What's New?

memek jeung kanjut

Titik Klimaks Parodi Geng Motor

Diterbitkan pada Friday, 2 November 2007 Pukul 10.17

brigez,gbr,m2r,xtc,dgr, sia mun wani jeung aing siah ,aing teu rumasa alam yang begitu indah dipake ngadukeun jelema,sia mun kapanggih dileuweung di bantai siah,ok jalanan milik sia tapi leuweung nu aing anjing,pengecut goblog .. cwe yang kaya pelacur jangan toket doank yang lo gedein tapi memek lo yang bau terasi bikin orang2 mau pada muntah:NB.lo asik gw nyantai,loe usik gw bantai semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ganteng Ganteng Serigala Episode 56

Diterbitkan pada Thursday, 12 June 2014 Pukul 21.47

(_)(_)::::::::D Ini Kanjut saya !!! :v :v :v :v. Kunjat :D // August 10, 2014 at 2:20 pm // Reply. Nayla Itu nenen na Pernah di ewe ku aing Nepi ka Ngacai memek na !!!! Wkwkwkwkwkwkwkw:D. kimseun // August 10, 2014 at 2:24 pm // Reply. gua suka Film ggs cuma suka ngeledekin nayla dan sisi : hahahahah. Anonymous // August 12, 2014 at 1:35 pm // Reply. glng imut bgit. ka nayla kenapa sih ka nayla ga pilih ka galang // August 14, 2014 at 7:13 pm // Reply. http//yenithea.

Games, Art And Good Stuff: Sundanese Swear Words Are...

Diterbitkan pada Sunday, 8 December 2013 Pukul 11.41

Kamari peuting aing nonton jeung kabogoh aing anjing, si anjing kabogoh aing make tanktop semok anjing." That's 4 "dog" words in one sentence. I even went That's a starter, swear words like "memek" "heunceut" (lit. "cunt") "kontol" "kanjut" (lit. "cock"), violent words like "kecrak" (lit. "smash someone's skull using a blunt object") "bedog" (lit. "slash someone with a machete") are also used very commonly, albeit less often. On the other side, People outside Bandung 

Contoh Contoh Perubahan Sosial Di Masyarakat ( Sosiologi...

Diterbitkan pada Tuesday, 9 August 2011 Pukul 9.06

*JEUNG NU NYIEUN BLOG* EUWEUH KANJUT PISAN LAH SIA !!!!!!!!!!! Delete DERRR LAH, AING GE EDEUK ATUH DA BOGA KANJUT BADAG, AING INDIT HEULA HEEH NEANGAN MEMEK JEUNG PIEWEUN. Delete.

Viking Persib Bandung Komentar Viking, Wallpaper Viking...

Diterbitkan pada Saturday, 19 April 2008 Pukul 7.00

anjing lo semua the jak, gelut jeung aing tong rea ngomong hungkul buktiken bangsatttt.. jakarta milik nama doangkaya memek ahli neraka jahanam The jak babi. tapi nyali loe lembek kaya oncom. nti loe dateng ke Anjing bwt persija!! kanjut persija!!! Persija kyk pantat babi!! Salam jari tengah! February 24, 2010 at 8:07 AM. ipank said woy pesija anjing lu jgn berani di komputer aja klu u berani u dateng ke cerbonkrn nanti lu ke cerbon gw kasih hadiah deh.

Kumpulan Peribahasa Sunda Dan Artinya, Lengkap Terbaru...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 April 2013 Pukul 0.16

Adab lanyap Jiga nu handap asor, daek ngahormat ka batur, boga hate luhur, tapi tungtungna sok ngarunghak jeung kurang ajar, anu tungtungna batur loba nu teu resepeun. Adam lali tapel poho ka baraya jeung poho ka lemah cai. Adat kakurung ku iga adat nu hese .. Mupugkeun tai kanjut Ngetrukeun pangaboga dina waktuna nyunatan atawa ngawinkeun anak anu kacida dipikameumeutna. Naheun bubu pahareup hareup dina pangabutuh silih injeuman duit. Nangkeup mawa 

Mbah Yadi » Kisah Si Jendul

Diterbitkan pada Monday, 13 May 2013 Pukul 8.10

Nu pang bodohna jadi tukang delman, nu geulis ditukangan.. bujur kuda dihareupanna. Tapi masih mending si Jendul lah.. Daripada nu maca cerita ieu geus nyaho dibodohan.. dibaca bari jeung heu-heu.seuri sorangan jiga 

Obeh Zantoz: Belajar Untuk Berbahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 April 2010 Pukul 14.02

bébék manila éntog. béca béca. 1. aktif. ngabeca. bécék cebrék. bécék dan berlumbur. belok, jeblog. béda (bahasa halus) bénten. béda (bahasa kasar) béda, kacék. Sapi dengan kerbau béda. Sapi jeung munding béda. 1. lawan kata. kantong dari kain. kanjut. kantong besar dari kain (bahasa Banten Kidul) kandé, kanjut gedé. 1. Nama Désa di Kecamatan Batujajar Kabupatén Bandung Barat. Cikandé kantor kantor, balé. 1. kantor walikota. balé kota. 2. bangku 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -