What's New?

mantra cepet sugih

Mretheli Aksara Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 10 December 2017 Pukul 15.23

Gelem ngakoni apa ora, wong Jawa ki pancen seneng nganggo ilmu ‘gothak gathuk angger mathuk’. Umpama jebulane ora mathuk bakal digoleki nganti ketemu, nanging nek wis mathuk wah isa nganti drujul gole….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -