What's New?

makrifat tok kenali

Makrifat Tok Kenali

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 15.24

Tuan-tuan, puan-puan, muslimin dan muslimat sekalian. Akhir-akhir ini banyak yang menuduh ilmu makrifat itu sesat dan makrifat itu haram. Pada saya, sesat atau haram . Kedamaian Untuk Semua,Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kepada mana-mana kumpulan yang kewujudan mereka di dasarkan kepada orde yang tersebut di tajuk artikel ini. Tulisan ini bukanlah satu kr….

Fatwa Khomeini Imam Syiah

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 1.41

Fatwa Khomeini Imam Syiah Makan Diri | Beliau mati Dalam Keadaan Mayat Terjatuh 3 Kali Dan Auratnya Terbuka ( Gambar ) | Antara Fatwa beliau, Barangsiapa yang .

Ceramah Ilmu Makrifat Tok Kenali Singapore 2

Diterbitkan pada Friday, 13 June 2014 Pukul 6.57

Ceramah Makrifat Oleh Tuan Guru Haji Shaari kunjungan ke 2 di SIngapura. Hakikat Insan11 hrs · Pesanan Tok Kenali Kepada Anak-Anak Muridnya“Jangan kamu mengambil faham akan ilmu yang aku ajar ini”.“Aku suruh kamu dengar sahaja, jangan mengambil faham atas ilmu yang aku aja….

Kesan Buruk Onani Pada Kemaluan

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 4.11

Blog yang berkongsi mengenai pendapat politik, isu semasa, info menarik kisah benar dan juga parti politik Malaysia dan juga kisah pelik serta misteri.

Ceramah Ilmu Makrifat Tok Kenali Singapore 1

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 7.33

Ustaz Saripi Rawi-Siapa yang kenal dirinya nescaya akan mengenali Tuhannya.avi - Duration: 1:34:46. selalu ceria 43,509 views. MAKRIFAT TOK KENALI KELANTAN Sikap Atau Cara Hidup Orang Makrifat Yang Sebenar.Makrifat itu, bukan sahaja bertujuan untuk mempelajari pelajaran pokok, pelajaran bunga pun perlu juga diambil berat….

Makrifat Tok Kenali

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 0.14

Untuk makluman, 2 buah kitab ilmu terbaru Warisan Ilmu Tok Kenali Kelantan yang bertajuk “Dimanakan Ku Cari Ganti” dan “Hampir Tidak Kesampaian, Berakhir Tiada . MAKRIFAT TOK KENALI KELANTAN Sikap Atau Cara Hidup Orang Makrifat Yang Sebenar.Makrifat itu, bukan sahaja bertujuan untuk mempelajari pelajaran pokok, pelajaran bunga pun perlu juga diambil berat….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -