What's New?

makrifat tok kenali

Keistimewaan Dan Kelebihan Bulan Ramadhan Al-mubarak

Diterbitkan pada Tuesday, 14 June 2016 Pukul 16.42

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK | KELEBIHAN MALAM LAILATUL QADAR | Assalamualaikum wbt untuk semua, Salam Ramdhan Al Mubarak untuk semua kawan .

Makrifat Tok Kenali

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 14.12

Tuan-tuan, puan-puan, muslimin dan muslimat sekalian. Akhir-akhir ini banyak yang menuduh ilmu makrifat itu sesat dan makrifat itu haram. Pada saya, sesat atau haram . Hakikat Insan11 hrs · Pesanan Tok Kenali Kepada Anak-Anak Muridnya“Jangan kamu mengambil faham akan ilmu yang aku ajar ini”.“Aku suruh kamu dengar sahaja, jangan mengambil faham atas ilmu yang aku aja….

Ceramah Ilmu Makrifat Tok Kenali Singapore 1

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 16.12

Ceramah ilmu Makrifat Tok Kenali oleh Haji Shaari Cara Ingat Pada Allah - Duration: 1:00:24. Nur Muhammad 78,647 views. Penyelidikan awal mengenai ulama yang berasal dari Pattani yang akan diriwayatkan ini bermula dari sebuah salasilah dalam simpanan salah seorang keturunannya di Mempawah, Indonesia. Cerita yang terban….

Kata-kata Motivasi Fadzilah Kamsah

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2016 Pukul 14.18

MOTIVASI SEPANJANG HAYAT. Kata hikmat adab. Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya..

Kitab Ilmu Makrifat Tok Kenali

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 8.34

Buku Ilmu Mengenal Allah, Mengenal Diri, Mati Sebelum Mati, Cahaya Di Atas Cahaya dan 7 Petala Langit 7 Petala Bumi Tok Kenali Kelantan mempunyai kelainan yang . Hakikat Insan16 hrs · HAKIKAT PUASAHakikat berpuasa itu, ialah penyerahan diri atau berpantang mengaku adanya diri, berpantang mengaku adanya aku.Setelah kita mengaku yang diri kita ini tidak ada dan ….

Kesan Buruk Onani Pada Kemaluan

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 12.23

Blog yang berkongsi mengenai pendapat politik, isu semasa, info menarik kisah benar dan juga parti politik Malaysia dan juga kisah pelik serta misteri. SIAPAKAH ULAMA PEWARIS NABI, SHAIKH & MURSYID YANG SEBENAR? SIAPAKAH PEWARIS NABI YANG SEBENAR?Susunan : Tok KelanaFoto dari Pertubuhan Tarekat Muktabar Malaysia (PERTAMA) program Taman SyurgaMUQADDIM….

Tok Kenali Tv3 2009

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 22.47

mohammed alkenali saudi arabia makkah This feature is not available right now. Please try again later.. alwanizolkifli:Setiap kejadian perlu ada roh untuk menghidupkannya. Bagaimana pandangan kita jika manusia hanya ada jasad namun tiada roh? Tentulah manusia itu mati dan tidak berfungsi apa-apa. Beg….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -