memek awewe sunda geulis

Aing Djago

Diterbitkan pada Friday, 27 January 2012 Pukul 18.23

Home » sastra sunda » Aing Djago . Lamun gegedugna keur ,,motah” tjara nu kasurupan teh, osok song we diasongan awewe geulis ngadadak lindeuk, bari latam-letem tjara embe badot ngadeuleu Si Bikang.

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 23.52

Ungkut ungkut dina haur hayang nyium baru ………… bari ngungkut ngungkut bu………. pada Oktober 9, 2010 at 7:47 am | Balas kang wardy. careme leubeut ti peuting ti beurang beak kukalong awewe geulis ti peuting

Dialektologi Sunda Banten

Diterbitkan pada Wednesday, 13 May 2009 Pukul 8.31

Suku sunda termasuk didalamnya. Bahasa yang digunakan oleh suku sunda disebut bahasa sunda. Menurut Satjadibrata (1960) bahasa sunda mempunyai sembilan buah dialekyaitu dialek Bandung, Banten, Cianjur, 

Gadis Sunda & Laki-laki Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 29 July 2009 Pukul 5.50

Pada suatu kesempatan saya berbincang-bincang dengan beberapa teman saya dan mengutarakan niat saya untuk memperistri gadis sunda. Mendengar penuturan saya tersebut hampir semua teman saya (kebetulan semuanya berasal dari suku Jawa) secara Perkenalkan,iyya (saya) Ali,pemuda asli bugis berminat meminang seorang geulis sunda.Membaca postingan mbak2 dan mas2 semua,sy jdi sedikit ragu meneruskan niat mulia ini. Benarkah demikian?

Menye-menye Addict : Nagita Slavina & Putri Titian

Diterbitkan pada Tuesday, 20 February 2007 Pukul 9.51

….”Ngapain cemburu? itu tuh namanya karma euy, seperti dulu waktu benci banget sama evrithing bout sunda. poi geulis (05:00:20) : Om aweq… inget umur donk… keknya dr gw umur 17 taon ampe skr nyaris 29 taon…teuteup aja kelakuane doyan suit suit awewe imoet… Reply. 20 02 2007. mascha (05:03:35) : diiiiiiiiih sewote rek …. gpp khan kalo emang 'berkelas', seenggak2nya kalo poopy temennya omcha juga termasuk berkelas khan … heheheh. Reply.

Kumpulan Peribahasa Sunda Dan Artinya, Lengkap Terbaru...

Diterbitkan pada Tuesday, 16 April 2013 Pukul 7.16

Artikel ini meliputi tentang kumpulan peribahasa sunda dan artinya 2014, peribahasa sunda lucu, peribahasa sunda dan artinya, kata pribahasa sunda terbaru 2014, pribahasa sunda terbaru, pribahasa sunda 2014, pribahasa urang sunda, puisi awewe mah tara cari ka Batawi. Wanita itu tidak perlu jauh-jauh berusaha mencari nafkah, cukup mengabdi kepada suami saja. Awewée(mah) dulang tinande. Perempuan biasanya tergantung keinginan laki-laki. Aya astana sajeungkal.

Urang Sunda Kamarana?: Ha Ha Ha

Diterbitkan pada Monday, 22 November 2010 Pukul 1.13

“Neng, eta lancingan katingali …” ceuk salah saurang pamuda, ngaheureuyan. Si awewe ngabengbeos, teu lila balik deui tapi teu make calana. “Katingali keneh teu …?” tanya si awewe. Pamuda silih reret jeung papada baturna. Ulah Kagok Nyaah Didi: “Ceuk .. Tatang :”Komo ka neng Ikeu atawa Irna, Dara nu sakitu gareulisna, cacakan ka si Eti anu teu geulis wae oge kuring geus ditalipak, komo deui kunu geulis meureun….” Totong :”Teuing atuh ari kitumah”

Berbagi Itu Indah: Drama Basa Sunda Si Playboy

Diterbitkan pada Monday, 2 January 2012 Pukul 21.54

Irma : “alah…… ema na mah heuh” wae dah, yeuh sangu na yeuh!” Teu lila tos dahar akmal mangkat ti imah arek ulin. Ujug-ujug akmal nempo Claudia jeung dena dijalan. Akmal : “euleuh-euleuh, eta awewe geulis pisannya.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X