What's New?

memek jeung kanjut

Ganteng Ganteng Serigala Episode 56

Diterbitkan pada Friday, 13 June 2014 Pukul 4.47

(_)(_)::::::::D Ini Kanjut saya !!! :v :v :v :v. Kunjat :D // August 10, 2014 at 2:20 pm // Reply. Nayla Itu nenen na Pernah di ewe ku aing Nepi ka Ngacai memek na !!!! Wkwkwkwkwkwkwkw:D. kimseun // August 10, 2014 at 2:24 pm // Reply. gua suka Film ggs cuma suka ngeledekin nayla dan sisi : hahahahah. Anonymous // August 12, 2014 at 1:35 pm // Reply. glng imut bgit. ka nayla kenapa sih ka nayla ga pilih ka galang // August 14, 2014 at 7:13 pm // Reply. http//yenithea.

Contoh Contoh Perubahan Sosial Di Masyarakat ( Sosiologi...

Diterbitkan pada Tuesday, 9 August 2011 Pukul 16.06

*JEUNG NU NYIEUN BLOG* EUWEUH KANJUT PISAN LAH SIA !!!!!!!!!!! Delete DERRR LAH, AING GE EDEUK ATUH DA BOGA KANJUT BADAG, AING INDIT HEULA HEEH NEANGAN MEMEK JEUNG PIEWEUN. Delete.

Viking Persib Bandung Komentar Viking, Wallpaper Viking...

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2008 Pukul 6.20

lamun bisa mah ku viking weh kabeh diurusna, jeung anu lalajo kudu nu boga agama hungkul ngarah teu nyieun karusuhan.. jd saacan meuli tiket teh di tes surat yasin heula atawa shalawat nariyah bener teu ngarah persib di lindungi udah gw bilangin ferry indra syariff tu anjing tolol yang kaga punya kontol, waria, pelacur,mukanya kaya memek, pecundang, culun, pokonya ga bisa gw sebutin satu per satu. kalau lo berani didagoran di pancoran, gw ganti ama muka si ferry 

Games, Art And Good Stuff: Sundanese Swear Words Are...

Diterbitkan pada Sunday, 8 December 2013 Pukul 18.41

Kamari peuting aing nonton jeung kabogoh aing anjing, si anjing kabogoh aing make tanktop semok anjing." That's 4 "dog" words in one sentence. I even went That's a starter, swear words like "memek" "heunceut" (lit. "cunt") "kontol" "kanjut" (lit. "cock"), violent words like "kecrak" (lit. "smash someone's skull using a blunt object") "bedog" (lit. "slash someone with a machete") are also used very commonly, albeit less often. On the other side, People outside Bandung 

Titik Klimaks Parodi Geng Motor

Diterbitkan pada Friday, 2 November 2007 Pukul 17.17

anggota geng motor sebaiknya di sekolahkan ke sekolahnya Rudi Hardisuwarno, biar lulus jadi emon semua, kan beraninya keroyokan, lamun sorangan-sorangan mah jeung aing yeuh. . anjink,,kanjut,,momok siah barudak geng. .. cwe yang kaya pelacur jangan toket doank yang lo gedein tapi memek lo yang bau terasi bikin orang2 mau pada muntah:NB.lo asik gw nyantai,loe usik gw bantai semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thank;.

Viking Persib Bandung Komentar Viking, Wallpaper Viking...

Diterbitkan pada Saturday, 19 April 2008 Pukul 14.00

anjing lo semua the jak, gelut jeung aing tong rea ngomong hungkul buktiken bangsatttt.. jakarta milik nama doangkaya memek ahli neraka jahanam The jak babi. tapi nyali loe lembek kaya oncom. nti loe dateng ke Anjing bwt persija!! kanjut persija!!! Persija kyk pantat babi!! Salam jari tengah! February 24, 2010 at 8:07 AM. ipank said woy pesija anjing lu jgn berani di komputer aja klu u berani u dateng ke cerbonkrn nanti lu ke cerbon gw kasih hadiah deh.

Baiti Jannati: Landong Baeud

Diterbitkan pada Friday, 16 May 2014 Pukul 17.20

3.siga memek kalem tp ngeunahna luar biasa,mksudna lamun hirup dmana oge kudu dipikaresep jeung dibutuhkeun ku batur, najan buni tetep we diteangan. 4.lamun hirup ulah siga kanjut, keur mah goreng patut, ka to"el saeutik hudang,maksudna gampang kasinggung,heuras, bedegong mun can laksana sok rungsing. ari dibere ngeunah sok nyiduhan. hahahahahhhhhehehheh,.. Aya hiji pasen keur dites darah ku suster ku cara ditojos curukna make jarum, 

Kumpulan Peribahasa Sunda Dan Artinya, Lengkap Terbaru...

Diterbitkan pada Monday, 15 April 2013 Pukul 14.00

Adab lanyap Jiga nu handap asor, daek ngahormat ka batur, boga hate luhur, tapi tungtungna sok ngarunghak jeung kurang ajar, anu tungtungna batur loba nu teu resepeun. Adam lali tapel poho ka baraya jeung poho ka lemah cai. Adat kakurung ku iga adat nu hese .. Mupugkeun tai kanjut Ngetrukeun pangaboga dina waktuna nyunatan atawa ngawinkeun anak anu kacida dipikameumeutna. Naheun bubu pahareup hareup dina pangabutuh silih injeuman duit. Nangkeup mawa 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -