What's New?

manfaat surah fatiha

Cara Solat Sunat Hajat Ringkas Serta Doa

Diterbitkan pada Thursday, 14 July 2016 Pukul 8.42

Solat Sunat Hajat, permintaan seorang hamba kepada-Nya. Insha Allah akan dimakbulkan Allah melalui solat sunat Hajat. Berikut cara solat Hajat.

Khasiat Dan Manfaat Asma’ulhusna (1)

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 6.13

Oleh Fadhil ZA AR-RAHMAN (Yang Maha Pengasih) Dialah Allah yang mengasihi semua mahluk ciptaan-Nya tanpa kecuali. Semua mahluk yang melata,.

Surat Yasin

Diterbitkan pada Thursday, 14 July 2016 Pukul 16.49

Baca surat yasin disini. Read surah yasin here. Read surah yaseen here. Surat yasin adalah surat al quran nomor 36 memiliki 83 ayat..

Al-azhar-fatiha Quranwebsite.com

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 4.51

Sekarang tentang arti ibadat. Arti yang luas daripada IBADAT ialah memperhambakan diri dengan penuh keinsafan dan kerendahan. Dan dipatrikan lagi oleh cinta..

Surah Ad-dhuha Dan Terjemahan

Diterbitkan pada Saturday, 16 March 2013 Pukul 6.58

Subhanallah..moga dapat manfaat untuk kita semua dan sedikit bacaan surah Al-Insyirah (ayat 1)..boleh terangkan syubhat doa nurun nubuwwah..saya mengamalkn doa ini sebagai doa harian. saya tak pasti samada doa ini diturun oleh jibril tetapi setahu saya ia .

Pesanan Dan Petua Al Fadhil Ustaz Ismail Kamus

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 23.27

1.Amalan Sebelum Dan Selepas Tidur Bila nak tidur baca Basmalah sebanyak 21 kali Untuk mengelak dari berlaku kecurian atau kebakaran atau apa-apa sa.

Keajaiban Surat Al Ikhlas Untuk Melimpahkan Rezeki

Diterbitkan pada Friday, 15 July 2016 Pukul 13.34

Keajaiban Surat Al Ikhlas untuk Melimpahkan Rezeki ===== 1. Membaca surat Al Ikhlas dapat membuat hati tenang dan damai.Berikut ini ku attach seluruh audio file murattal Thaha Al Junayd dari hasil pencarianku di berbagai sumber, termasuk mengalih-tipekan dari video Youtube..

Senja Kesaktian Kumpulan Informasi Seputar Dunia Spiritual

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2016 Pukul 5.32

PENJELASANSEPUTAR DOA-DOA AGUNG DAN ISTIGHHATSAH YANG BERKHASIAT UNTUK MENGURAI KESUSAHAN DAN KEPRIHATINAN Ketahuilah - semoga Allah memberikan taufik-Nya kepadaku .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -