memek awewe sunda geulis

Urang Sunda Kamarana Ha Ha Ha

Diterbitkan pada Monday, 22 November 2010 Pukul 1.13

Neng eta lancingan katingali ceuk salah saurang pamuda ngaheureuyan Si awewe ngabengbeos teu lila balik deui tapi teu make calana Katingali keneh teu tanya si awewe Pamuda silih reret jeung papada baturna Ulah Kagok Nyaah Didi Ceuk Tatang Komo ka neng Ikeu atawa Irna Dara nu sakitu gareulisna cacakan ka si Eti anu teu geulis wae oge kuring geus ditalipak komo deui kunu geulis meureun Totong Teuing atuh ari kitumah

Kumpulan Peribahasa Sunda Dan Artinya Lengkap Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 15 April 2013 Pukul 14.00

Artikel ini meliputi tentang kumpulan peribahasa sunda dan artinya 2014 peribahasa sunda lucu peribahasa sunda dan artinya kata pribahasa sunda terbaru 2014 pribahasa sunda terbaru pribahasa sunda 2014 pribahasa urang sunda puisi awewe mah tara cari ka Batawi Wanita itu tidak perlu jauh jauh berusaha mencari nafkah cukup mengabdi kepada suami saja Awew e mah dulang tinande Perempuan biasanya tergantung keinginan laki laki Aya astana sajeungkal

Aing Djago Liezmaya

Diterbitkan pada Friday, 27 January 2012 Pukul 18.23

Home sastra sunda Aing Djago Lamun gegedugna keur motah tjara nu kasurupan teh osok song we diasongan awewe geulis ngadadak lindeuk bari latam letem tjara embe badot ngadeuleu Si Bikang

Sisindiran Pantun Sunda Herdipamungkasred

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 23.52

Sisindiran Pantun sunda Februari 26 2009 oleh herdipamungkasred Rincik rincang rincik rincang aya roda na tanjakan sidik pisan sidik pisan nyai teh bogoh ka akang Cikaracak ninggang batu laun laun jadi legok tai cakcak ninggang aya rangda geulis pisan geulisna leuwih ti artis mana mana euy rangda na pada November 26 2010 pada 1 34 am Balas rhyvant hahaaaa tah beulah kidul aya pada Februari 4 2010 pada 5 28 pm Balas poe tataksiran tataksiran

Blogger Content Warning

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 16.35

Content Warning Some readers of this blog have contacted Google because they believe this blogs content is objectionable In general Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog For more information about

Dialektologi Sunda Banten Tantrapuan

Diterbitkan pada Wednesday, 13 May 2009 Pukul 8.31

Di dasari oleh hal tersebut peneliti merasa perlu diadakannya sebuah penelitian mengenai penggunaan bahasa sunda dan Jawa dimasyarakat menurut daerah penggunannya Daerah yang dijadikan sebagai geulis Kasep Abah mama Ibu Bikang awewe Urang Jelema Adi Adi beuteung Adi beuteung Ende lalaki Ende awewe Budak Incu Buyut Kaponakan anak kandung Anak tere pribadi Pangkolotna cikal Bungsu Bapa Aki Nene

Berbagi Itu Indah Drama Basa Sunda Si Playboy

Diterbitkan pada Monday, 2 January 2012 Pukul 21.54

Irma alah ema na mah heuh wae dah yeuh sangu na yeuh Teu lila tos dahar akmal mangkat ti imah arek ulin Ujug ujug akmal nempo Claudia jeung dena dijalan Akmal euleuh euleuh eta awewe geulis pisannya

Menye Menye Addict Nagita Slavina Putri Titian Dunia

Diterbitkan pada Tuesday, 20 February 2007 Pukul 9.51

Ngapain cemburu itu tuh namanya karma euy seperti dulu waktu benci banget sama evrithing bout sunda poi geulis 05 00 20 Om aweq inget umur donk keknya dr gw umur 17 taon ampe skr nyaris 29 taon teuteup aja kelakuane doyan suit suit awewe imoet Reply 20 02 2007 mascha 05 03 35 diiiiiiiiih sewote rek gpp khan kalo emang berkelas seenggak2nya kalo poopy temennya omcha juga termasuk berkelas khan heheheh Reply

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X