memek jeung kanjut

Mbah Yadi » Kisah Si Jendul

Diterbitkan pada Monday, 13 May 2013 Pukul 15.10

Nu pang bodohna jadi tukang delman, nu geulis ditukangan.. bujur kuda dihareupanna. Tapi masih mending si Jendul lah.. Daripada nu maca cerita ieu geus nyaho dibodohan.. dibaca bari jeung heu-heu.seuri sorangan jiga 

Kumpulan Peribahasa Sunda Dan Artinya, Lengkap Terbaru...

Diterbitkan pada Monday, 15 April 2013 Pukul 14.00

Adab lanyap Jiga nu handap asor, daek ngahormat ka batur, boga hate luhur, tapi tungtungna sok ngarunghak jeung kurang ajar, anu tungtungna batur loba nu teu resepeun. Adam lali tapel poho ka baraya jeung poho ka lemah cai. Adat kakurung ku iga adat nu hese .. Mupugkeun tai kanjut Ngetrukeun pangaboga dina waktuna nyunatan atawa ngawinkeun anak anu kacida dipikameumeutna. Naheun bubu pahareup hareup dina pangabutuh silih injeuman duit. Nangkeup mawa 

Afitraramadan2010: Maca2 Ilmu Pelet

Diterbitkan pada Tuesday, 24 April 2012 Pukul 12.49

Ras kala jeung eling aya di Gusti anu nyanding. Gerak kawasa anu manjing hak kalam jeung mutakalimun. Jaya wisesa aya di kaula hirup waluya . "KUAT KAIT SISIRINTIL kanjut NGAIT KANA ITIL, (CLOM GIRIWIL 3x)" 

Contoh Contoh Perubahan Sosial Di Masyarakat ( Sosiologi...

Diterbitkan pada Tuesday, 9 August 2011 Pukul 16.06

DERRR LAH, AING GE EDEUK ATUH DA BOGA kanjut BADAG, AING INDIT HEULA HEEH NEANGAN memek jeung PIEWEUN. Delete · JUNET ISKANDARIOT October 24, 2013 at 11:23 AM. MANA NJING ?? TEU KA 

Games, Art And Good Stuff: Sundanese Swear Words Are...

Diterbitkan pada Sunday, 8 December 2013 Pukul 18.41

Kamari peuting aing nonton jeung kabogoh aing anjing, si anjing kabogoh aing make tanktop semok anjing." That's 4 "dog" words in one sentence. I even went That's a starter, swear words like "memek" "heunceut" (lit. "cunt") "kontol" "kanjut" (lit. "cock"), violent words like "kecrak" (lit. "smash someone's skull using a blunt object") "bedog" (lit. "slash someone with a machete") are also used verymonly, albeit less often. On the other side, People outside Bandung 

Viking Persib Bandung Komentar Viking, Wallpaper Viking...

Diterbitkan pada Saturday, 19 April 2008 Pukul 14.00

Anjing lo semua the jak, gelut jeung aing tong rea ngomong hungkul buktiken bangsatttt.. jakarta milik nama doangkaya memek ahli neraka jahanam The jak babi. tapi nyali loe lembek kaya oncom. nti loe dateng ke Anjing bwt persija!! kanjut persija!!! Persija kyk pantat babi!! Salam jari tengah! February 24, 2010 at 8:07 AM. ipank said woy pesija anjing lu jgn berani di komputer aja klu u berani u dateng ke cerbonkrn nanti lu ke cerbon gw kasih hadiah deh.

Titik Klimaks Parodi Geng Motor

Diterbitkan pada Friday, 2 November 2007 Pukul 17.17

Brigez,gbr,m2r,xtc,dgr, sia mun wani jeung aing siah ,aing teu rumasa alam yang begitu indah dipake ngadukeun jelema,sia mun kapanggih dileuweung di bantai siah,ok jalanan milik sia tapi leuweung nu aing anjing,pengecut goblog .. cwe yang kaya pelacur jangan toket doank yang lo gedein tapi memek lo yang bau terasi bikin orang2 mau pada muntah:NB.lo asik gw nyantai,loe usik gw bantai semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Baiti Jannati: Landong Baeud

Diterbitkan pada Friday, 16 May 2014 Pukul 17.20

3.siga memek kalem tp ngeunahna luar biasa,mksudna lamun hirup dmana oge kudu dipikaresep jeung dibutuhkeun ku batur, najan buni tetep we diteangan. 4.lamun hirup ulah siga kanjut, keur mah goreng patut, ka to"el saeutik hudang,maksudna gampang kasinggung,heuras, bedegong mun can laksana sok rungsing. ari dibere ngeunah sok nyiduhan. hahahahahhhhhehehheh,.. Aya hiji pasen keur dites darah ku suster ku cara ditojos curukna make jarum, 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X