What's New?

manfaat surah fatiha

Yaallah.in A Call To Allah!

Diterbitkan pada Monday, 5 September 2016 Pukul 19.06

World's No.1 Multi-Lingual Islamic Dua Wazaif WebsiteSolat Sunat Hajat, permintaan seorang hamba kepada-Nya. Insha Allah akan dimakbulkan Allah melalui solat sunat Hajat. Berikut cara solat Hajat. . Assalamualaikum semua. Pagi2 ni nak kongsi sikit ilmu psl Solat Sunat Isyraq.Dah lama sebenarnya dengar psl solat sunat Isyraq ni, memang niat nak pelajari tapi hari ni baru berkesempatan nak ….

Duas & Wazaif Archives

Diterbitkan pada Wednesday, 7 September 2016 Pukul 2.29

Al Fatiha Islamic Wazifa for Hajat Maqsad Wishes Desires 5 (99.9%) 1028 votes Continue reading…Pernahkah anda mengalami masalah susah tidur. Masuk tidur pukul 11.00 malam. Namun sehingga 3 pagi, belum lagi dapat melelapkan mata. Memang menyiksakan. Disini.

Surat Yasin

Diterbitkan pada Tuesday, 6 September 2016 Pukul 6.34

Baca surat yasin disini. Read surah yasin here. Read surah yaseen here. Surat yasin adalah surat al quran nomor 36 memiliki 83 ayat..

Ayat Ruqyah Syariah Full

Diterbitkan pada Friday, 6 September 2013 Pukul 6.59

MP3 Download ..https://drive.google.com/file/d/0BwWq.Semoga usaha saya yang sedikit ini dapat memberi manfaat kepada mereka yang memerlukannya.

Surah Al Insyirah,ad Duha,al Lail,asy Syams,al Balad

Diterbitkan pada Tuesday, 1 January 2013 Pukul 6.53

Surat ini terdiri atas 8 ayat, termasuk golongan surat-surat Makkiyah dan diturunkan sesudah surat Adh Dhuhaa. Nama Alam Nasyrah diambil dari kata Alam .

Khasiat Dan Manfaat Asma’ulhusna (1)

Diterbitkan pada Sunday, 4 September 2016 Pukul 12.34

Oleh Fadhil ZA AR-RAHMAN (Yang Maha Pengasih) Dialah Allah yang mengasihi semua mahluk ciptaan-Nya tanpa kecuali. Semua mahluk yang melata,.

Al-azhar-fatiha Quranwebsite.com

Diterbitkan pada Saturday, 3 September 2016 Pukul 11.09

Sekarang tentang arti ibadat. Arti yang luas daripada IBADAT ialah memperhambakan diri dengan penuh keinsafan dan kerendahan. Dan dipatrikan lagi oleh cinta..

Senja Kesaktian Kumpulan Informasi Seputar Dunia Spiritual

Diterbitkan pada Monday, 5 September 2016 Pukul 19.21

PENJELASANSEPUTAR DOA-DOA AGUNG DAN ISTIGHHATSAH YANG BERKHASIAT UNTUK MENGURAI KESUSAHAN DAN KEPRIHATINAN Ketahuilah - semoga Allah memberikan taufik-Nya kepadaku .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.