What's New?

memek awewe sunda geulis

Gadis Sunda & Laki-laki Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 29 July 2009 Pukul 5.50

Pada suatu kesempatan saya berbincang-bincang dengan beberapa teman saya dan mengutarakan niat saya untuk memperistri gadis Sunda. Mendengar penuturan saya tersebut hampir semua teman saya (kebetulan 

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 23.52

Sisindiran, Pantun Sunda. Februari 26, 2009 oleh herdipamungkasred. Rincik rincang rincik rincang aya roda na tanjakan sidik pisan sidik pisan nyai teh bogoh ka akang. Cikaracak ninggang batu laun-laun jadi legok tai cakcak ninggang huntu laun-laun nya dilebok. Cikaracak ninggang batu laun-laun . es lilin panas tiis moal eleh ku es teler,abdi isin ku nu geulis ,di kicepan plok ngagoler. pada November 5, 2009 pada 6:20 am | Balas arie rahman. jalan2 ka kang apip lila2 pasti 

Kata Sunda Lucu Beserta Gambarnya

Diterbitkan pada Friday, 30 May 2014 Pukul 19.36

Kata Sunda Lucu Beserta Gambarnya - Terkadang di dalam perjalanan yang mulus kita sering tijalikeuh, tapi kita tetap harus maju dan berlari sanajan bari ingked-ingkedan. *Seuri bari hate nalangsa adalah ciri-ciri jalma 

Carita Priangan: Anakku Bukan Anakku

Diterbitkan pada Thursday, 4 March 2010 Pukul 15.54

carita priangan. diajar ngadongeng dina bahasa sunda. Geus jadi sabiwir hiji di pabrik teh yen neng Dewi nu geulis rancunit tur demplon teh di pikahayang ku boss na nu urang korea tea, nu katelah Mr.Ka chang, duda kolot boga anak dua, anakna kabeh di korea jeung ninina. malah manehna sok di babawa nyaba kakota, balikna angkaribung ku rupa-rupa balanjaan kayaning pakean, sapatu model nu pang anyarna jeung rupa-rupa pangabutuh awewe lianna.

Dialektologi Sunda Banten

Diterbitkan pada Wednesday, 13 May 2009 Pukul 8.31

Suku sunda termasuk didalamnya. Bahasa yang digunakan oleh suku sunda disebut bahasa sunda. Menurut Satjadibrata (1960) bahasa sunda mempunyai sembilan buah dialekyaitu dialek Bandung, Banten, Cianjur, 

Menye-menye Addict : Nagita Slavina & Putri Titian

Diterbitkan pada Tuesday, 20 February 2007 Pukul 9.51

Dan ternyata sekarang gue kena karmanya !! gue lagi addict banget ma 2 cewek menye-menye yang sumpah gue gak tau sebabnya. Sekarang ? jelas2 bininya orang Sunda….hahahah” poi geulis (05:00:20) : Om aweq… inget umur donk… keknya dr gw umur 17 taon ampe skr nyaris 29 taon…teuteup aja kelakuane doyan suit suit awewe imoet… Reply. 20 02 2007. mascha (05:03:35) : diiiiiiiiih sewote rek …. gpp khan kalo emang 'berkelas', seenggak2nya 

Urang Sunda Kamarana?: Ha Ha Ha

Diterbitkan pada Monday, 22 November 2010 Pukul 1.13

“Neng, eta lancingan katingali …” ceuk salah saurang pamuda, ngaheureuyan. Si awewe ngabengbeos, teu lila balik deui tapi teu make calana. “Katingali keneh teu …?” tanya si awewe. Pamuda silih reret jeung papada baturna. Ulah Kagok Nyaah Didi: “Ceuk .. Tatang :”Komo ka neng Ikeu atawa Irna, Dara nu sakitu gareulisna, cacakan ka si Eti anu teu geulis wae oge kuring geus ditalipak, komo deui kunu geulis meureun….” Totong :”Teuing atuh ari kitumah”

Berbagi Itu Indah: Drama Basa Sunda Si Playboy

Diterbitkan pada Monday, 2 January 2012 Pukul 21.54

Irma : “alah…… ema na mah heuh” wae dah, yeuh sangu na yeuh!” Teu lila tos dahar akmal mangkat ti imah arek ulin. Ujug-ujug akmal nempo Claudia jeung dena dijalan. Akmal : “euleuh-euleuh, eta awewe geulis pisannya.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -