What's New?

mantra cepet sugih

Jampi" Mantra Cepet Sugih

Diterbitkan pada Friday, 27 May 2016 Pukul 13.48

Bondo utowo Donyo iku pancen ora bakal digowo mati, tapi wong urip iku yo kudu golek sing jenge bondho ben uripe ora rekoso iso disawang wis mulyo ora bakal ngemis-ngemis marang wong liyo. golek bondh….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -