What's New?

menjahit sarung kotak tisu

300 Soalan Penjodoh Bilangan

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 16.58

Academia.edu is a platform for academics to share research papers..

Modul Pengajaran Rbt Tahun 4 (terbaru) Dskp

Diterbitkan pada Friday, 15 July 2016 Pukul 21.13

modul pengajaran rbt tahun 4 (terbaru) dskp 1. kementerian pelajaran malaysia kurikulum standard sekolah rendah modul pengajaran reka bentuk & teknologi .

Cara Membuat Boneka Spongebob Dari Kain Flanel

Diterbitkan pada Wednesday, 13 May 2015 Pukul 6.54

Video Cara Membuat Boneka Plankton Spongebob Dari Kain Flanel dapat dijadikan gantungan kunci, bros atau aksesoris didalam kabin mobil ~ Namun tutorial .

Hobiku Crochet

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 17.15

saya suka mengait,menyulam,menjahit dan banyak lagi asalkan ia kraf,kreatif.jadi,blog ini adalah khazanah ilham untuk saya mengumpulkan hasil kerja tangan saya Komen dan ulasan karya Satu ulasan untuk “Cerpen : Basikal Pak Ustaz”.

Life Is Simple

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 2.12

do wat ever u want but dont cross d linewho ever u'r juz make u proud to be urselflife is easy if we make it simpeno matter wat, juz enjoy ur life.

Modul 2 Seni Tekat

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 20.42

Modul 2 Seni Tekat 1. Hak milik Terpelihara: Dr. Siti Zuraida Maaruf, Fakulti Pendidikan, UiTM Modul Pedagogi Responsif Budaya Kraf Tradisional Pendidikan .

Siti Kektus

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 5.55

penat memikir nak pakai baju yang mana, aku terus terfikir ada kain yang tak potong lagi. time tu jugak buat keputusan nak jahit Sleveless Dress ni..

Hobiku Crochet: Sarung Kotak Tisu.

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 21.04

Kedua-dua sarung kotak tisu ni sebenarnya dah lama ditempah, lebih kurang masa saya sibuk dengan SUKMA tempoh hari. Dan baru semalam dipos. Masa saya edit page ni Vote for iceFilms.info on globolister:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -