What's New?

makrifat tok kenali

Cara Membina Otot Tangan Dan Lengan Yang Berkesan

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 15.03

Membina Otot Tangan Dan Lengan yang Berkesan| Jika anda mempunyai impian untuk membesarkan otot tangan, percayalah anda sebenarnya tidak bersendirian..

Makrifat Tok Kenali

Diterbitkan pada Saturday, 6 August 2016 Pukul 7.53

Untuk makluman, 2 buah kitab ilmu terbaru Warisan Ilmu Tok Kenali Kelantan yang bertajuk “Dimanakan Ku Cari Ganti” dan “Hampir Tidak Kesampaian, Berakhir Tiada . Hakikat Insan shared Tdk Berhuruf Tdk Bersuara's post— feeling emotional.22 July at 10:05 · Allahu.. Kita bakal kehilangan sebuah permata yang begitu berharga di tanah Nusantara ini, berikutan keputus….

Ceramah Ilmu Makrifat Tok Kenali Singapore 1

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 2.49

Ceramah ilmu Makrifat Tok Kenali oleh Haji Shaari Cara Ingat Pada Allah - Duration: 1:00:24. Nur Muhammad 82,406 viewsDifahamkan maria saves isteri mangsa telah berlari ke gudang penyimpanan peralatan kebun mereka setelah mendapati suaminya bersetubuh di katil rumah mereka dengan . Di tanah melayu, kita diperkenalkan dengan ilmu makrifat tok kenali, syahadat tok ku paloh. Manakala di tanah jawa, terdapat 9 pendakwah yang dikenali ssbagai wali songo. Buat julung2 kali, penulis cu….

Kesan Buruk Onani Pada Kemaluan

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 10.48

Blog yang berkongsi mengenai pendapat politik, isu semasa, info menarik kisah benar dan juga parti politik Malaysia dan juga kisah pelik serta misteri.

Dunia Sudah Hampir Ke Perang Dunia Ke-3 ? ~ Ronyanuar

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 1.02

Baru-baru ini juga kedatangan Setiausaha Pertahanan Amerika Syarikat Charles Timothy "Chuck" Hagel ke negara ini tidak hanya lawatan biasa kerana dikatakan ia .

Kitab Ilmu Makrifat Tok Kenali

Diterbitkan pada Wednesday, 3 August 2016 Pukul 21.54

Buku Ilmu Mengenal Allah, Mengenal Diri, Mati Sebelum Mati, Cahaya Di Atas Cahaya dan 7 Petala Langit 7 Petala Bumi Tok Kenali Kelantan mempunyai kelainan yang . Hakikat Insan10 hrs · HAKIKAT MENGENALBila mana telah mengenal ilmu Mengenal Diri, maka mengenal lah ia akan Hakikat Pencipta dan mengenal akan hakikat kehidupan.Oleh kerana Allah menginginkan dirinya….

Ceramah Makrifat Hj. Shari Di Sei Petani 1 Kedah

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 7.13

Cak Nun HAKEKAT TAREKAT MA'RIFAT DAN TASAWUF Maiyah Terbaru Di Amerika USA Ceramah Paling Lucu 2016 - Duration: 3:03:56. Dakwah Terbaru 89,656 views. Orang Melayu yang beragama Islam jangan taqlid atau mengikut babi buta apa yang ustaz2 kita cakap. Kebanyakan mereka hari ini menjaja agama diserata tempat. Kebanyakan mereka tahu sedikit sebanyak men….

Tanda Orang Menemui Malam Lailatul Qadar ~ Ronyanuar

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 13.42

Jika menurut Syeikh Abdul Qadir Jailani, malaikat akan mengelilingi dunia pada malam al-Qadar dan mengucapkan salam pada orang beriman yang melakukan ibadat.Ulama .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.