL28..semuanya RM30 kalau ada sale. Makin besar saiz, makin mahal.Kalau baby jenis badan 

Cheap Mammy Poko Diapers

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2011 Pukul 11.14

Mamy poko premium 1 Kg RM10.00 kg, min pembelian 1000kg. **JAMINAN harga TERMURAH DI MSIA*50% MURAH DR TESCO*TAKDA HAD MINIMA*PENGHANTARAN SELURUH MSIA@RM3/PEK**. S & J Diaper 

Diaper Atau Lampin Pakai Buang Terbaik

Diterbitkan pada Tuesday, 10 September 2013 Pukul 11.16

Sebab mami poko mahal, kalau sehari sampai kena pakai 7 keping, aku rasa aku boleh demam kura-kura kalo tiap2 hari macam tu. Huhu. Diapex pun boleh tahan juga harga dia kalau takde promosi. Aku beli ari tu pun 

Ben Ashaari: Lampin Pakai Buang Yang Sesuai ?

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 14.08

Mammy poko 1st choice tapi harga boleh tahan,kalau ada twins mmg sakit skit,baik beli susu, my twins pakai huggies yg tu mmg sgt sesuai dan kalau u nak beli pi kat precint 9, ada kedai nama apa tak ingat,tapi jual mmg 

Model Terbaru Mamypoko!

Diterbitkan pada Tuesday, 30 June 2009 Pukul 5.18

Rumah laks tak jual Mamypoko) but it seems like tak berapa sesuai ngan Arissa yg super duper aktif tu :) Slogan yg sesuai untuk pampers nie “Mamypoko = Anak Pakai mummy Pokai”…hu hu hu. Tuesday, June 30, 2009 11:56:00 PM · Hasliza said alaei2mummy poko mmg mahal..tp bagus..skrg sy dah dapat mummy poko dgn harga murah..so xder la pokai sgtklu nak order sms sy..0192440915. Tuesday, July 19, 2011 9:55:00 PM · Post ament.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X