What's New?

membuat burung hantaran nikah

Cara Membuat Hantaran Seserahan Pengantin Dari Mukena

Diterbitkan pada Friday, 9 September 2016 Pukul 19.30

Membuat Hantaran Pengantin Bahan Handuk Bentuk Binatang Anjing Lucu - Duration: 27:33. Hijab Traveler Ria Sukowati 44,416 viewsSangjit adalah salah satu prosesi pernikahan dalam budaya Tionghoa. Sangjit dalam bahasa Indonesia berarti proses seserahan atau proses kelanjutan lamaran dari.

Membuat Hantaran Telekung Dan Sejadah

Diterbitkan pada Tuesday, 9 July 2013 Pukul 6.58

Idea menarik untuk hantaran menggunakan lipatan Rayyanah Raudhah. Idea yang simple dan kreatif dari Puan Siti Noorlis, di bantu oleh Puan Rohani. Selamat Salam,sya sdg mncri katering yg mnawarkn pakej brbaloi dan ekonomi utk majlis pertunangan sya,jika ada mana2 katering sudi mnawarkan pakej yg menarik ianya sgt2 .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 6.34

Vote for iceFilms.info on globolister:

Gubahan Hantaran 101 Hantarankahwin.com

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2016 Pukul 10.45

Harga bahan2 untuk hantaran seperti sarang burung ini mengikut harga pasaran dan tempat di mana cik beli bahan ni. Jadi Cik Nurulliza kena la rajin mencari di mana .

Classifieds: Bisnes Pengantin

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 23.49

Makeup Services - Sekitar Bangsar dan Port Dickson Naqie24, Thu 8/Sep/2016 2:01pm Saya menjalankan servis makeup untuk dinner convo event simple makeup Ori

Adat Resam Perkahwinan Melayu

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 6.48

Sekiranya dalam tempoh menunggu diijabkabulkan, ikatan pertunangan diputuskan oleh pihak lelaki, maka cincin dan segala barang hantaran tidak boleh diminta semula .

Professional Blogger Templates

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 4.45

Templateism has relieved my headache by providing awesome and SEO optimized Blogger templates for my blogger websites. Now I don't need to hire a designer!.

Bits Best

Diterbitkan pada Wednesday, 14 September 2016 Pukul 7.36

Design Kitchen Cabinet by Carm Kitchen Ini design kabinet dapor BB. Time dapat lukisan ni..uikss teruja jangan cakap! Mula-mula cakap dengan dia nak buat design U..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.