What's New?

melayu melancap blog

Hormati Hak Saya Nak Melancap

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 10.03

"Hormati hak saya nak melancap". Minggu lepas, kecoh dalam blog kisah seorang Ketua Penerangan PKR Merbok, Saharuddin Hamid ada hubungan seorang "wanita." Hubungan sulit antara lelaki dan wanita itu perkara 

Suara Pemikir Dot Com : Jom Belajar Bahasa Melayu...

Diterbitkan pada Monday, 7 April 2014 Pukul 11.33

Bahasa Melayu Sarawak Sebagai rakyat Malaysia yang majmuk, belajar bahasa dari kaum dan masyarakat yang berbeza adalah menjadi satu 'kemestian' yang boleh membawa kepada ikatan yang lebih erat sesama kita. Kali ini kita akan melihat . ngancak = melancap. lempak:labah2. ladin - pisau(pisok). meleweh - air liur meleleh (betul ke sik:lol:). mejus - menjuih/bermasam muka. ngereco - dirasuk. meranto- memukat. mutit - kutip. bakok/tuyuk - bodoh sgt. ponek - kempunan.

Gmbr Bdk Melayu Melancap Dpn Cam: Bila Ibubapa Xde

Diterbitkan pada Sunday, 2 February 2014 Pukul 12.31

gmbr bdk melayu melancap dpn cam. Saturday, 1 February 2014. bila ibubapa xde johar azmi. View my complete profile. Blog Archive. ▽ 2014 (1). ▽ February (1). bila ibubapa xde. Watermark template. Powered by Blogger.

Blogger

Diterbitkan pada Tuesday, 30 September 2008 Pukul 8.48

You're about to be redirected. The blog that used to be here is now at http://www.terunadesa.com/2008/09/geng-lelaki-melayu-suka-melancap.html. Do you wish to be redirected? This blog is not hosted by Blogger and has not been checked 

Lelaki Melayu Islam Wajib Berhenti Melancap

Diterbitkan pada Monday, 16 March 2015 Pukul 8.16

Ada beberapa artikel yang Tamingsari kaji, terdapat komen para lelaki insaf yang menyatakan mereka ketagihan melancap ini sejak dari kecil lagi kerana pengaruh rakan sebaya. dinturtle - Blogger PARTI MELAYU.

Blog Serius: Serius Fakta

Diterbitkan pada Friday, 7 November 2014 Pukul 13.21

Obe kuat melancap! Bahasa Melayu bertaburan macam airmani lepas melancap! Lagi Blog Dari Obefiend. obefiend the bad shit · Harian Metroll Sex · SOKERNET · AMANZ . Original Blogger Templates by Chica Blogger.

Ini Bukan Blog Aku: Bukan Dalam Mimpi

Diterbitkan pada Wednesday, 18 June 2008 Pukul 22.36

skip to main | skip to sidebar. Ini bukan blog aku rasa ingin mencarut. Mungkin tadi aku melancap dalam mimpi. Posted by Artozy at 11:36 PM zack, ha ha gampang. aku lelaki melayu terakhir yang masih punya maruah.

Hukum Melancap Untuk Mengeluarkan Air Mani...

Diterbitkan pada Monday, 21 January 2013 Pukul 12.48

Agama, berdosakah melancap, hukum melancap, Hukum Melancap Untuk Mengeluarkan Air Mani, hukum mengeluarkan air mani dengan tangan, Ada kalanya darah naluri seks bergelora pada diri seorang pemuda , lalu ia mempermainkan tangannya pada alat kelaminnya,atau melancap untuk mengeluarkan air mani supaya merasa Blog yang menghimpunkan segala tentang agama,doa,hukum,karamah para sahabat,lagu nasyid,kisah wali allah,kisah pelik tapi benar,informasi.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -