What's New?

makrifat tok kenali

Makrifat Tok Kenali

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2016 Pukul 7.54

Tuan-tuan, puan-puan, muslimin dan muslimat sekalian. Akhir-akhir ini banyak yang menuduh ilmu makrifat itu sesat dan makrifat itu haram. Pada saya, sesat atau haram Aku tak berani nak menuduh atau memfitnah tapi dari clue yg diberikan mungkin aku boleh tangkap siapa Ustaz S tersebut.Yang pertamanya pangkal 'S' itu mungkin merujuk . Hakikat Insan11 September at 11:06 · AKIBAT KEJAHILAN DI DALAM ILMU TASAWUFApabila tiada ilmu Tauhid dan Makrifat, seseorang Mukmin tersebut sentiasa berada dalam keadaan bergelumang dengan dosa1. ….

Ceramah Ilmu Makrifat Tok Kenali Oleh Haji Shaari Cara

Diterbitkan pada Monday, 9 June 2014 Pukul 6.54

Cara Untuk Ingat Pada Allah, Kuliah Maghrib di Pangsapuri Merdeka Villa, Bandar Baru Ampang.Info Agama Kali ini akan membincangkan mengenai info Imam Mahdi yang khabarnya datang dari Malaysia.. Hakikat Insan4 August at 11:53 · Tidak Sesat dan Tidak Haram itu Bila Mana Segalanya Menjadi Milik Allah, dan Bila Mana Ianya Nyata Allah.Jadi benar lah yang menuduh dan menjadi sesat yang menjadi har….

Ilmu Kenal Diri : 1-6

Diterbitkan pada Monday, 19 September 2016 Pukul 5.35

Ceramah ilmu Makrifat Tok Kenali oleh Haji Shaari Cara Ingat Pada Allah - Duration: 1:00:24. Sawaddee Thai 85,770 views. Hakikat Insan2 August at 09:52 · HAKIKAT MENGENALBila mana telah mengenal ilmu Mengenal Diri, maka mengenal lah ia akan Hakikat Pencipta dan mengenal akan hakikat kehidupan.Oleh kerana Allah mengingin….

Http://hambayangfana.blogspot.my/2013/06/kaedah-mengenal-diri-mengenal-allah.html

Diterbitkan pada Wednesday, 7 September 2016 Pukul 20.23

.

Kenali Wahabi Malaysia: Senarai Nama-nama Besar Wahabi

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2016 Pukul 14.06

assalam semua saya tak nafi ada nama2/tokoh wahabi di malaysia kebanyakannya mempunyai MA,phd.. jujur saya katakan,ada satu nama/tokoh wahabi di malaysia adalah .

Kisah Benar Yang Menyedihkan

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 20.24

P/S: Aku tengok trend orang zaman lening, duk caya ke Tok Bomoh. X salah sebenonya nak g jupe tok bomoh, tgk laa kealiman dia dulu..nie x, pakai sebat jea..hahaha .

Terkini Keadaan Jerebu Di Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 13.00

Terkini Keadaan Jerebu Di Malaysia | Perdana Menteri Ishtihar Darurat Di Muar Dan Ledang Johor | KUALA LUMPUR - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini .

Senapangsakti.wordpress.com

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 10.16

Dalam mesyuarat perwakilan UMNO bahagian Pekan, Najib telah mengistiharkan dia tidak takut kepada sesiapa kecuali Allah. Bergema tepukan perwakilan bila Najib sebut .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.